Къде в Бургас 11

• 48 529
  • 547
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Мацки,някаде да сте виждали ей такова нещо: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8440934 Една мама си го е купила и страшно много ми харесва,а нямам време да обикалям по магазините. Предварително благодаря Simple Smile
До колкото виждам етикета е от Тали Вейл, аз имам подобно тъмно синьо, отново от там, но е без коланче и е по-семпло. Купих си го лятото на разпродажба за 10 лв май  newsm78

Имам вьпрос кьм вас -кьде в Бургас си порьчвахте кухните,доволни ли сте от идеите които ви дадоха,от изработката?
Моля за компетентните ви отговори,че трябва да порьчам бьрзо.
не зная дали въпроса все още е актуален, но ние правихме нашата кухня /а и не само/ в Димат Омега. Намира се на Сливница, като подминеш светофара на пожарната от лявата старана на улицата. Дадоха ни много добри идеи, съобразиха се с нашия вкус, мерят на място, монтират доста чисто /за разлика от останалите майстори писюри, които минаха през нас. Много съм доволна  Peace

Биляна* да не се спотайва и тя може да даде координати на добри мебелисти  Whistling

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 12:18 от ga_aMa_He

# 361
  • Бургас
*

# 362
Здравейте,момичета.Имате ли впечатления от агенциите за подбор на персонал?Търся работа и се чудя дали да не се регистрирам в някоя агенция.

# 363
Здравейте,момичета.Имате ли впечатления от агенциите за подбор на персонал?Търся работа и се чудя дали да не се регистрирам в някоя агенция.

Аз бях в Мираж, почнах работа през тях в една компания, но след като напуснах 2 години се счупваха да ми звънят. Аз им кавам, че не ми се работи, те пак Laughing Поне са упорити Laughing

# 364
  • Бургас
На "Апостол Карамитев" мисля, че 4-ти номер беше newsm78 има една агенция за подбор на кадри, според мен имат добри предложения и са коректни Peace На 3-тия етаж в сградата, където беше Дом на обувката /може и още да е там, но не съм минавала отдавна Embarassed/
Иначе, от "Мираж" и на мен ми звъняха години наред, въпреки че само се бях регистрирала и им се обадих, когато си намерих по друга линия, да ме отпишат. Веднъж дори ми се молиха да отида на интервю и да кажа, че не ме удовлетворяват условията, тъй като бяха обещали на работодателя, че имат сигурен човек за въпросната длъжност ooooh!
Забравих да кажа, че днес видях коментираната ледена пързалка на "Младост" и ми се видя мнооооого малка Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 21:46 от Goldie

# 365
Мацки,някаде да сте виждали ей такова нещо: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8440934 Една мама си го е купила и страшно много ми харесва,а нямам време да обикалям по магазините. Предварително благодаря Simple Smile
До колкото виждам етикета е от Тали Вейл, аз имам подобно тъмно синьо, отново от там, но е без коланче и е по-семпло. Купих си го лятото на разпродажба за 10 лв май  newsm78

Имам вьпрос кьм вас -кьде в Бургас си порьчвахте кухните,доволни ли сте от идеите които ви дадоха,от изработката?
Моля за компетентните ви отговори,че трябва да порьчам бьрзо.
не зная дали въпроса все още е актуален, но ние правихме нашата кухня /а и не само/ в Димат Омега. Намира се на Сливница, като подминеш светофара на пожарната от лявата старана на улицата. Дадоха ни много добри идеи, съобразиха се с нашия вкус, мерят на място, монтират доста чисто /за разлика от останалите майстори писюри, които минаха през нас. Много съм доволна  Peace

И аз искам да похваля Димат Омега - нашата кухня също е от тях! Много са коректни, срокът за изпълнение на поръчката беше 45 дни и на точния ден ни я монтираха. Вече втора година я ползвам и то много и нямам никакви забележки!

Биляна* да не се спотайва и тя може да даде координати на добри мебелисти  Whistling

# 366
Благодаря ви, момичета.Смятам да се регистрирам в някоя агенция.Ще видим в коя. Hug

# 367
Синара, издай за този магазин за обувки къде е, че отдавна обикалям за ботушки на малката, а не зная в Лазур да има магазин за детски обувки. И какво производство е тая марка, че не съм ги чувала.

# 368
Спешно трябва да намеря светлоотразителна лента ( залепваща се) за раничката на София .
Ако някой знае от къде , много ще съм му благодарна   bouquet

# 369
  • Бургас
Кажете къде мога да намеря детски прожектор на DISNEY ( или нещо подобно, но качествено !!! )

http://toytownbg.com/index.php?toy=10.4.488

и съответно филмчета за него

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНОООООО newsm03

# 370
Спешно трябва да намеря светлоотразителна лента ( залепваща се) за раничката на София .
Ако някой знае от къде , много ще съм му благодарна   bouquet
в кинкалериите зад Мак Доналдс дали няма да има newsm78

# 371
Кажете къде мога да намеря детски прожектор на DISNEY ( или нещо подобно, но качествено !!! )

Виж в Хеликона , Пингвините ....

Peti_n добра идея .Благодаря   bouquet

# 372
  • Бургас
[

Виж в Хеликона , Пингвините ....

ще проверя там, ама си мисля, че е по вероятно тези прожектори да са в магазините за детски играчки...дано някои да ги е виждал и да кажеее

# 373

В Хеликона съм виждала нещо подобно със сигурност. Мечо Пух беше. Мисля, че такива видях и във Вегата до Новата поща  Peace

# 374
Момичета,помагайте!Търся зеброви шалтета или зеброви одеала от полар,искам да си ги намятам на дивана в хола,понеже много ми се цапа,онзи ден ходих на Метро-имаше само тигрова окраска.

Общи условия

Активация на акаунт