Появи се НОЕМВРИйският бонбон, малък царствен Симеон!!!

• 13 618
  • 318
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Мацки след един случаен разговор с Карил реших да драсна някой ред за тези, чиито деца вече ходят на ясла - нали знаете, че по закон в седемдневен срок трябва да си прекратите майчинството. Много майки си мълчат и си взимат парите, но има и доста случаи, когато после връщат пари+лихви, защото има 5 г. давност това нещо. Пиша го, защото може би не се знае от всички, а всеки сам си преценява как  да действа Peace

Клю ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 241
Здравейте момичета!
Просто да ви чуя, ще си имаме второ бебче...през май! Друг път ще пиша надъго и на широко.
Моля ако някой има опит да ме посъветва - детето стъпва на криво и искам за собствено успокоение да я заведа на специалист. Но незнам при кой - София е огромна, и после къде да и поръчам ортопедични стелки. Благодаря предварително
Аз ще се върна на работа за малко и после пак излизам по майчинство!

# 242
МОМИЧЕТААА, МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА - ДЕНЯТ ЗАПОЧВА ПРЕКРАСНО!!! РАДИ ТАЗИ СУТРИН Е РОДИЛА КРАСАВЕЦЪТ СИМЕОН С МЕРКИ 3.250 КГ И 50 СМ!!! ПОЖЕЛАВАМ НА РАДИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, А НА МАЛКИЯТ МЪЖ МНОГО ДА ПАПКА, СЛУШКА, СПИНКА И ДА БЪДЕ РАДОСТ И ГОРДОСТ НА МАМА, ТАТИ И КАКА!!!

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 11:25 от Анонимен

# 243
Да е жив и здрав малкият Симеончо на Ради!

Пепипетя, целувки за хубавата вест! Пожелавам ти всичко да мине по мед и масло! Hug Hug Hug

Мишо е с възпалена трета сливица и уши и сме на АБ след по-малко от три седмици на ясла.... Но ние и без ясла си имаме проблем с УНГ. Няма температура и болки, но може би защото лекарката видя навреме, че почва възпаление, и ни изписа медикаменти. Много я хвалят, така че на момичетата от София я препоръчвам - д-р Иванка Кънчева от Исул, има частен кабинет и в "Хаджи Димитър".  Peace

# 244
РАДИ, ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕТО!!!! СТРАШНО МНОГО ДА ВИ РАДВА, КАКТО И ВИЕ НЕГО, А ТЕА ДА Е НАЙ-ГРИЖОВНАТА И ЗАБАВНА КАКА НА СИМЕОН!!!! МНОГО ЦЕЛУВКИ!!!! 

Пепипетиа, честита бременност! stork-boy Лека и безпроблемна и на пролет едно здраво и сладко бебче!
За ортопед аз бих ти препоръчала д-р Драганов в ВМИ. Това е телефона, на който можеш да си запишеш час 0898503010. Обади се от сега, ако решиш, че от доста по-рано се записват часове. Успех!

Браво, много хубави новини днес!

# 245
  bouquet  bouquet  bouquetРАДИ, честит син! ЧЕстита втора рожба! ДА сте живи и здрави цялото прекрасно семейство! Много да папа, да пълни пампата с шестици  Mr. Green , да е спокойно бебе и само хубави емоции да ви носи! Mr. Green Цунки по дупето на ТЕа.- котка и ..котЕто.. Heart Eyes

ПЕПИПЕТЯ, ЧУДЕСНА НОВИНА!! ЧЕСТИТО!!!! ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ МИЛА!
Препоръчвам ти д.р Драганов в поликлиниката на ВМА.

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 11:13 от Кari

# 246
РАДИ,ЧЕСТИТО МИЛА!ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И САМО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ МАЛКИТЕ СЛЪНЧИЦА!ЧУДЕСНО ИМЕ СТЕ ИЗБРАЛИ!
МАЛЕ,ПРЕКРАСНА НОВИНА,БЛАГОДАРИМ НА ЩЪРКЕЛЧЕТО  bouquet

ПЕПИПЕТЯ,ЧЕСТИТО МИЛА!ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА И НА ФИНАЛА ЕДНО ЗДРАВО И ПОСЛУШНО БЕБОЧЕ!

# 247
РАДИ, ЧЕСТИТ СИН!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ СИМЕОН!!! ДА РАСТЕ УМЕН, ПОСЛУШЕН И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!  ЦЕЛУВКИ НА КАКА ТЕА!!!     bouquet
Пепипетя, честита бременност! Лека и безпроблемна и накрая здраво бебче!     bouquet
Клю, честит рожден ден! bouquet

# 248
Ради, честит ти син! Да сте живи и здрави Симеон, кака Теа , щастливия тати и ти самата.
Силно те прегръщам и бързо възстановяване! Поплаках си, толкова ме зарадва новината!

# 249
  • София
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА РАДИ!!! ЖЕЛАЯ Й БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ СЪС СЕМЕЙСТВОТО!!! МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ НАС С АЛЕКС!!!

Пепипетя, честито за радостната вест. Леко бременеене! Пиши повече като имаш възможност!

# 250
Да е жив и здрав Симеон на мама Ради!

Пепипетя, чудесна новина  Hug Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност   bouquet

# 251
ЧЕСТИТА ВТОРА СИНЯ РАДОСТ НА РАДИ -ДА БЪДЕ СИЛЕН ,ЗДРАВ И ПОСЛУШЕН МАЛКИЯТ СИМЕОН

# 252
Ради, да ти е жив и здрав малкия Симеон!
Да е спокойно и поспаливо бебе, да папка много и да пълни пампата! Прегръщам ви и ви целувам теб, кака Теа и Мони, а на гордия татко Митко много поздрави! Бързо възстановяване, мила!

Денят ми започна повече от прекрасно Wink а приятелките ми, с които бяхме излезнали се учудиха защо плача и се смея Simple Smile

Пепипетя, лека и безпроблемна бременост! И накрая едно здраво майско бебче! Peace

# 253
  • sofia
Честито на Ради   bouquet
Много да я радват децата и да я слушат и да спят (най-вече  Wink)

Страхотни новини.
Честито Пепипетя   bouquet

А на сбъдващата мечти като й гледам лентичките хем ми се иска......хем не ми стиска....(за протокола мъжо е навит  Mr. Green)

Маша, това с ушите е много гадно. Детето на сестра ми е така. Още в яслата направи възпаление, болници, простотии и сега от нищо и веднага я удря в ушите.
Скоро пак й се бяха възпалили без да е болна или нещо такова, а вече е на 6.
Просто да си нащрек, че при всяка настинка има голяма вероятност веднага да "удари" в ушите.

# 254
  • София
ЕЕЕЕЕЕЕ чудесни новини!!! От това по-хубаво нямаааааа!!!
Ради
ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА МИЛА!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ СИМЕОН!!! МНОГО ЦЕЛУВКИ!!! 
bouquet  bouquet  bouquet

Пепипетя
честито и на теб и лека бременност Hug

П.С. Дени заглавието на темичката е страхотно Hug

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 14:51 от мама МОНИ

Общи условия

Активация на акаунт