Къде в Бургас 11

• 48 521
  • 547
  •   1
Отговори
# 330
Е те добрите лекари повечето са в София, уговаряш си по тел консултациите в един ден, обикаляш ги и се прибираш Grinning

# 331
Е те добрите лекари повечето са в София, уговаряш си по тел консултациите в един ден, обикаляш ги и се прибираш Grinning

Ако говорим з София,аз на една потребителка сега и пратих ЛС,че изборът поне според мен е само един и т.н.

Интересно ми е за Бургас как стоят нещата.  Grinning

# 332
  • Бургас
Имам две познати, които си слагаха силикон при Маджаров. Едната е доволна, другата-не и ходи на корекция в София. Аз, лично, не бих рискувала тук. Моя приятелка си прави доста корекции на тялото в София, в МА. Остана много доволна Peace

# 333
  • Бургас
Мацки,някаде да сте виждали ей такова нещо: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8440934 Една мама си го е купила и страшно много ми харесва,а нямам време да обикалям по магазините. Предварително благодаря Simple Smile

Подобно, в черно бяла гама , но без ръкавките гледах в магазин "Агата" на Алекс Раева.....на Богориди до "Колев и Колев"

# 334
А някой да знае ,къде се провеждат тренировки по плуване за деца?И ако може някакви координати и телефони!

# 335
Имам две познати, които си слагаха силикон при Маджаров. Едната е доволна, другата-не и ходи на корекция в София. Аз, лично, не бих рискувала тук. Моя приятелка си прави доста корекции на тялото в София, в МА. Остана много доволна Peace
сестра ми си прави при Маджаров преди 2-3години-доволна е,и две приятелки после си слагаха силикон при него,също са доволни,за цената не съм сигурна а и беше отдавна,но в София със сигурност е доста по-скъпо Simple Smile

# 336
  • Бургас
сестра ми си прави при Маджаров преди 2-3години-доволна е,и две приятелки после си слагаха силикон при него,също са доволни,за цената не съм сигурна а и беше отдавна,но в София със сигурност е доста по-скъпо Simple Smile
За цената не знам Embarassed - едната каза, че около 3600лв. и е излязло, другата не каза.

# 337
Цитат на Мимка :Една моя бивша колежка си направи в Life Hospital - в "Изгрев", но незнам при кой доктор! Спанаха и много красиви

Мимка колко и е струвало удоволствието знаеш ли?

Двете и излязоха по 4000лв, с престоя в болницата около 5000лв... Сложи си ги начлото на 2007г.!   bouquet

# 338
  • Бургас
Аз имам правени от 2002 г. тук при Калудов. Но имам две раждания след това и съм решила да ги сменя при Тонев от Каспела Пловдив.Този път събрах много информация и прецених,че при него си заслужава.
Ах-не,виж във форума на тялото там ще събереш достатъчно инфо за всички лекари,които правят такива операции в България. Peace

# 339
     От къде мога да намеря очила и шапка за плуване за 8-9годишно дете?  Rolling Eyes

Ние купихме от треньорката по плуване в Младежкия дом -АРЕНА ок. 30 лв очилата+шапката.

# 340
А някой да знае ,къде се провеждат тренировки по плуване за деца?И ако може някакви координати и телефони!
В Младежкия дом и в у-ще"Константин Преславски" в к-с "Славейков".

# 341
magare,мерси много за отговора.При първа вазможност ще тичам да погледна   bouquet

# 342
Доколкото разбрах в Константин Преславски тази година няма да има плуване. Но това ми е информация от края на септември. Надявам се нещо да се е променило.

# 343
Знаете ли от къде мога да си купя апарат и пълнители за топла кола маска? 
Ето това например http://www.medeos.com/?81&02&96151
с тези пълнители
 http://www.medeos.com/?81&02&9663

# 344

Дъщеря ми ходеше в Мл.дом, ако искаш телефона на треньорката: 0898497969 - Стойчева

Общи условия

Активация на акаунт