СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 103 117
  • 1 846
  •   1
Отговори
# 330
здравейте! преди няколко дни разбрах за едно дете което е  записано в детска градина не по реда на класиране. къде да сигнализирам за да се провери как и по какъв начин това дете е записано?

Където и да сигнализираш - полза няма да има! Почти съм сигурна, че са го приели като специален случай и де факто приема му се води редовен! Sad

# 331
  • София
Сигнализирай в общената отдел Образование.

# 332
  • София
в софийска община или в общината на района? защото ако е в района съм сигурна че директорката "играе дует" с нея  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
само да кажа че става дума за 51 одз  #Cussing out

# 333
  • София
Искам да попитам следното:колкото пъти да проверя в сайта кой номер сме,то толкова пъти в различните месеци той се променя както следва  в пр.32-31-30-31-30-32 и т.н. Странно ми е как от 30 ще скочи пак на 32?

# 334
Искам да попитам следното:колкото пъти да проверя в сайта кой номер сме,то толкова пъти в различните месеци той се променя както следва  в пр.32-31-30-31-30-32 и т.н. Странно ми е как от 30 ще скочи пак на 32?
Ами четете повече в сайта!
http://kg.sofia.bg/?page=news&id=81
Не казвам, че е справедливо, но написали са го хората!  Peace

# 335
Ох,има ужасно нагли хора.Един път класирано детето,после отказано и след 2 класирания пак активирана кандидатурата и наново класирано.И то забележете с какви дати.
Тук:  http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo1OntzOjk6InJhdG … 0IjtzOjA6IiI7fQ==

И тук:  http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo1OntzOjk6InJhdG … 0IjtzOjA6IiI7fQ==

# 336
Tricky, на много места има подобни движения - записан-отписан-пак записан. Самите списъци са така направени, че да не можеш да разбереш колко деца са записани!  Twisted Evil

# 337
  • София
в софийска община или в общината на района? защото ако е в района съм сигурна че директорката "играе дует" с нея  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А, за кое дете говориш! Нас там ни записаха последно? Определено сме си от опашката!

# 338
  • София
Аз също знам за такова дете, но не в тази ДГ. А като знам и фин. възможности на родителите, се чудя защо избраха точно по този начин и в държавна ДГ да запишат детето!? Криво ми е заради родители, които не могат да запишат детето си заради такива.

# 339
  • София

А, за кое дете говориш! Нас там ни записаха последно? Определено сме си от опашката!
знам за вас, вие сте от ясла, там имаше отпуснати бройки и макар недостатъчно все пак ви огря. аз говоря за градина, набор 2005, нали уж нямало места, после отпуснаха само ЕДНА ЕДИНСТВЕНА бройка и това дете което е влязло НЕ Е от тази бройка, е кажете ми, как стават тези неща. а директорката много добре я знам, беше още нова като се запознах с нея, такава лисица, мазна, а пък си върши своите си неща. на мен ми обясни защо съм искала точно в тази , защо не ходя в 21 одз /КОЕТО Е На м...... си, с извинение/  и ми обясни как едно време тя също си била водила своите две деца в по далечна градина и това не ми пречи. абе въобще ...нямам думи, всячески се опита да ме откаже, е ... успя, просто защото официално не се отпуснаха никакви бройки а влезнаха само връзкарите, егати държавата,
 възмутена съм е меко казано, направо съм бясна  #2gunfire #2gunfire #Cussing out

# 340
  • София
Сутринта засекох едно дете, което беше бая назад да отива на ясла! Със сигурност и по втроия начин - няма как иначе!

# 341
Сутринта засекох едно дете, което беше бая назад да отива на ясла! Със сигурност и по втроия начин - няма как иначе!
и тази система  ми била честна    нямало корупция

# 342
  • гр.София
 Да ви кажа,след като прочетох черно на бяло ето това от работната среща, се поотчаях.Общината и директорите ни направиха (или сами си се направихме) на глупаци с твърденията за прозрачен прием.

" докато регламентът не мине през СОС, той не е с по-голяма сила от вътрешните правилници на ДГ и няма задължителна сила за директорите. Затова и въпросът с проверките и наказанията може да стане актуален след един гласуван от СОС регламент."

Който няма скрупули-да си действа по свои канали,който има-да чака като будала на опашката-това е.

# 343
  • София

преди 2 дни се заговорих с една майка, чието дете 2006-ти набор тръгнало от 2 седмици на ясла в 11-то ОДЗ. А това ОДЗ изобщо не е обявило в системата места за ясла родени 2006 г.

# 344
такак си е щом даваме да ни правят на глупаци

Общи условия

Активация на акаунт