СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 99 778
  • 1 846
  •   1
Отговори
# 435
  • гр.София
NaTaLi07, няма как да кандидатстваш за несъществуваща още градина. Единствено мога да те посъветвам да се наредиш на опашката,макар и накрая, на друга градина в същия район.
 Когато обявиха кандидатстване за новото ОДЗ в Младост преди месеци, наредиха на опашките за него първите чакащи деца от МЛадост-т.е деца,които вече бяха наредени пред други градини в района. А не обявиха ново кандидатстване от нулата.

daniabc,въпреки,че ти имат телефона,може и въобще да не ти се обадят. Трябва да следиш ежеседмичните класирания. Друг вариант-да се разходиш да директорката,уж да проучиш градината, и да видиш,дали не би отворила за теб още едно място.
 Имаше и такива случаи.
 За догодина-не се знае-може да нямат места в подготвителна група. И новият регламент не е известен,но има вероятност автоматично да се преместите на опашката за подготвителна група.

katty_n, и на теб отговарям същото-не е известен новия регламент.
 Засега можеш хем да си стоиш на опашката в ОДЗ-то (нищо няма да триеш), хем да си избереш и някоя ЦДГ и да направиш там предварително кандидатстване

# 436
Здравейте и от мен. Следя темата с интерес. Имам един въпрос: Когато регистрирах детето си имаше вариант да си отбележиш предимствата, но тоава нямах такива. Сега вече имам предимство, но незнам как да си го отбележа, че да се знае. Та въпроса ми е някой знае ли как да го няправя???
Благодаря предварително. Simple Smile

# 437
Влизаш в профила си , после в "предимства" и го отбелязваш.

# 438
Тази вечер по новините ще изльчат официалното откриване на нашата ОДЗ 26-та.Ако имате желание,може да гледате.Всички медии бяха там +кмета на Младост,г-н Бойко Борисов,г-жа Фандькова и т.н. smile3501 smile3525 newsm44

# 439
zdraveite.Valnuvam se,4e plemennika sled dalgo 4akane e klasiran v 113 CDG.Dnes se iznenadahme,kato kazaha e tova e gre6ka i nqmalo svobodni mesta :cry:Nerazbiram,za6to obqvqvat svobodni mesta,vsqka sedmica ima klasirane..... Twisted Evil

# 440
  • София
Момичета,

когато съм записала сина си в "предварителното кандидатстване" това означава, че на 13.01.2009г. (рожденния му ден) в 00.00 часа системата автоматично ще направи кандидатурата му валидна във вече реално кандидатстване, НАЛИ ТАКА?
Четох, четох и до този извод стигнах, но имам нужда някой да ми потвърди правилно ли съм разбрала, не ми се иска в последния момент да се окаже, че е трябвало да активирам нещо, а аз не съм.
Благодаря предварително.

Да ви споделя - в нашата ясла в Лозенец (Майор Томпсън) правят ремонт и ще я разширят, но дано ремонта да не се проточи и след Нова година, че...

# 441
Не е сигурно, че ще се активира кандидатурата на рождения му ден.Новият регламент още не е публикуван. NaughtyВсички го чакаме.

# 442
  • София
Кандидатурата му ще се активира, когато стане ясен новият регламент. За всички деца от един набор най-вероятно ще е по едно и също време, няма да зависи от рожденната дата.

# 443
  • София - Дианабад
Ето една информация за родените от януари до май 2006, става въпрос за район Изгрев: http://kg.sofia.bg/?page=kindergarden&id=8&k=134
Нас няма да ни огрее, дано има дечица, които могат да се възползват.

Успех на всички!

# 444
Много благодаря за информацията!

# 445
извинявайте за въпроса, но не зная, наистина:
сега, ако се регистрирам в сайта на одз-тата и пр., може ли и да кандидатствам, или се мисли нов регламент и трябва да чакам януари/февруари? става дума за септември 2009 да тръгне малката на ясла.Благодаря Simple Smile

# 446
                           Каква е тая поредна простотия в 29 ОДЗ? Как така приемат само родентите от януари до май?  #Crazy А какво правят родените от юни до декември вкл. които също трябва да са на ДГ? Писна ми от глупости!!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 447
  • гр.София
 Didia, не се гневи. Приемат деца от 2006 набор,които иначе са за 2-ра яслена група. Но родените в първото полугодие на 2006-та ще ги вземат в 1-ва група!

# 448
           blanc ,а кога ще ги вземат в първа група? 2006 трябва от септември да са в първа група и то без значение кой месец са родени.През май не се открива нова група.Новите групи са през септември.Ако първото полугодие ги приемат в КОЯ точно първа група ще е това - в страта ли ,която ще е втора през септември или в новата? Нещо като нищо ми звучи. Sick Моята е края на октомври 2006 и ходи на ясла от септември е първа група.Ако приемат деца само от първата половина на 2006 какво правят тези с деца като нашето? Mr. Green Като казвам,че е измишльотина не греша. Mr. Green

# 449
  • София - Дианабад
Права си.
Лошото е, че сега местата ще се запълнят и за тези деца, които са родени през второто полугодие, пак няма да има места.
Отвориха три групи, но всъщност не правят нищо  Sad.

Общи условия

Активация на акаунт