LaRedoute - кодове - 12

• 43 704
  • 617
  •   1
Отговори
# 240
  • До хладилника, който обичам
не мога да се сетя с кой код беше, но със игурност съм го взела от първа страница, просто почнах да въвеждам поред и  който даде по-добри условия -него ползваш  Peace
Мога да ви кажа как правя аз: като тръгна да пускам поръчка, правя скрийн шот така, че да се виждат артикулите и въведения код, който ми е дал отстъпка, подарък или БД, и го запазвам в папка с дата за заглавие на картинката. Така после ако се чудя, поглеждам и знам Simple Smile

Отделно от това, като влезете в suivi de commande и кликнете на поръчката (датата), а веднъж като се отвори, кликнете на Voir mon offre spéciale sur cette commande, ви излиза точно с кой код сте пуснали поръчката и разбивката (цена, фактурирана цена, цена за доставка, цвят и размер от каквото там). Ползвайте го Simple Smile

# 241
Не че нещо ново ще кажа,ама да се оплача-и аз си имам кафяво сако.Вероятно наистина нямат малки номера от тренча.Поръчката ми е от 16.09.Не е лошо сакото наистина.Добре поне,че са ми изпратили моя номер.Ама повече имам нужда от тренча Laughing

# 242
Получих си тренча  Mr. Green размер 42/44. Може би кафевите сака са само за малките номера. Поръчката ми беше от 19ти  Wink
А можеш ли да ми кажеш с кой код получи този номер? Аз пуснах поръчката с 47244 ама никъде не ми пишеше номера.. newsm78

С код 15806

# 243
И аз си искам тренча Twisted Evil

# 244
код за БД дали ще ми дадете, че никой не става при мене  Praynig

# 245
 Simple Smile само да кажа, на момичетата ,които очакват тренча , а вероятно ще получат кафяво сако - лично по мое мнение, тренчът не е нищо особено -ползвам го вече десетина дни с надеждата та го харесам  Wink

# 246
  • София
Здравейте дами, код от фактурка: 54356, -30% Sur tout le textile et la Literie. du catalogue Aut./Hiver.

# 247
Момичета да споделя една моя приятна изненада от приятелите французи!
Вчера много исках да си пусна поръчка само заради поларното сако, което някой пусна с код. За целта чинно си напълних малка кошничка и с нетърпение бързах да я пусна. Като я изпратих, установих, че съм забравила да вкарам кода - тоест плащам си доставка  и оставам без подарък - пълен кърък!
Реших да се направя на луда и да пиша на другарчетата, че в бързината съм забравила да си напиша кода, естествено, не за якето, понеже не ми е пратен лично, а за една чанта, и зачаках.
Днес получавам отговор, че за съжаление не могат да ми пратят чантата подарък с колета, понеже вече е тръгнал или поне подготвен и затова ще ми я пратят отделно!
Егати кефа! Това се казва европейска работа! Не че е кой знае какво, но прави наистина добро впечатление!

Aз също искам да се похваля Grinning. Бях се оплакала в другата тема за неизпратен подарък при код, който не съм получила лично. Реших да се пробвам и им писах без особени надежди. Сабине културно ми се извини за пропуска и днес виждам,че подаръкът ми пътува към мен- така е отразено в суивито!

# 248
# 249
  • Бургас
vessy1, кода от фактурата 54356 е даден на по-предната страница (а и преди това се е споменавал пак), а линк с покани за намалението има на предната страница  Rolling Eyes А уж всички щяхме да се стараем да четем поне последните страници...

От мен още един код за кафявата чанта Everyday-27197 , но може и да е персонален  newsm78 (в момента не ми се отваря сайта и не мога проверя дали е така)  Peace

# 250
Получих мейл от LaRedoute, но нищо не мога да разбера. Дали някога ще започнат да ги пращат освен на френски и на английски.  Дали някой би искал да ми помогне с "разгадаването му". Може да е някакъв код или предупреждение... Ще съм Ви много благодарна!!!

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=9df7236e6437164061

# 251
Днес получих брошурата за черната чанта по пощата, на регистрацията на мъжо обаче... На мен нищо - ни брошура, ни каталог. Не, че той е получил каталог де... Май имат доста черни чанти, щом и брошури по пощата почнаха да ни пускат  Laughing

# 252
Никъде не видях да има снимка на този часовник http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291978&pid=8019002
И да добавя, че вчера си получих колета с кода са Индийския ансамбъл от две части, но е изчерпан и пращат бялата чана. Не е лоша, на мен ми харесва, ама повече исках дрешките  Blush

# 253
Бялата чанта с бижуто ли? С кой код е това?

# 254
  • Стара Загора
Получих мейл от LaRedoute, но нищо не мога да разбера. Дали някога ще започнат да ги пращат освен на френски и на английски.  Дали някой би искал да ми помогне с "разгадаването му". Може да е някакъв код или предупреждение... Ще съм Ви много благодарна!!!

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=9df7236e6437164061
Стандартен имейл, казват ти да си валидираш кошницата иначе ще ти я изтрият.
А имейли пращат и на английски, но май само в отговор на твой такьв на писан на английски.

Общи условия

Активация на акаунт