Тук във слънчева Елада есента ни изненада (Гърция -13)

• 20 884
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Ужас!Гледах по телетизията БГ новините,също има бум на туберкулоза.

# 121
Хм, а тези ваксини не действат ли? Нали в Гърция БЦЖ се поставя на 6-7 годишна възраст, а децата в училище би трябвало да са вече ваксинирани  Thinking

# 122
Spender бързо да оздравява мъжа ти! Най-важното е здравето, както се казва: Здраве да е, останалото ще си го напазаруваме newsm53
Относно жълтата гостенка, както я наричат, доколкото знам, я свързват с лоши условия на живот, а уж живеем що-годе качествено...Да не дава Господ, още повече дечица да се разболяват, е ужасно.

Ей големи мошеници тези от Aegean...Пуснали оферта, че 17 международни дестинации са на цена от 49 евро с всички такси от догодина, ако се направи резервация до 2-ри Ноември...аз такива дестинации не открих, София, Ларнака, Рим, Милано, най-евтината комбинация е в определени дни 31 евро и като се прибавят таксите, цената не пада под 58 евро за двупосочен, а за еднопосочен билет даже минимумът е 69 евро. Освен да важи за закупуване от офис?!

Момичета, да се похваля, вчера успях сама да стигна до посолството  car003, че и да се върна, с минимално загубване в района около посолството newsm68

# 123
Хм, а тези ваксини не действат ли? Нали в Гърция БЦЖ се поставя на 6-7 годишна възраст, а децата в училище би трябвало да са вече ваксинирани  Thinking

Не, не се поставя БЦЖ, а се прави манту. След резутатът от мантуто се прави евентуално ваксина. Децата в училище не са ваксинирани.

Което м/у другото ми напомня, че и на децата, възраст около годинка (все пак трябва да проверя книжлето на Елпида) също се прави манту. (мисля, че е задължително)

Мда, за това споменаха и по новините. В интерес на истината е че последните няколко годиниима такъв бум.

# 124
Ние преди месец правихме манту.Слава богу се потвърди,че сме нямали контакт с туберколозно болни.Изтръпвам само при мисълта за болни дечица  Cry

# 125
Лейла, благодаря ти за пожеланията, дано наистина не е нещо сериозно, има проблеми със сърцето, и ходим по разни изследвания. По-лошото е, че е голямо бебе моя мъж в такива ситуации, малко да се разболее и решава, че е най-малкото рак (да не дава господ на никого) и ще се мре. Та сега имам чувство, че на психическа основа взе да вдига и кръвно, опитвам се да го успокоявам колкото мога. А в същото време и го повишиха в работата, направиха го главен мениджър на хотела и не може сега хич да си вземе болнични и откачената собственичка звъни по 50 пъти на ден и нощ. та всъщност има и добра новина де  Simple Smile
Аз вчера резервирах билет на щерката за нова година с аегеан и беше 115 евро отиване и връщане с летищните такси. струва ми се добра цена при положение, че дори с рейса е 200 лева вече.
а пък ние се готвим за нова година, мъж ми е замислил нещо грандиозно, от което ми се изправя косата, ама какво да се прави, решил е да събере двете роди - неговите деца, щерката с гаджето 2-та комлпекта родители и мойта и неговата сестри с домочадията. не е истина, какво ме чака ... ох, днес май само се оплаквам Simple Smile
момичета, желая ви лек и слънчев ден без болести и лоши мисли   bouquet

# 126
и аз изтръпвам при мисълта за болести. Не ми понасят Mr. Green Mr. Green Mr. Greenедва ли на някого понасят Spender това май наистина е доста грандиозно. Пожелавам ти от сега да мине всичко "по вода"
Здраве и усмихнати дни на всички
!

# 127
Здравейте!
Голямо оживление тука  Laughing Супер!
Ще се върна назад да ви чета, добре дошли на новите!

# 128
 Spender,
хотела в Атина ли е?
Тъкмо правихме планове с половинката ,че ще ходим към Атина за някой уикенд:)

Лейла,
това си е наистина за поздравление:)
Около посолството уличките са наистина много объркани- уж лесно ,а влизаш някъде  и се чудиш как да излезеш от нея:)

# 129
Хипатия, в Атина е  Simple Smile Точно под акропола. На покрива има две джакузита и можеш да се плацикаш и да си гледаш акропола с чаша шампанско   hahaha Лошото е, че всеки може да се качи на покрива и на става за романтика  Mr. Green Ако решите, ще ти дам кординати  Hug

# 130
Spender,
оределено вече реших:)
Ние всеки уикенд ходим някъде- ей така да избягаме от всекидневието , но рядко преспиваме в Атина .
Ще се радвам да ми кажеш координатите на хотела- след като е до Акропола значи и Монастираки е близо , а това местенце е рай за съпруга ми:)
За съжаление ще се откажа от джакузито,че ми става лошо , когато се потапям в топла вода, но за сметка на това ще изпия повече от една чаша шампанско:)))

# 131
Хипатия, писах ти на лични  Simple Smile

# 132
Момичета, имам един въпрос. Надявам се да можете да ми отговорите. Какви са последствията ако полиция те хване на работното ти място без разрешително за работа? Благодаря ви предварително.

# 133
Предполагам, че ще е както в България, глоби за работодателя. Не знам обаче дали е работа на полицията, в България с това се занимава социалното министерство. За каква работа става въпрос?

# 134
Ще има доста солена глоба за работодателя, а като сме в ЕС не знам какви са последиците за теб.

Общи условия

Активация на акаунт