какви лакове за нокти ползвате?

• 24 358
  • 138
  •   1
Отговори
# 45
Изключително OPI. Имала съм на  Ives Rocher и не са лоши. Също съм ползвала Bourgeois и Max Factor. Откакто се запознах с OPI не поглеждам другите марки. Цената е много добра за качеството, което предлагат. Блясъка е много силен и все ме питат с какъв лак съм и отнасям комплименти.
Любимият ми е Red Hot Ayers Rock от австралийската серия.

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 09:49 от Deziderata

# 46
FlorMar , много съм доволна , трайни и  с блясък !

# 47
princesata виждам че си от Варна  Flutter за това ще те попитам за тези лакове на Pineepple от къде ги купуваш.
Стана ми интересно защото до сега не съм ги срещала .
 Hug

Доскоро си нямах хич нокти и освен някой безцветен нищо друго не слагах отгоре им.От два месеца обаче си натресох ужасен косопад с тия руси коси и се клепам редовно с тривитаминол.Та докато си клепам тиквата стана чудо-ноктите ми спряха да се цепят и трошат като за война и станаха корави Shocked Shocked Shocked Shocked та чак като се почеша по-силно ми остават следи както когато бях с ноктопластика.Сега си накупих лакове всякакви но най-ми харесват едни на Pineepple/гледам,че никой не ги е споменал/ а втвърдителят и топ-лакът им са супер.Ползвам и перфект и голден роуз ярките цветове и разни декоративни за рисуване и за печати/и с тая краста от тук се заразих/.Какво да ви кажа-всичките изтрайват не повече от три дни на моите ръце защото малко да се обели някой нокът и махам всичко/все ме е страх ако са без лак да не почне пак старото чупене/.  

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 21:04 от Mirellka

# 48
Ползвам само 'Опи ' .

# 49
Най-добрите лакове са на Perfect Peace  261uu sweating идеално качество и цветове по ваш вкус  smile3534 newsm10 newsm51 Simple Smile

# 50
Aз изполавам на голден роуз, защото не мога да си позволя по скъпи, а и рядко се лакирвам и рядко си пускам нокти и за това.

# 51
ИЗбягвам Perfect и някои турски. Не ми действат добре на ноктите. Ползвам лакове до 10лв максимум, защото и аз също рядко се лакирам, освен това не ми се задържат въобще на ноктите нито един вид лакове. И O.P.I съм пробвала, и те не стоят повече от ден и половина макс. Неоправдано скъпи са освен това! Hай-често ползвам Flor Mar, Maybelline, Loreal, Manhattan, Max factor. Не жиждам разлика аз между повечето  лакове, освен в цветовете им Laughing

# 52
Основно Пърфект,Севънтийн и ОПИ,като от последните съм най-доволна.Имам и 2 на Голдън Роуз,които съм купувала заради цвета,но не са лоши.С топ-лака на ОПИ всичко е трайно. Mr. Green Сега се точа да пробвам Римел и Ревлон,че си харесах страхотни цветове. Blush

# 53

Тези  видове на Флор Мар , много съм доволна и са изключително трайни !

# 54
Забравих да добавя,че много харесвам и малките лакчета на Мейбълин-Колорама. Peace

# 55
В последните години ползвам OPI - винаги имам по един или двама любимци от сезонната им серия и много се забавлявам с имената им (обикновено името е игра на думи, преводът си е смях отвсякъде). Имала съм (без да повтарям, по едно шишенце само) YSL, Lancome, Chanel & Dior (само топ лак) - всичките бяха 'без забележки'. Не помня кое беше червеното, което си остава без аналог и като цвят и блясък, и като трайност, и като износване. OPI са най-добри за мен, не само като цвят и трайност, но и като запазване на нокътната плочка, което за мен е важно.

# 56
Основно Пърфект,Севънтийн и ОПИ,като от последните съм най-доволна.Имам и 2 на Голдън Роуз,които съм купувала заради цвета,но не са лоши.С топ-лака на ОПИ всичко е трайно. Mr. Green Сега се точа да пробвам Римел и Ревлон,че си харесах страхотни цветове. Blush
Даа, и на мен маникюристка ми е казвала, че много по-важни са основата и топ лака. Самия лак по средата, т.е. цветния лак може и по-обикновен да е, но ако основата и топ лака са добри (за мен тук номер 1 са O.P.I), то хем ноктите са по-защитени хем лака ще издържи по-дълго Peace

# 57
А някой ползвал ли е лаковете на Mavala и ако да, на какви цени вървят?

# 58
здравей аз имам много лакове не съм обръщала внимание колко време не се белят но доло горе 4 5 дена попринцип не избирам лака по марката а по цвета имам най-различни марки най-много имам от Ейвън имат много хубави цветове(4.50-6 лв) голдън рос (1.70-2 лв) бруклин (1.50лв) от тънките четки имам много на оркиде (1.20лв)(май не го произнасям правилно  Grinning) въпреки че ми се белеха на лови съм доволна от тънките четки (3лв) общо взето това  love001

# 59
ползвала съм бсякакви. Не виждам с какво ОПИ, Шанел, Ревлон са по добри от другите, аз съм ползвала но няма да повторя защото не виждам разлика в качеството.Най съм доволна от Флормар!

Общи условия

Активация на акаунт