Къде в Бургас 11

• 48 516
  • 547
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте ,момичета! Магазина за обувки се намира срещу сладкарница Захаро blizo do Florata  а обувките са италиански ,страшни са - Simple Smile

# 391
Ахче, зависи на коя фирма са, нашите са на Кристиан of Roma,  доскоро бяха 48 лв, сега ги увеличиха на 58, пълнителите са 3,80-4,40, разл. видове.Имат една година гаранция и безплатно обучение от консултант , който избираш по каталог. hahaha hahaha/това второто е специално за теб/

Аз от 6-ти клас ходя на кола маска, обучението съм си го взела десетократно.  Crazy Crazy
Значи и при теб имало? Ми що се спотайваш?  Thinking Трябва да се разбера с обезкосмяващите вкъщи и да си вземем на партия едно,стига са ми ползвали само моите консумативи. Ааа ма ха !  Crossing Arms

# 392
  • Бургас
Само за спалнята нещо немогат да се спогодят с баща ми, единия иска да е в цвят Зебрано тъмно, че седяло тежко, другия иска свежа спалня. Със сигурност ще има гардероб с плъзгащи врати. За спалнята ни увериха, че даже и да скачат отгоре няма да падне, правили  стабилни подсилени конструкции. За дръжките - сами си избираме, те не влизат в цената , защото има дръжки от 30ст но и от 5лв, че и много повече.
Казаха , че ще ни се обадят като са готови с ценообразуването. Пък и едни профили ще гледаме там другата седмица.

Спалнята ни е поръчана в Даниста, тази която е на Сливница, малко преди Мария Луйза. Имахме големи приключения с нея, но в края на краищата /пък и благодарение на  добрата воля на шефката/ получихме това което желаехме. Имат мостра на спалнята, гардероб и нощни шкафчета в зебрано, от някакви немски плоскости. Много стилни и красиви мебели са. За съжаление русенския завод няколко пъти ни обърка поръчката, но пък Даниста търпеливо всеки път се съобразяваха с желанието ни и в края на краищата получихме това което сме поръчали.

# 393
Здравейте ,момичета! Магазина за обувки се намира срещу сладкарница Захаро blizo do Florata  а обувките са италиански ,страшни са - Simple Smile
Благодаря, още сега ще отида да проверя Peace

# 394
магазина се намира срещу сладкарница Захаро до Флората,а обувките са италиански и на мен много ми харесаха

# 395
Дъщеря ми е с тънък и дълъг крак и трудно и намирам обувки . Прасеца също и е слаб и ботушите отгоре и стоят много грозно

# 396
 Аз винаги съм казвала, че инвестицията е в машинката, после направо ти идва без пари- с един патрон цялото тяло поне два пъти. Simple Smile

# 397
Момичета, случайно да знаете къде боядисват дрехи, трябва ми за палто/ от светло - в черно/,
ако изобщо има такава услуга някъде. Трябва ми спешно, до няколко дни, ще съм ви благодарна за всяка информация   bouquet .

# 398
текстилни дрехи боядисват по химическото чистене, а за кожени специално знам че в изгрев - дългия блок срещу миража, има едно старо ателие

# 399
За текстил ми е питанката, кое химическо точно/разбрах , че не навсякъде боядисват/, благодаря!

# 400
ами немога да кажа със сигурност кое, но преди боядисваха срещу Краставицата

# 401
        Дрехи боядисват и в химическото на Ботев, някъде над сладкарница Роза е  Peace

# 402
  • у нас
Случайно някой да е срещал по бургаските магазини детски обувки на Ciao bimbi?

имат цял магазин в Лазур   Peace

магазинът се намира точно срещу Захарото. Заставаш с гръб към него и отсреща има една нова кооперация и там има табела. Имаше много хубави ботушки - 65 лв.  Peace

# 403
И в химическото на Булаир също боядисват

# 404
ами немога да кажа със сигурност кое, но преди боядисваха срещу Краставицата
Благодаря, ще проверя!
И в химическото на Булаир също боядисват
Много благодаря за бързите отговори момичета, безценни сте!
  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт