LaRedoute - кодове - 12

• 43 717
  • 617
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ей, тея редутци още не са ми валидирали сейвгарднатата поръчка с Дората  #Cussing out
Е, това тяхното на нищо не прилича.
То аз се бях отказала вече, и даже пуснах поръчка като очаквах, че сейвгардната ще си изчезне, ама не.
Сега ми идва да им пиша такова писмо, че...  #2gunfire
Поне да кажат, че нищо не могат да направят по въпроса и да се приключи. А те пишат през седмица и до никъде не се стига.
Вече съм убедена, че вички приключихте с тая драма, но да си се оплача  Wink
И при мен така беше докато не се включи Сабине. Като се включи тя, пуснах поръчката и я валидираха за 1 час.

# 166
  • Пловдив
Искаш да кажеш, че трябва да потърся Сабине  Wink
Аз до сега кореспондирам само с Кристине, но е тооолкова мудна в отговорите...
И какво сега... да продължавам ли да им пиша или да чакам те да ми отговорят?

# 167
  • София
Ами аз им писах едно писмо, че вече 3-та кошница ми свършва и тя в един момент се включи и ми писа, че един от продуктите е изтекъл и аз с моя много добър английски разбрах, че кода е изтекъл и като се напуших ... Добре, че Вече Петя ме светна, че продукта е изчерпан, написа ми писмо, веднага ми пратиха сумата, потвърдих и се оправи проблема за има няма 1 час. Не съм търсила Сабине, може би след ядосания ми отговор са и дали на нея и тя реши доста бързо нещата.

# 168
un sac marron et un repertoire en cadeau
-35% chez Anne Werbum
code 56138

Кожена ли е чантата и как е в действителност?
Има ли разпределения или не Simple Smile Мерси

Не знам каква е .Това е нов код който взех от французите.Просто го споделих с вас  bouquet

# 169
Това е чантата за която не знаем дали е лилавееща или кафява  както е на кода който са пратили.Явно розовее newsm78
Le sac "Everyday" en cadeau avec votre commande.Code 64998 ou 19437

# 170
Момичета да споделя една моя приятна изненада от приятелите французи!
Вчера много исках да си пусна поръчка само заради поларното сако, което някой пусна с код. За целта чинно си напълних малка кошничка и с нетърпение бързах да я пусна. Като я изпратих, установих, че съм забравила да вкарам кода - тоест плащам си доставка  и оставам без подарък - пълен кърък!
Реших да се направя на луда и да пиша на другарчетата, че в бързината съм забравила да си напиша кода, естествено, не за якето, понеже не ми е пратен лично, а за една чанта, и зачаках.
Днес получавам отговор, че за съжаление не могат да ми пратят чантата подарък с колета, понеже вече е тръгнал или поне подготвен и затова ще ми я пратят отделно!
Егати кефа! Това се казва европейска работа! Не че е кой знае какво, но прави наистина добро впечатление!

# 171
  • Пловдив
rossi-varna , наистина, хубаво е да прочете човек за такова коректно отношение. sohappy Радвам се, че така са се развили нещата, пожелавам ти скорошно получаване на колетчето.  Peace

# 172
rossi-varna smile3501
Благодаря за споделената информация......

# 173
  • в страната на абсурдите
реална снимка на раничката със спайдърмен  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291524

# 174
В момента ги вадя от един от френските сайтове кодовете, но този явно е нов, защото още не са сложили снимка.

code pour avoir le sac sophie Idea - мисля, че това е пак сака с жирафчето
+ 15? pour 40? d'achats (faut trouver un différé sans reductions les filles )
et fdp 0 pour 40? d'achats
code: 22977 - доколкото разбирам от коментарите действа и на цени prix mini
Кода действа, маха 15 евро и дава БД + бежово/бял сак. И prix vert намаля.  Peace
приема ми го но не ми намалява с доста опитах

# 175
и на мен така-дава ми сака, но не ми намаля и не ми дава БД  newsm78

# 176
  • тук и там където дойде
В момента ги вадя от един от френските сайтове кодовете, но този явно е нов, защото още не са сложили снимка.

code pour avoir le sac sophie Idea - мисля, че това е пак сака с жирафчето
+ 15? pour 40? d'achats (faut trouver un différé sans reductions les filles )
et fdp 0 pour 40? d'achats
code: 22977 - доколкото разбирам от коментарите действа и на цени prix mini
Кода действа, маха 15 евро и дава БД + бежово/бял сак. И prix vert намаля.  Peace
приема ми го но не ми намалява с доста опитах
При мен намалява цената дава БД и подаръка сак но стоката която имам в кошничката е от новата колекция и е над 40 евро май това е условието опитайте.
И да споделя че французите наистина действат бързо. Днес направих втората си поръчка. Докато се обърна и ме уведомиха че е изпратена и потвърдена.

# 177
  • Варна
Ами то си пише, че кода е за покупка над 40 евро, само не се знае дали е за новата колекция, но най-вероятно е за ненамалени артикули.  Simple Smile

# 178
И да споделя че французите наистина действат бързо. Днес направих втората си поръчка. Докато се обърна и ме уведомиха че е изпратена и потвърдена.

Не бързай да се радваш. Това е само потвърдителен мейл, че поръчката ти е приета. а за изпращането само те си знаят кога ще ти я пратят.  Laughing

# 179
  • София

Не бързай да се радваш. Това е само потвърдителен мейл, че поръчката ти е приета. а за изпращането само те си знаят кога ще ти я пратят.  Laughing

И аз се зачудих какво ли ще е това уведомление, че е изпратена поръчката и стигнах до същия извод за потвърдителния мейл  Simple Smile ....де да ни пращаха и такъв кога ни потеглят поръчките.

Общи условия

Активация на акаунт