Къде в Бургас 11

• 48 479
  • 547
  •   1
Отговори
# 405
  • У дома
Моля Ви за помощ, момичета!Обърнах цял Ямбол и хубава чанта НЕ си намерих, та реших идната седмица да прескоча до Бургас.Моля кажете ми къде да си намеря хем хубава, хем на нормална цена?Мерси предварително  bouquet

# 406
Здравейте,
някой да има инфо за курсове за масажисти? Ама наистина масажисти.  Simple Smile

# 407
Здравейте, да се отчета за магазина за обувки срещу Захарото. Взех страхотни боти на сина ми от естествена кожа за 70 лева и честно казано такова разнообразие на детски обувки не бях виждала в Бургас.

# 408
Към момичетата,които са си боядисвали дрехи-не пуска ли после боята,имало ли е случай да ви се цапат-бельо или риза (светла блуза).Питам,защото и аз искам да си боядисам едно яке,но ако ще ми цапа после,няма смисъл да се занимавам.

# 409
  • Paris
Къде е тва Захаро? Къде е тоя магазин?

# 410
Към момичетата,които са си боядисвали дрехи-не пуска ли после боята,имало ли е случай да ви се цапат-бельо или риза (светла блуза).Питам,защото и аз искам да си боядисам едно яке,но ако ще ми цапа после,няма смисъл да се занимавам.
Пуска при първите 3-4 пранета, след това не.

# 411
Къде е тва Захаро? Къде е тоя магазин?
захарото се намира до Флората

# 412
Ще ви помоля,когато хвалите някой обект да казвате точно къде се намира и да бъдете конкретни.
В случая "до флората" е прекалено общо.
Силвето_85 , ще те помоля да обясниш повече.

Все пак темата е "къде" и тук си помагаме.  Peace

# 413
Ще ви помоля,когато хвалите някой обект да казвате точно къде се намира и да бъдете конкретни.
В случая "до флората" е прекалено общо.
Силвето_85 , ще те помоля да обясниш повече.

Все пак темата е "къде" и тук си помагаме.  Peace

Ок извинявам се понеже по нагоре някъде беше коментирано затова не сметнах за необходимо да обясня по подробно.та сладкарница Захаро се намира:като се застане с гръб към флората уличката която се намира в дясно.МИнава се покрай един автосервиз мисля.Сладкарницата се намира на ъгъла на кооперация няма как да не се види и аз доколкото разбрах от другите този магазин за обувки се намира точно срещу сладкарница Захаро.Аз лично не съм посещавала магазина но мисля тези дни да отида.Дано да съм обяснила разбираемо  Blush

# 414
Аз в ходих до магазинчето, много лесно го намерих с питане за сладкарницата и то наистина е в отсрещната кооперация. Има много сладурски обувчици и ботички, от естествена кожа и лак, но са малко по-скъпи от подобни български и турски.

# 415
  • Бургас
Моля Ви за помощ, момичета!Обърнах цял Ямбол и хубава чанта НЕ си намерих, та реших идната седмица да прескоча до Бургас.Моля кажете ми къде да си намеря хем хубава, хем на нормална цена?Мерси предварително  bouquet
В "Славейков" до Била , по точно в кооперацията на Сан сити има хубав магазин само за чанти с модели, които не съм срещала на други места. На мен лично ми харесва много! Hug

# 416
  • London, baby
Момичета, търся си иноксова чаша за кафе? Някакви предположения???

# 417
  • Бургас
Момичета, търся си иноксова чаша за кафе? Някакви предположения???

Провери на "Антим І" срещу Адониса - има доста иноксови неща - може да има и чаши

# 418
  • London, baby
radinna, благодаря!! Ще проверя!!

# 419
  • Бургас
Момичета, откъде мога да си купя кошче за смет, което се монтира в кухненски шкаф Thinking Вече проверих в Метро, Практикер и Бриколажа, дори не бяха чували за такива Whistling

Общи условия

Активация на акаунт