ОКТОМВРИЙСКА среща мила-мама с бебчо ще се снима!

• 12 495
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  Мила Неди, честито!!!Нека малката принцеса много да ви радва!  bouquet  bouquet  bouquet

На тези на които ни предстои раждане пожелавам да така бързо като на Неди Hug

# 196
  • Варна
Ей, Неди до скоро ходи на работа и вече взе, че роди  Laughing.
ДА Е ЖИВА, ЗДРАВА, УМНА И КРАСИВА МАЛКАТА БУРГАСКА ГОСПОЖИЦА  Heart Eyes

shikimiki, аз съм ок за 12.30, ако искаш пак да е на Лучано, че има място за паркиране на колите /а и Фийл_Ю го знае къде се намира/

# 197
Честито на Неди да и е вижя и здрава малката госпожица  bouquet

# 198
Честита рожба на мама Недииииии!!!!!!!! Да ти е жива и здрава малката Никол, и винаги толкова позитивно настроена, като теб  Hug Знаех си аз, че не случайно те няма във форума Party
Варненки приятна срещичка  Hug

# 199
Simple Smile  Всеки ден по едно бебче. Супер! Да е жива и здрава бургаската принцеса и да докарва на майка си много усмивки!

За срещата във Варна съм с две ръце за 12 и 30 на "Лучано". Simple Smile Макар че като знам колко са точни куриерите е по-добре да се разберем за 13 часа...за по-сигурно. Simple Smile

# 200
Ей, Неди до скоро ходи на работа и вече взе, че роди  Laughing.
ДА Е ЖИВА, ЗДРАВА, УМНА И КРАСИВА МАЛКАТА БУРГАСКА ГОСПОЖИЦА  Heart Eyes

shikimiki, аз съм ок за 12.30, ако искаш пак да е на Лучано, че има място за паркиране на колите /а и Фийл_Ю го знае къде се намира/
Чудесно! Значи 12.30ч. в Лучано! Остана и Капучино да потвърди, за нея знам, че е удобно там!
А Капучино ме изпревари докато се изпиша! hahaha Надявам се да не ми закъснее куриера! Аз съм на 20 мин. бавен ход от Лучано, така че и да закъснее се надявам да стигна до 12.30. Сега ще звънна и на Фиил да видим на къде е!

# 201
Фиил не ми вдига телефона, но и написах съобщение къде и кога ще сме! Жалко, че Ели няма да може да дойде...

# 202
Айде,честито и на мама Неди,радвам се че всичко е минало добре и сега вече могат да са спокойни и да се възстановяват!Дано всички останем с прекрасни спомени от раждането ,та това си е голямо събитие,дано не ни развалят празника разни намусени и некомпетентни медици!Целувки и на всички прибрали се вече мами и бебоци   и чакаме най-сетне един по-подробен разказ,хайде няма да ни е страх обещаваме!

# 203
  • Велико Търново
Браво Неди, много се радвам за теб  newsm51 Честита малка принцеска, да ти е жива и здрава и само да те радва   love001  ylinfant

# 204
  • София
Ей, Неди, честита дъщеричка, с много усмивки само радост да ви носи  Hug

Тя миналия петък последно май беше на работа, не можа да си почине, бързо стана майка   bouquet Миналата седмица на работа, тази си гушка бебчето  Hug

Чакаме те с нетърпение да се завърнеш и да споделиш радостта си, ще ни липсват позитивните ти постове , докато те няма:)

# 205
Каран, ти ли нямаше паролата за албума? Някой го искаше, ама кой беше, забравих. newsm78 Embarassed
Пуки и аз нямам , ако можеш да ми изпратиш .

# 206
Честито на мама Алекс и мама Бидапет - Да са ви живи и здрави слънцата и да  ви даряват обич и топлина!

Честито Неди, много добре си се справила  мила!Да ти е жива и здрава малката Никол и да бъде много послушничка и кротка !

Мис Феъри ,защо си киселка ,какво притесни ли се вече ?

# 207
Първо Честита рожбичка на слънчевата Неди и на таткото!!! Ама как ни изненада, изчезна за ден и се появи с бебче  Laughing. И нали уж момченце чакаха  newsm78
Привет! Мен ме хвана Синдрома на тресящите нерви тия дни и никак не ми се пишеше, сега ви разбрах всички, които минахте по този път и не ви се приказваше  Wink. Днес май ме отпуска, благодарение на слънчицето
Снимката на Миглена не я виждам, нито линк, нито картинка, само аз ли съм така???
Шари, и на мен непрекъснато ми се пие вода, едва ли е нещо кой знае какво, предполагам тялото си иска това или онова, което му е необходимо
Хеленка, много свежи заглавията, особено първото ми е фаворит, заедно с първото на Параход от предните теми. Макар че аз нямам подготвителни контракции, но не е задължително всички да имаме, пак е тематично  Peace
И аз чух за времето, от седмица ни заблуждават с това затопляне, викам си тъкмо ще раждаме по топличко, а то било за ден-два...мръсници  Twisted Evil Mr. Green 
Втори ден си чакам кърмаческия сутиен от ДаНет, егати куриерите. Вчера ми звъннаха, че идват до 2 мин. и това беше. Явно не се знае кога почват да текат 2-те минути  Crossing Arms

# 208
Аз също не виждам снимката на Миглена! Много ме е яд!Що така?
За времето казват, че октомври ще има циганско лято, дано са прави! За контракциите, определено не е задължително да има каквито и да било до самото раждане, както и обратното Simple Smile! Имам две познати, които до мига на започване на раждане не са знаели какво е това!
Аз да похваля моя куриер дойде точно в 12ч. както каза, да не повярва човек Laughing!
Айде аз се изтрелвам на варненска срещичка!
Лек и слънчев ден!  bouquet

# 209
  • Варна
Айде, и моя ред за кафенце пред компа дойде.
Никози, сега ще ти пратя паролата.
Шивани, като дойде ред да ми звъниш, ако не вдигам до обяд,значи спя толкова дълбоко,че не го чувам. Crazy Ама после ще оправим работите.  bouquet  Много ме е страх ей така да не изтърва някоя мама, заради това мойто спане.

Общи условия

Активация на акаунт