Появи се НОЕМВРИйският бонбон, малък царствен Симеон!!!

• 13 617
  • 318
  •   1
Отговори
# 255
Пепипетя, леко и безаварийно! Честито!

Веси, дай по-смело бе жена. Щом таткото навит, какво му мислиш? Една малка дама с двамата батковци ще е голям кеф, да знаеш. Пък ако е малък мъж, няма лошо. Виж Дил, какви са и сладури мъжете. След тия 2 хубави момчета, грехота е да не потретите, така мисля Simple Smile

# 256
  • на странно място ......
Ради, честит син, нека расте здрав, палав и щастлив и да слушка кака Теа!!Бързо възстановяване на майката героиня!

Пепипетя, честито и от мен, безаварийно до края и едно прекрасно бебе!!

# 257
Ееех, че страхотни новини! Деня сега ми изглежда някак по-светъл  Party

Ради, честит ви нов живот! Желая на Мони да расте здрав и силен, усмихнат и щастлив млад момък! А специално на Теа пожелавам да бъде любвеобилна и нежна кака, горда с малката си мърдаща кукла! Бъдете щастливи! Бързо възстановяване! Много, много целувки от нас!

Пепипетя, честита бременност на теб! Пожелавам ти да е лека и безпроблемна, на финала да гушкаш най-красивото бебче на света  Hug

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 19:09 от бебка и бебко

# 258
  • София
Ради, честито ти синче!!! Да е здраво и щастливо и много да папка и слушка!

Пепипетя, честито и на теб! Леко бременеене!

# 259
Честито бебе, Ради! Да расте здраве и умно момче!

Пепипетия, честита бременност, да е лека и безпроблемна!

Ради продължава да е болен, след цяла седмица хрема, а и Т за два дена , днес вече без Т, но с нова екстра - дрис.

# 260
здравейте мацки,

отдавна не съм писала и 4ела тук-по разбираеми при4ини Winkотворихме най-накрая клуба-ще ка4а снимки и ще ги пусна в 4ата с парола(да не ме уро4асат лоши о4и) Mr. Green
Клю ми звънна днес и ми каза за рожденния ден-пишете ни и нас(надявам се да успеем да дойдем Peace-нямам претенции за стаята
и  да 4еститя накрая
Миленка-4естит рожден ден със закъснение,но пък с много оби4 и прегръдки-бъди все така лъчезарна и прекрасна,много оби4ана и глезена от двамата мъже в къщи(пък защо не скоро и една малка дама да изравните отборите Wink
на Ради 4естит малък мъж-да расте здрав и да стане добър човек за радост на вси4ки в къщи-на мам4ето желая безброй мигове ,които да пълнят очите й със сълзи от щастие
айде отивам сега да видя има ли някой в 4ата Peace

# 261
                                    stork-boy stork-boy stork-boyКАКВА СТРАХОТНА НОВИНА,ОТ щЪРКЕЛ СИН ДОЛЕТЯ! stork-boy stork-boy
                                  РАДИ-ПОЖЕЛАВАМ ТИ САМО СЛАДКИ ГРИЖИ ДА ТИ НОСИ МАЛКОТО чОВЕчЕ,А КАКА ТЕА МНОГО ДА ТЕ СЛУшКА  И БЕБО СИЛНО ТЯ ДА ГУшКА!!! 
            Пепипетя-честито мила ,лека и безпроблемна бременност!!!
            Ети-благодаря както и на всички за страхотните пожелания-ОБИчАМ ВИ!!!!

# 262
ЧЕСТИТ ГОЛЯМ МАЛЪК МЪЖ СИМЕОН !!! ДА РАСТЕ УМЕН И КРАСИВ, ПОСЛУШЕН И ЩАСТЛИВ !!!
ПЕПИПЕТЯ- лека и спокойна бременност и здраво и красиво бебче за финал Peace

# 263
РАДИ, ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕТО, МНОГО ДА СЛУШКА, ДА ПАПКА И ДА СПИНКА! НА ТЕБ ТИ ЖЕЛАЯ БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИШ И МНОГО ДА СЕ РАДВАШ НА СЪКРОВИЩАТА СИ !
Клюки, честит рожден ден / на патерички/! Да си жива и здрава, много късмет, щастие и любов ти желая!
Пепипетя, честита новинка   bouquet! Леко бременеене и здраво и хубаво бебенце през май  Peace!
Сега да почерпя, че моя мъж вчера / вече стана 12/ стана на 33  Mr. Green!

# 264
Ради, честит ти син! Много много радости през следващите месеци и години с Теа и Симо!

Милена, честит рожден ден на патерици! Много любов и щастие, и чувство на удоволетвореност във всеки аспект на живота!
Петипетя, лека и неусетна бременност! Май ще дойде ей сега!

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 00:41 от Вени

# 265
РАДИ, ЧЕСТИТ ВИ МАЛЪК МЪЖ!!!!    bouquet Hug
БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ и те чакаме със снимчици и актуални новини- как се храните, как спите, Теа помага ли...  Heart Eyes Party

# 266
РАДИ, ЧЕСТИТА ВИ РАДОСТ!!!!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЕДНО МНОГО ЗДРАВО, УСМИХНАТО И ЩАСТЛИВО МОМЧЕНЦЕ!!!!
А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  Heart Eyes

Пепипетя, лека бременност и на финала здраво бебе  Heart Eyes

Карил, за нас една двойна стая  Peace

# 267
ПРИВЕТ мами, хотел КАЗАВОЛЕЙ е резервиран за 28\29 и 30 за нас. Тъй като има още желаещи за РД-то, ако искат мога да резервирам в съседен хотел - ОЛИМП http://www.dryanovo.net/new/modules.php?name=News&file=article&sid=857 . Често при големи групи ИМАТ ТАКАВА ПРАКТИКА. Разгледайте линка с инфо и галерия. Ако искате резервация в ОЛИМП,  трябва да ми кажете, защото и на рецепция от сега искат да знаят. МЕРСИ!

ОТНОСНО вида на стаите в КАЗАВОЛЕЙ, стандартните са БЕЗ разтегателен фотьойл, а ЛУКС явно са по-големи и имат възможност за такъв. В такъв случай се присъединявам към ДЕНИЧКА и ГОРИС и ще взема стая стандарт. ИМА ОЩЕ ЕДНА ТАКАВА И КОЙТО я иска да казва. Разликата в лукс и стандарт е 20 лв.

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 09:48 от Кari

# 268
  • Ботевград
Ради  Hug Hug Hug честито бебенце Hug

Да е жив  и здрав малкия Симеон ,за радост на мама,тати и кака!

Пепипетя  Hug  много леко бременеене и само спокойствие и щастие Hug

# 269
Нямаме против за стандартна ако това е разликата, така че ни пишете за там Simple Smile

ЧЕСТИТ СИН НА РАДИ!! МНОГО ДА Я РАДВАТ ДЕЧИЦАТА И ДА СА ЗДРАВИ Simple Smile
И на Пепипетя леко бременеене!!
И на другите много бременни мами леко добременяване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт