какви лакове за нокти ползвате?

• 24 360
  • 138
  •   1
Отговори
# 30
georgieva118 тук в темата доста момичета споделиха че са доволни от топ лака на Перфект

# 31
Моля и аз да попитам за хубав топ лак. На ОПИ хубав ли е и колко парички е ?

# 32
Само OPI. Peace

# 33
А как стои въпроса с поръчката на лаковете ОPI, някой поръчвал ли си е от сайта им http://www.opi-bg.com, или ви ги доставят дистрибутори. А цената от 19 лв., обявена в сайта, променя ли се от броя поръчани лакове и дали по принцип се продават в козметичните магазини. Аз искам да си поръчам 2-3 лака, не съм професионален макирюрист, а любител, но просто много ми харесват тези лакове.
Не ми харесват лаковете на Перфект /само топ лака/ нито на Голдъв роуз, но имам от тях.

# 34
еФтини, до 3 лв.
'щото не усетих разлика с тези от ~15 лв.  Crazy

# 35
Момичета, каквито и лакове за нокти да купувате, скъпи или евтини, ако не слагате основата на Перфект - Nail Bond Complex - няма да ви изтраят повече от 2 дни. Откакто си купих тази основа съм супер доволна и лака ми стои 1 седмица... Аз не съм нито с ноктопластика, нито с изкуствени нокти....Препоръчвам ви го!!!! Simple Smile

# 36
Имам лакове и на Перфект и на Ревлон.
Доволна съм и от двете марки.

# 37
Перфект това е лака дето най дълго се е задържал на ноктите ми Peace

# 38
Perfect основа, топ лак и лак Simple Smile Peace

# 39
Почти винаги използвам лаковете на Перфект.

# 40
Аз също си избирам лаковете по цвят. Купувам предимно по-евтини, защото много рядко успявам да задържа някаква сносна дължина на ноктите и през това време постоянно искам да съм с нещо ново. Няма смисъл да давам много пари при положение, че се трия и правя през 2 дена. То може и затова да са ми слаби ноктите, ама мерак. Иначе, в арсенала ми преобладават лакове на Перфект, Адос, Голдън Роуз и ФлорМар.  Аз съм много доволна от топ лака на Импала, а и лаковете им също  не са никак лоши.

# 41
Повечето ми лакова са на Evri,UMBRELLA,Brooklin i Golden rose  Peace Особенно от UMBRELLA съм много доволна ... като цветове и трайност  Peace

# 42
След толкова много опит от най-евтини до най-скъпи марки се спрях на Орифлейм, не е чак толкова голямо разнообразието, но нямат изтриване. Вече всички други ги разчистих и подарих на познати и с всеки следващ каталог си харесвам по някой цвят newsm10

# 43
Досега само OPI,но честно казано не е чак толкова траен.Зависи и от нокътната плочка,но при мен поне не се задържа дълго.

Никога НЕ купувайте Wet'n'Wild,няма начин да се задържи на ноктите ви повече от ден,максимум два.

# 44
  • Варна
Доскоро си нямах хич нокти и освен някой безцветен нищо друго не слагах отгоре им.От два месеца обаче си натресох ужасен косопад с тия руси коси и се клепам редовно с тривитаминол.Та докато си клепам тиквата стана чудо-ноктите ми спряха да се цепят и трошат като за война и станаха корави Shocked Shocked Shocked Shocked та чак като се почеша по-силно ми остават следи както когато бях с ноктопластика.Сега си накупих лакове всякакви но най-ми харесват едни на Pineepple/гледам,че никой не ги е споменал/ а втвърдителят и топ-лакът им са супер.Ползвам и перфект и голден роуз ярките цветове и разни декоративни за рисуване и за печати/и с тая краста от тук се заразих/.Какво да ви кажа-всичките изтрайват не повече от три дни на моите ръце защото малко да се обели някой нокът и махам всичко/все ме е страх ако са без лак да не почне пак старото чупене/. 

Общи условия

Активация на акаунт