Къде в Бургас 11

• 48 538
  • 547
  •   1
Отговори
# 285
Извинете ме ако се повтаря питанката,но моля ви насочете ме към магазин,в който има голямо разнообразие от колички,освен в този до Механото  Rolling Eyes
Благодаря

магазин Делфин - зад операта , магазин Тоболино до пазар Краснодар.магазин Бамболино до ОРБ

# 286
Извинете ме ако се повтаря питанката,но моля ви насочете ме към магазин,в който има голямо разнообразие от колички,освен в този до Механото  Rolling Eyes
Благодаря

магазин Делфин - зад операта , магазин Тоболино до пазар Краснодар.магазин Бамболино до ОРБ
Магазин Полием на Богориди Peace

# 287
Hug Благодаря ви много!!!!!

# 288
Тази тема я бях загубила Crossing Arms

Марикита имат магазин и до подлеза на Операта.

Ледена пързалка ще има и  в центъра, но по-нататък Peace
А до "Младост" не знаех, че има, трябва да я посетим Grinning

# 289
Тази тема я бях загубила Crossing Arms

Нямат вече , скоро ми направи впечатление че помещението е празно.

# 290

Вече нямат.  Simple Smile

# 291

Вече нямат.  Simple Smile
Ха, ми те в началото на лятото го отвориха. В интерес на истината много малко неща ми харесаха там Peace

# 292
"Пързалка"   е много силно казано  Rolling Eyes

По-скоро е пързалчица.

И все пак е по-добре от нищо. Да ни е честита ! Най-накрая нещо по-различно в този град.

# 293
  • Бургас

По-скоро е пързалчица.

И все пак е по-добре от нищо. Да ни е честита ! Най-накрая нещо по-различно в този град.
Мдам, около 150 кв.м. ще е Rolling Eyes, поне по предварителни данни, иначе и аз още не съм я виждала Rolling Eyes

# 294
  • Варна
Благодаря на всички момичета които ме упътиха къде е Трията и магазините на Геокс.  bouquetВчера бяхме във Бургас и съм доволна от покупките си.

# 295
По-скоро е пързалчица.
Мдам, около 150 кв.м. ще е Rolling Eyes, поне по предварителни данни, иначе и аз още не съм я виждала Rolling Eyes
Вчера минахме оттам, не мога да преценя дали е 150 кв.м., но е малка изглежда точно като детска пързалка

# 296
По-скоро е пързалчица.

В центъра ще е големичка. Само ледът ще е 600кв. м. Peace. Трябва да е готова за Никулден, ама ще видим.

# 297
По-скоро е пързалчица.

В центъра ще е големичка. Само ледът ще е 600кв. м. Peace. Трябва да е готова за Никулден, ама ще видим.

ЕЕЕ, дано наистина направят нещо хубаво и в този град Laughing В Пловдив от години правят такава пързалка в центъра и е страхотно Peace ДАно и тук е така!

# 298
Да и като я отворят, ще си направим общофорумска излагация  Hug Hug

# 299
  • Бургас
Къде ще бъде точно в центъра?

Общи условия

Активация на акаунт