LaRedoute - кодове - 12

• 43 551
  • 617
  •   1
Отговори
# 435
68993 - 20?/55? + БД оферта - вал.до 14/10/2008
пратиха ми този код
явно отстъпката е за специален вид стоки.
Нали е за намаление?
ако някой го е ползвал и не го затруднява нека ми пише

# 436
  • София
Ровейки из един френски форум май направих откритие  hahaha Не съм сигурна, но мисля, че код offre дава БД, но не знам при какви условия. На мен ми го приема, но БД още не ми е дал. Пише ето това за кода:

Livraison offerte. Frais de port GRATUIT - cumulable aves les offres du sites ainsi que Les aubaines Pour bénéficier des réductions mises à votre disposition pour «La Redoute», il est souvent nécessaire d´entrer les références produits du catalogue papier et non ceux du site internet (les codes donnés par nos membres proviennent aussi de leurs courriers.)...

При мен намали едно палто с 35% от новата колекция, но и при стойност 180е в кошницата - БД не ми даде  Sad

# 437
  • sofia
Преводачът преведе това относно офертата offre
често е необходимо да въведете препратки Каталог продукти от хартия, а не тези на уеб сайт (кодовете, предвидени от нашите членове като куриери .)...
изглежда трябва да е референтен номер от хартиения каталог, а не от уебсайта  newsm78

# 438
  • тук и там където дойде
68993 - 20?/55? + БД оферта - вал.до 14/10/2008
пратиха ми този код
явно отстъпката е за специален вид стоки.
Нали е за намаление?
ако някой го е ползвал и не го затруднява нека ми пише

офертата от първа страница с този код не се отваря ето я и нея аз също я получих днес

# 439
  • Варна
Момичета, да нахълтам във вашата тема. Embarassed
Ще имам скоро рожден ден и ми пратиха 50113. Пробвах най-различни неща. Дава ми подаръка, но не ми смъква 15 евро.
Ползвал ли го е някой скоро? Можете ли да ми помогнете? Какво да сложа, че да ползвам и това намаление?
Благодаря предварително. Hug

# 440
Момичета, да нахълтам във вашата тема. Embarassed
Ще имам скоро рожден ден и ми пратиха 50113. Пробвах най-различни неща. Дава ми подаръка, но не ми смъква 15 евро.
Ползвал ли го е някой скоро? Можете ли да ми помогнете? Какво да сложа, че да ползвам и това намаление?
Благодаря предварително. Hug
Кода е за колекция пролет-лято,ненамалени цени,без червени,зелени и т.н.

# 441
  • София
В петък си взех поръчка от 21.09 с чрения тренч.
Изпратили са ми го.Кода беше 47171,а размера на тренча е 38/40.

Ето снимки как стои най-малкия размер.
Нося 34/36 по принцип.Тренча ми харесва,изпробвах го вече навън Laughing

# 442
  • на морето

На мен не са ми го пратили този код,но действа.Само,че не мога нищо да намаля.Кажете ми какво точно намаля-то от зимната колекция или вече е намалено ,или е prix mini. newsm78

# 443
  • тук и там където дойде

На мен не са ми го пратили този код,но действа.Само,че не мога нищо да намаля.Кажете ми какво точно намаля-то от зимната колекция или вече е намалено ,или е prix mini. newsm78
Новият код 14869,14877 и 14885 Намалява Prix Mini, поне при мен, но пък къде работи къде не от трите кода ми проработи само 1
другите дава че не действат, а офертата ми е изпратена лично.

# 444
Получих фотоапарата с референтния номер. Доволна съм. Ето снимки на апаратчето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269150&pid=8124045
И снимки, направени с него снощи на изкуствена светлина: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269150&pid=8124044

# 445

Новият код 14869,14877 и 14885 Намалява Prix Mini, поне при мен, но пък къде работи къде не от трите кода ми проработи само 1
другите дава че не действат, а офертата ми е изпратена лично.
Честито Ками, много добре ти стои. Аз вчера също пуснах поръчка с този код, но може би заради една червена цена не ми намали нищо, нито даде БД. Пробвах кодове повече от 2 часа и накрая реших поне подарък да има, щом ще давам 6 е доставка + още няколко за обработка  Crazy

# 446
13471 - sac oxbow noir/bordeaux
67970 - sac oxbow kaki/rose

66311,66370 - -25% de réduction
Une besace offerte pour toute commande (sac camel)
25% sur le 1° article (sauf pastille rouge)
25% sur tout les articles textiles du gros catalogues la redoute
(sauf pages rouges, vertes, prix mini)
besace marron , marque Palladium, coton canevas, bandoulière réglable

С реф.номер 8002240 - маратонки Пума - цвят бежев
С реф.номер 8002215 - маратонки Пума - цвят черен
С реф.номер 8002223 - маратонки Пума - цвят кафяв
Номера 36,37,38,39,40,41      - 60 Е
Номера 42,43,44,45,46,47,48 - 65,50 Е

С реф.номер 8001022 - жилетка Пума цвят черен - S -         35 E
                                                                                     - M,L -      37,50 E
                                                                                     - XL,XXL - 40 E

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 16:20 от mamaB

# 447
Здравейте!
имам код за намаление на е-майла,но незнам как да го кача тук в темата.Някой ако може да ми помогне,ще можем да го използваме всички. Писах на лични на Алекс,но нямам отговор затова търся някоя от вас..тук  Wink
Това което успях да си преведа е че е валиден 3 седмици  Embarassed

# 448
Здравейте!
имам код за намаление на е-майла,но незнам как да го кача тук в темата.Някой ако може да ми помогне,ще можем да го използваме всички. Писах на лични на Алекс,но нямам отговор затова търся някоя от вас..тук  Wink
Подробно упътване има в първия пост ,ако го прочетеш ще ти се изясни Peace  Laughing

# 449
Здравейте!
Подробно упътване има в първия пост ,ако го прочетеш ще ти се изясни Peace  Laughing

Мн. благодаря,мисля че се справих.И преди съм чела 1вия пост но не съм имала код на пощата  Wink
ето : http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=8f7d561e1e62283111
не видях такава оферта другаде,дано да е от полза

Общи условия

Активация на акаунт