Появи се НОЕМВРИйският бонбон, малък царствен Симеон!!!

• 13 606
  • 318
  •   1
Отговори
# 270
  • София
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ РАДИ!!!!!!!!!!!! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ИГРИВО!!!!!!!!!!!!!! ДА БЪДЕ СЛАДЪК КАТО МАМА И КАКА ТЕА И ИСТИНСКИ МЪЖ КАТО ТАТЕ!!!!!!!!!!!!!
чакаме снимки

Пепипетя, лека бременност и сладко бебче на финала.  bouquet

За Дряново - ако наистина разликата е в разтегателния фотьойл, ние сме с кошарка, така че пишете ни и нас в стандартна стая.
 Една промяна - тъй като искаме да прекараме повече време във вашата компания - пишете ни за 2 НОЩУВКИ Grinning.

# 271
Браво на мама Ради, честит малък син! Да е жив и здрав, да спинка и да хапва порядъчно (е, може и по мъъничко да плачка)!
Пепипетя, леко бременеене и от мен:)
Хора, побърквам се с тази детска ясла. За този един месец почти не е имало ден без сополи, седмица без кашляне или внезапна температура. Два дни ходи, три дни е вкъщи. Луда работа...

# 272
Честито момченце на мама Ради!Пожелам и малкият Симеон да е жив и здрав,много да папка и да спинка,за радост на цялото семейство!

Пепи петя,чудесна новина.Леко и безпроблемно бременеене  Peace.
Мамчета,Поли откакто тръгна на ясла е страшно изнервена,само се сърди и плаче за всичко.Незнам на какво се дължи това. newsm78Госпожите ми казват,че е добричка,а вкъщи като си дойде почва с нейните истерий.Ще съм много благодарна ,ако ми дадете някакъв съвет Hug

# 273
 ОЩЕ веднъж списъка, ако искате да промените броя на нощувките.. dontknow
 dontknow dontknow
1. Дени4ка - 2 нощ, двойна стандартна

2 .Kari -          2 нощ, двойна  стандартна

3.Весето -      1  нощувка       , тройна

4.Dr.Jend -     2 нощ, двойна

5.Мина -        2 нощ, двойна

6.iviche -        2 нощ, двойна

7.крео -          2 нощ, двойна

8.Злати-         2 нощ, двойна

9.Peti_n-        2 нощ, двойна

10. Роня -      2 нощ, двойна

11. Ангелиха-1 нощ, двойна

12. Жени -     2 нощувки, двойна стандартна

13. Соня -      1 нощ\засега\, двойна

14. Гадамер - 2 нощ, двойна

15. Клю-         2 нощувки, двойна

16 Вени          2 нощ, двойна

17 Дари -       2 нощ, двойна

18. Горис - 1 нощ\засега\, двойна стандартна

19. Славка и Йосиф Пееви-Симона-С- 1 нощ /за сега/двойна стая

20.Григ -     2 нощ  двойна

ЛИСТА на чакащи: 1. Бубалина  Mr. Green

Предлагам мамите, които са бременни и с повече от едно дете да са с предимство при избор на стая, а ако случайно останалите са \сме\ се настанили в по-удобни за бременелките и многодетните, стаи..ще ги освободим ..с удоволствие.

МОЛЯ на лични ВСЯКА ДА МИ ИЗПРАТИ имената на семейството, пак номер на избраното меню и брой порции и  телефон за връзка ....може и на мъжО Mr. Green ppp

ЕТО ОЩЕ веднъж и менютата че да не питате, ...а ви мързи да се връщате назад ..ГЛАСУВАМЕ МЕНЮ БЕЗ АЛКОХОЛА обаче..той е на свободна консумация! bowuu
Вечеря – 1 вариант - цена за един участник- 13.60 лв.

Шопска салата
Пилешко шишче с бекон -120гр.
Картофи соте
Безалкохолна напитка – 1бр.
Земел 2 бр.
Торта

Вечеря – 2 вариант - цена за един участник- 16.10 лв.

Шопска салата
Свинско шишче 2бр.
Зеленчуци на скара
Земел 2 бр.
Троянска сливова 0.50мл

Вечеря – 3 вариант - цена за един участник- 24.00 лв.

Овчарска салата
Чушка бюрек
Свинска вратна пържола
Картофи соте

Земел 2 бр.
Троянска сливова 0.50мл.
Щрудел

Вечеря – 4 вариант - цена за един участник- 23.80 лв

Овчарска салата
Пилешки хапки ½
Вратна пържола с гъбен сос
Картофи соте
Земел 1бр.
Торта
Минерална вода 1бр.
Безалкохолна напитка 1бр.
Ракия Бургаска мускатова 50гр.

Заб. Цените ресторант са примерни. Корекцията е в рамките на 20%. При потвърждение ще се калкулира точната цена

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 15:55 от Кari

# 274
Кичо, веднага ти давам успокоение - временно е ..и съвет - пробвай с хомеопатия\няма да спра да я препоръчвам\ . И ние бяхме така след трити четвърти ден.  devilв яслата - спокоен, но взимайки го се тръшкаше, падаше по земята абе мани..кошмар . По предписание на хомеопата ни му давах Хамомила и нещата изчезнаха. СЕга всичко е наред, не реве, не пищи и не се въргаля обезумял. Само вечер казва - "няма леля" и това е...ОТКАКТО Е В ЯСЛА яде всичко и в добри количества. ПУ ПУ ПУ!
А за хремата и кашлицата и това всички го изкарват, просто явно докато свикнат с микробите на колектива  LaughingНО и това с хомеопатия лекуваме в момента.  Peace Имайте търпение и кураж! късмет

# 275
Ей, хайде пак да се отчета Wink
Кичо, и аз съветвам - давай с хомеопатията! Няма да сгрешиш!
Моя Вики започна да получава подаръци за РД-то от днес и е много щастлив. Дядо му го взе сутринта и отидоха в Джъмбо - върнаха се с много красив трактор на педали  Mr. Green От сега ми е ясно утре какъв ще е рев по площадките, като искат децата да му видят трактора  ooooh! Ама много ми е щастливо мишлето. И на обяд като го приспах и се замислих колко по-различно изглеждаше детето преди 2 години... вече е един голям юнак а каква малка мишка беше -  2,170 кг си го изнесох от болницата  Whistling  С всеки изминал ден го обичам повече и повече ейййййййййй! Айде стига сантименталности  Flutter
След малко ще идем с таткото да му купим един плеър DVD, като пътуваме да гледа детски. В момента гледаме на един МР4, но му е много малко екранчето. Големи сме фенове на МЕЧО ПУХ! Вашите по кои детски се захласват?
Много странно - през деня като гледа филмчета никога не ми се е напикавал Вики, а две вечери подред като гледаше на дивана на плеърчето и взе че ми го напишка и двата пъти. Добре, че зълвата има Стийм МОП, та се чисти лесноооо  Mr. Green
Хайде хубава неделя от нас!

# 276
зравейте, момичета.
 сега се връщам от един семинар в Пловдив, но от заглавието на темичката рзбирам за хубавата новина, та :

РАДИ,
ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ЮНАКА, ДА ПАПКА, ДА СПИ СПОКОЙНО И ДА СЕ УСМИХВА ! НА ТЕБ ПОЖЕЛАВАМ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И СИЛИ ДА СЕ СПРАВИШ С ДВЕТЕ ДЕЧИЦА !
smile3525

МИЛЕНЧЕ
, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! newsm59 ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА И УСМИХНАТА !
newsm51

# 277
Ради, Честито момченце, мила!

Да расте здраво, умно и добро за радост на мама и татко!

Бързо възстановяване и скоро чакаме разказ за щастливото събитие!

# 278
Петя, Честито бъдещо бебче и на теб! Сервира новината и изчезна, а?  Laughing

Кичо, според мен причината е в начин детето да иска повече внимание от теб/вас . Детето на кумувете ни беше по същия начин..Може би в продължение на месеци си го "връщаше" на майка си, затова че я оставят на градина. Естествено може и да се дължи на новите впечатления и напрежението свързано с това от новото място, но преди всичко е начин на бунт

За филмите...Лина е луда по Телетъбис, и бебе Айнщайн разбира се. Не че и пускам много други. Понякога и харесва ЦАр Лъв и Красавицата и Звяра. Сега съм решила да и предложа Ягодов сладкиш и някакви руски филмчета ако изровя.

# 279
  • София, Дианабад
РАДИ,
ЧЕСТИТ СИН! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА РАСТЕ УМЕН, КРАСИВ, СПОКОЕН! ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ С НЕГО И С КАКА ТЕА И МНОГО ЛЮБОВ ДА ИМА ПОМЕЖДУ ВИ!   bouquet newsm51  bouquet

# 280
МОМИЧЕТА,  който има интересни филмчета моля да ми прати по скайпа някое, че съвсем са ни омръзнали "Айнщайн" Tired

СТана ми странно, че децата обичат играчка прахосмукачка..ще взема да погледна за ДАни.. newsm78 на нашата докато чистя иска да върти колелата, да я обръща но не и да чисти...Виж с подочистачката е по друго Laughingпада едно размахване на ляво, на дясно Flutter

# 281
  • София - Дианабад
Привет,
и ние преди малко се прибрахме от Родопите и познах за хубавата новина  по заглавието /Дени, мерси  Hug/

РАДИ, ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВ, ДА БЪДЕ КЪСМЕТЛИЯ, ДА СЛУШКА МАМА И ТАТИ И ДА ПАДАТ НАЙ-ХУБАВИТЕ ИГРИ С КАКА!!! НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!! НА ТЕА ПОЖЕЛАВАМ ДА БЪДЕ МНОГО ГОРДА С БРАТЧЕТО СИ!!!

За малкия Мони:  за мама: за кака Теа:

Петя, честита хубава новинка! Леко бременеене и прекрасно бебче на финала!   bouquet  Като прочетох, че ще бъде през май, си припомних малко от миналата година.  Grinning
Тъкмо се чудех, че нещо не са се хвалели скоро мами. Може пък да е затишие пред буря  Peace

Целувки! Heart Eyes

# 282
Честито бебече, да е живо здраво и много спокойно!
По Царски пътища да върви живота на Симеон!

# 283
ЧЕСТИТ СИН НА РАДИ!!! ДА БЪДЕ НАЙ-СПЯЩОТО, НАЙ-СЛУШАЩОТО, НАЙ-ПАПКАЩОТО БЕБЕ!!! РАДИ ЖЕЛАЯ ТИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ЧАКАМЕ СНИМКИ
  bouquet
МИЛЕНЧЕ /С ИЗВЕСТНО ЗАКЪСНЕНИЕ/ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА  bouquet
ПЕПИПЕТЯ на теб честито бременеене и на пролет едно хубаво момченце Wink
За детските - освен Айщайна и Телетабисите, харесва да гледа Кой е по по най. Освен това уцелих бингото с едно DVD Еб и Фло се казва. Гледа го в захлас. Продават ги в големите хипермаркети тези DVD-та и са по 1,49 Mr. Green. Аз го взех от Хита. Има и други анимации, но Еб и Фло му е любимото.
Ние почти оздравяхме. В петък гледах Часът на Мама с д-р Михайлов /хомеопат/. Говориха за клеевата тинктура. Пиела се профилактично от октомври до март - по 1 капка на 1 год на детето /т.е. за нашите по  капки в вода или сок разтворени сутрин на гладно/. Била много инуностимулираща и действала антимикробно. Една майка се хвали че детето и 1 г не е боледувало  Shocked Взех от аптеката готов разтвор /само 2,40/ и почнах. Дано помогне /поне няма да напвреди/.

# 284
  • София
МОМИЧЕТА,  който има интересни филмчета моля да ми прати по скайпа някое, че съвсем са ни омръзнали "Айнщайн" Tired

СТана ми странно, че децата обичат играчка прахосмукачка..ще взема да погледна за ДАни.. newsm78 на нашата докато чистя иска да върти колелата, да я обръща но не и да чисти...Виж с подочистачката е по друго Laughingпада едно размахване на ляво, на дясно Flutter

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336699.0

Общи условия

Активация на акаунт