Появи се НОЕМВРИйският бонбон, малък царствен Симеон!!!

• 13 606
  • 318
  •   1
Отговори
# 285
Кари, а Мишо се страхува от прахосмукачки и от разни бучащи машини... #Crazy Иначе, все иска да мие и чисти, с четки и лопати, с метли и кърпи, бърше и трие.... Чистач ще го правим, май!  И е голям техничар - все кабели дърпа и търси да ги включва и уж завинтва нещо с отвертка.... Много сръчно върти и волана на колата, както и този на колите с батерии, дето се пускат монети... А за филмите - на нас ни е  любим детския каналJETIX, особено едно филмче... newsm78 И аз опитах с хомеопатия, уж енгистолът му действа при настинка, но пак сме на АБ - заради възпалената трета сливица и уши. Но пък няма температура този път! утре мисля да го водя на градина, че е по-добре, няма какво повече да го изнежвам вкъщи, тъй или иначе, пак ще е с вирус след няколко дни.... ooooh!

# 286
Карил, аз миналата седмица взех една мъничка прахосмукачка на Вики. Е, малко е розовичка, ама той няма претенции. Голямо чистене падна  ooooh! И тя е в клуба на свещенните играчки /при сметосъбиращия камион, колата за бутане с крака, колелото, пазарската количка и трактора/
При нас освен Мечо Пух се гледат - Колите, Красавицата и звяра, Пинокио /много му харесва/, Аладин... Шрек  Sunglasses

# 287
От доста време не съм се включвала Embarassed, дано не сте ни забравили!?
РАДИ, Честита рожба!!! Да расте здрав и късметлия малкият Симеон! Да бъде най-добрият син и брат - гордост на мама, тати и кака!А на теб бързо възстановяване!  bouquet
Ние също сме в очакване на още един член на семейството - живот и здраве през април. Така, че с Пипепетя ще си правим компания в отчетните. Hug
От седмица се опитваме да се отървем от упорита и нахална кашлица, която вече се обажда само вечер. Замислям да им взема някакви мултивитамини(колкото и да не ми се иска), въпреки, че и двете ядат доста плодове и зеленчуци. Сега като прочетох за клеевата тинктура и аз се замислих. Thinking
Лек и усмихнат ден!

# 288
  • Отвъд алеята зад шкафа
Салви и Пепипетя честито!

# 289
Салви, ЧЕСТИТО !!! Лека и спокойна бременност  Hug

# 290
Хехееееееее, още 1 бебче в очакване  Mr. Green! Салви, честито   bouquet! Леко бременеене и едно хубаво / може и момченце тоя път Wink/ и здраво бебенце накрая   bouquet!
За РД-то още не е ясно при нас как ще са нещата, но ако идваме ще е само за една вечер  Rolling Eyes!

# 291
Салви, честита бременност! Нека да е лека и безпроблемна, през април да гушкаш здраво и пухкаво бебенце  Hug

Ние днес правихме изследвания на Алекс за яслата. Надявам се всичко да е наред и другия понеделник да е ученик ...
Сега ви пожелавам приятна вечер, гуш на мъниците  Heart Eyes

# 292
  • София
Салви честито!!! Лека бременност и здраво бебче на финала Hug Ще се присъединиш и ти живот и здраве към мамите с три дечица тук - Вени, Мишето и Ели.
И знаете ли сега като се замислих пак станаха две мами, които ще раждат почти заедно LaughingТук наистина се върви по двойки LaughingЧудя се коя ще е новата двойка бременни newsm78

Аз утре взимам изследванията и от понеделник и Митко е ученик.

# 293
Салви, честита бременност и на тебе!

Няма празно при нас, една ражда, друга казва че е бременна... Кой ли ще се включи като роди Софко?  newsm78

Ехааа, а утре си имаме рожденник! dance

# 294
  • София, Дианабад
Салви и Пепипетя честито  Laughing Много лека бременост да имате!

Мацки, пускайте информацията за Дряново на Кари на ЛС, моля ви...  Heart Eyes

# 295
Салви,честито и от мен preggoПожелавам ти лека и безпроблемна бременност stork-boy
Момичета,благодаря ви много за съветите Hug.Ще взема и аз да взема на Поли от тези хомеопатични хапове,пък дано да има ефект.Днес г-жите от яслата ми казаха,че е била много палава,ама тя си ми е лудетина по принцип,така,че не ме изненадаха с нищо ново и непознато Wink

# 296
ЧЕСТИТО НА САЛВИ И ПЕПИПЕТЯ

# 297
ЧЕСТИТО НА САЛВИ И ПЕПИПЕТЯ ! ЛЕКА И СПКОЙНА БРЕМЕННОСТ ! bouquet

# 298
ПЕПИПЕТЯ И САЛВИ, ЧЕСТИТО И НА ДВЕЧКИТЕ НАКУП!!!
Желая ви леко бременеене (като моето  Grinning) и още по бързо и лесно раждане на най- хубавите бебета...
Я, сега кажете какви си ги поръчахте- принцески или юнаци  Party?
=====================
И аз апелирам към заминаващите на общия рожден ден- пускайте на Карил данните, които е поискала в стегнат и подреден вид, че да няма после мяу  Peace!
=====================
За мен малко:
още съм бременна, надявам се поживо- поздраво да си дочакам датата за секциото, че багажа ми за болницата още не е готов. Ако трябва да съм честна- от вчера взе доста да ми натежава корема, и това придружено с обилно потене, задух, газове  Blush, неспане нощем- обичайните неща за бременните придружени с малък Непослуш и флоридска жега... обаче нямам никакви киселини тая бременност- само 2-3 пъти преди няколко месеца  newsm78  Stop...

Започнала да се дразня на всичко... на неграмотните дами по общите форуми- най- вече... ако се завра някъде с идеята да помогна уж- такава неграмотност ме блъсва, че бързам да изляза от темата преди да съм прихванала нещо... незнам тия деца в училище на какво ги учат последните 10 години... обаче съм "мослен ужасон", както казва моят приятел Прасчо...

# 299

Момичета, почерпката днес е от мен - моето момче днес чукна цели две годинки!  Heart Eyes

Хубав ден ви пожелавам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт