Къде в Бургас 11

• 48 517
  • 547
  •   1
Отговори
# 375
  • Ориндж каунти
Ще идваме към Бургас и май ще съвпадне с рожденния ден на малкия , та да попитам нещо мамите и татковците от Бургас.
Къде мога да организирам детско парти, някой детски център или нещо такова. Навремето имаше един в операта(или под караоке бар-кой където го влече  Laughing ) , но честно казано не съм очарован от него. Ако има и някъде другаде из града, ако може да ме ориентирате. А ако имате и адрес и телефон, ще сте незсаменими.
Благодаря предварително.

# 376
Аз отговорих в другата тема за клубчето, дано някой е открил нещо добро!

Биляна* да не се спотайва и тя може да даде координати на добри мебелисти  Whistling
Не се спотайвам мила,  Wink  Simple Smile писала съм на ЛС на момичето, на какво да обърне внимание като си поръчва кухнята и не само.  Peace .

# 377
  • Бургас
Ще съм ти много благодарна ако ми пратиш и на мен това инфо, защото скоро ще ми предстои и на мен обзавеждане на апартамент и отсега се ослушвам за съвети и отзиви за фирми  Praynig

# 378
Ще съм ти много благодарна ако ми пратиш и на мен това инфо, защото скоро ще ми предстои и на мен обзавеждане на апартамент и отсега се ослушвам за съвети и отзиви за фирми  Praynig

Биляна, ако не ставам нахална, копни моля те инфото и на мен  Praynig
Благодаря предварително  Hug

# 379
  • Бургас
Биляна,  Hug за инфото!

Май е по-добре да вземеш и да го постнеш тук накратко  Mr. Green

# 380
 Grinning Моля, за нищо. Пратих и на Амелия.

# 381
Биляна, а от легла не си ли компетентна, че аз питах по напред, но никой нищо не казва. Поне да препоръчаш някоя фирма, ако си в бранша.
Синара и тя се спотайва за обувките....

# 382
писах ти на ЛС.  Hug

# 383
 Здравейте, момичета,
 и аз да се присъединя към бургазлийки Hug

# 384
mi_di добре дошла  Hug

# 385
alabalaxx, ако ти е удобно в Славейков, мога да ти кажа къде има там такива машинки и принадлежности. Wink
Ji, Славйков ми е далече. Посетих  вече Вела-та , там машинките са 50лв, пълнителите по 4. Ако В Славйков е по-евтино може и да отскокна пък.

# 386
Машинките  50лв? Аз по сайтовете гледах от 68лв нагоре  Shocked 
Ооо,веднага се обзавеждам!  Simple Smile

# 387
Благодаря Heart Eyes
И аз да питам за магазина за обувки в Лазур, че не мога да намеря ботушки на дъщеря ми newsm78

# 388
Е, явно сме на вълна мебели.
Нека и аз да се отчета - вчера обикаляхме цял ден по мебелни фирми и магазини, понеже родителите ми си правят основен ремонт . Навсякъде различни цени, различни условия, нормално. Накрая се спряхме на производител от Бургас, същия от който преди 2год поръчвах кухнята си - ФинДизайн. Офиса е малко над кръстовището Сливница и Калоян, от дясно. Гледам сега визитката им, има няколко телефона  - но ето единия 0885/249089 и този 0878/202423. Монтажът и транспорта  са безплатни,показаха ни на снимки много неща, които са правили,  имат невероятно разнообразие на цветове, ние лично си избрахме от италианските плоскости за вратички , а корпуса от българските. А какви стъкла за витрините има, лелеее! Също ни предложиха 2 каталога с мивки и батерии - на Бланко и Тека, немски са, и на БГ производители.  Набелязахме смесителната батерия и вграден дозатор  на Бланко общо за 150лв. За мивката още мислят - дали да е от полимермрамор или тези иноксовите. За кошчето, което ще е закрепено на вратата ни посъветваха да си вземем едно от 32лв, защото тези от 15 - 17лв ръждясвали. Дадоха ни и каталог за вградените уреди - Фабер, Нарди и Лино - ще ползваме отстъпка от цената в магазина .
Майка ми нали е много нахална - даже се договори с тях майсторите като дойдат да дупчат дупки да си изчистят всичко, а жената й каза че и ще й лъснат шкафчетата.
Само за спалнята нещо немогат да се спогодят с баща ми, единия иска да е в цвят Зебрано тъмно, че седяло тежко, другия иска свежа спалня. Със сигурност ще има гардероб с плъзгащи врати. За спалнята ни увериха, че даже и да скачат отгоре няма да падне, правили  стабилни подсилени конструкции. За дръжките - сами си избираме, те не влизат в цената , защото има дръжки от 30ст но и от 5лв, че и много повече.
Казаха , че ще ни се обадят като са готови с ценообразуването. Пък и едни профили ще гледаме там другата седмица.

# 389
Ахче, зависи на коя фирма са, нашите са на Кристиан of Roma,  доскоро бяха 48 лв, сега ги увеличиха на 58, пълнителите са 3,80-4,40, разл. видове.Имат една година гаранция и безплатно обучение от консултант , който избираш по каталог. hahaha hahaha/това второто е специално за теб/

Общи условия

Активация на акаунт