LaRedoute - кодове - 12

• 43 678
  • 617
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
samimami, много  ти благодаря, поправих ги за следващата тема   bouquet

Аз направих един нов акаунт и смятам като  имам малко време да изпробвам кодовете и който не действа да го махам, за да не се трупа темата с излишни кодове  Peace

# 301
  • Хасково
 Stop Вече поръчката ми е за 42 евроо..   newsm78 и .. искам с някав код да намаля тези неща дето са prix mini..   Blush
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3631044& … ue&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4250192& … ue&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3745996& … ue&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3745864& … ue&ksource=-1
Благодаря предварително..    bouquet  bouquet  baby_neutral

# 302
  • Пловдив
Хайде първо прочети първия пост - всичките ти неща са намалени - как искаш още да ги намалиш  newsm78

# 303
  • До хладилника, който обичам
Аз направих един нов акаунт и смятам като  имам малко време да изпробвам кодовете и който не действа да го махам, за да не се трупа темата с излишни кодове  Peace
Ти знаеш, че на различни акаунти действат различни кодове, така че няма да е правилно да махнеш тези, които не работят на новия ти акаунт. На моите два акаунта работят различни кодове, както и на твоите Simple Smile

# 304
  • БУРГАС
Момичета знаете ли код 59404 какво дава нещо детско е ама какво.намаля ми на актив една мъжка блуза с 14евро някъде и дава подарък.

# 305
  • Пловдив
Ти знаеш, че на различни акаунти действат различни кодове, така че няма да е правилно да махнеш тези, които не работят на новия ти акаунт. На моите два акаунта работят различни кодове, както и на твоите Simple Smile

Имам предвид, че ако на 3-те ми акаунта не работят, на новият също е мноооооого малка вероятността да захапят при някой.
Визирам кодовете за процентно намаление, които не са персонални и на много от тях е изтекла валидността  Peace

# 306
Някой може ли да ми помогне искам да намаля една играчка.И изобщо някой намалял ли е играчки

# 307
anita-anita,
на мен  59404 ми "захапва" ,ама нито дава подарък, нито ми се отрази с намаление . а откъде набави кода? - там би трябвало да има повече инфо .

# 308
  • Пловдив
anita-anita,
на мен  59404 ми "захапва" ,ама нито дава подарък, нито ми се отрази с намаление . а откъде набави кода? - там би трябвало да има повече инфо .

Трябва явно да има ненамалени продукти от новата колекция над определена стойност
Направих си експеримент - намали ми 35 Е от 134 Е (всичките ненамалени) и дава подарък KIT PRODUITS  (някакъв комплект ще да е) в цвят червен

# 309
На мен ми се активира като сложих 3 артикула ненамалени от новата и ми намали с 40% всеки като ми даде и подаръка.При 2 артикула ненамалени ми дава само намалението  Peace

И да попитам за офертата на Solutions Maison дали някой разгада как точно действа ?

И още нещо да добавя.
34495 - най-вероятно чантичката totally spies или раницата sonic  newsm78 раницата sonic е, защото sac totally spies  е Disponible sous 2 semaines, а с този код излиза, че е наличнo.
Абсолютно възможно е това да е точно чантичката за момиченца въпреки,че с другия код я дават ,че ще е налична след ...седмици.Както беше с тренча.С едната комбинация за размери - не беше наличен,а с другата - наличен.Някои получиха сако,но други си получиха тренча въпреки,че поръчките са били пуснати по едно и също време.Така че мисля,че не се знае със сигурност коя чанта точно е.Естествено това е мое мнение,но ще се разбере най-точно когато някой я получи.
Едно е ясно,че не винаги има логика при подаръците...И при летните намаления кой какво получи...дори да е пуснал поръчката си по-рано от тези,които пък си получиха правилните подаръци  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 14:32 от mamaB

# 310
Трябва явно да има ненамалени продукти от новата колекция над определена стойност
Направих си експеримент - намали ми 35 Е от 134 Е (всичките ненамалени) и дава подарък KIT PRODUITS  (някакъв комплект ще да е) в цвят червен
Това е комплекта за кола - жилетка и триъгълник

# 311
На мен ми се активира като сложих 3 артикула ненамалени от новата и ми намали с 40% всеки като ми даде и подаръка.При 2 артикула ненамалени ми дава само намалението  Peace
Ненамалени, но не Prix mini или Prix vert?

# 312
Бу , Prix mini  не помръдват  Laughing #2gunfire ,но Prix vert също ми ги намали,но с 20%.Може би защото са от Спорт  newsm78

# 313
Бу , Prix mini  не помръдват  Laughing #2gunfire ,но Prix vert също ми ги намали,но с 20%.Може би защото са от Спорт  newsm78
Пфу. Искам код, който да ми намали с 40-50% каквото си поискам Tired

# 314
И аз  Joy И сега с цялата си наглост съм се заяла с един анцунг за малката от стария каталог и не стига,че е от старата колекция,ами и вкаран с реф.номер а аз искам и да го намаля  hahaha Blush
Естествено,че не става,но това не ми пречи да искам  Mr. Green

И да кажа,че сега видях в единия форум пишат че този комплект май всъщност изпращат с кодовете - 27448,27510 - десертна чиния / ASSIETTE A DESSERT /ама то нали и френския ми е супер  Blush

Общи условия

Активация на акаунт