LaRedoute - кодове - 12

• 43 725
  • 617
  •   1
Отговори
# 135
Ширина под мишниците - 48, дължина - 61, ръкав - 61. Отпред е с два джоба
Това са размерите на кафявото кадифено сако 38/40, което пращат вместо тренча. Ако някой иска да си смени тренча на за него да ми пише, но предпочитам от Варна, че да си ги пробваме. Или пък има по-голямо сако за смяна...

# 136
  • Перник
rossi-varna , май много нахална ще стана, ама може ли и ширината на раменете? Praynig

# 137
Awake   bouquet Hug чантата наистина изглежда страхотно.Сега остана да има количка и бебче,за което да я ползвам...Е,и да я получа де  hahaha

chocha не знам.Май още никой не я е получил,въпреки че някой май я пусна,а на снимката не видях да пише  Rolling Eyes
/между другото кодовете й са 44431,56138/

# 138
   Вчера получих с 22179 за продукти на Тайлисиме (маратонки) един тренч - за мое разочарование не е този новия, на който всички се точим, а по-стария с едни кръгли тежки копчета...
  А на сака Лафума  приключи ли му офертата - досега не му обръщах внимание и като свърши взе да ми харесва?

# 139
Получих приборите и салфетките с код 14729, харесват ми! Ако някой се интересува може да пусна снимки довечера. И да уточня, че моите са по два от всеки цвят(тъй като на една снимка не бяха така).
Сега остава да оцелеят след ежедневно миене в миялната машина и всичко ще е ок. Grinning

# 140
  • Дълбоката провинция
Здравейте и от мен!Исках да споделя че снощи пуснах поръчка и 45381 ми даде БД . Laughing

# 141
bambimama пусни довечера снимки да ги видим

# 142
Иска ми с да направя едно мини-социологическо проучване на бг мамите. " ОТ кой от предлаганите подаръци сте останали най-доволни. Кой ви е влязъл в употреба и кой стои забравен в някой шкаф". Питам, защото се чудя дали да поръчвам подарък и като го поръчам какво ще го правя Simple Smile   bouquet   bouquet   bouquet

# 143
bambimama пусни довечера снимки да ги видим
Ето снимки на приборите  Simple Smile  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291337

# 144
Доволна съм от всички подаръци, които вървят в комплект с безплатна доставка  Mr. Green А когато дават и намаление, съм още по-доволна. А иначе лично на мен най-добра работа ми върши комплектът с червените чанти  Peace

# 145
  • в страната на абсурдите
на мен ми е дошла раницата с кода на спайдърмен,но ще я видя довечера,защото съм на работа

# 146
  • Варна
В момента ги вадя от един от френските сайтове кодовете, но този явно е нов, защото още не са сложили снимка.

code pour avoir le sac sophie Idea - мисля, че това е пак сака с жирафчето
+ 15? pour 40? d'achats (faut trouver un différé sans reductions les filles )
et fdp 0 pour 40? d'achats
code: 22977 - доколкото разбирам от коментарите действа и на цени prix mini
Кода действа, маха 15 евро и дава БД + бежово/бял сак. И prix vert намаля.  Peace

# 147
идеята с допитването за подаръците е според мен, най-малкото неподходяща за тук . - дори само поради факта ,че " по вкус и цвят " сме различни Wink
а и ако някой не иска да ползва код за подарък, не е задължен , та "после да се чуди какво да го правел"  Joy
аз изказвам тук сърдечни благодарности на създателките и поддържащите форума   bouquet
много ми е полезен,чета редовно дори и да не пиша.
пожелавам усмихнат и успешен ден на всички smile3501

п.с. - в последно време съм най-впечатлена от дамската чанта с цвят на мед, и бебешката със жирафчето . newsm10

# 148
На мен много ми харесва Sac Spirit. Ама то комай друго не съм получавала от ларедутци Mr. Green

# 149
  • София

Днес си взех поръчката от16.09 и потвърждавам че вместо това
34290 - сак за момиченца sac totally spies  с портмоне за врата - реална снимка,пращат това
http://i52.servimg.com/u/f52/12/42/04/99/dsc00416.jpg

Кода ми от фактурата е54356-30% sur tout le textile et la literie(femme ,lingerie,beaute,enfant,homme,linge de maison,literie.
du catalogue Automne-Hiver 2008/2009

Общи условия

Активация на акаунт