Тук във слънчева Елада есента ни изненада (Гърция -13)

• 20 882
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Лейла, честит рожден ден и от мен!  bdbaloni baloni baloni baloni

# 106
Leila,4estit Rojden Den,da si jiva i zdrava Grinning

# 107
Благодаря ви, момичета, много сте мили! Черпя ви виртуално с торта

Здравей sis, добре дошла при нас, от цялото си сърце се надявам и вярвам, че всичко ще е наред с бебо.

Момичета, аз нищо не съм усетила, спала съм си като бебе. Посмях се на новината в dnes.bg, където излиза, че Атина е в Североизточна Гърция

Spender супер!!! Аз мислех, че си по-голяма, понеже имаш голяма дъщеря. Сигурно ви мислят за приятелкиSimple Smile

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 11:00 от Лейла

# 108
Лейла, дано си прекарваш страхотно днешния ден. Това е най-хубавата възраст за една жена, да знаеш  Simple Smile
А дъщеря ми я родих на 17, трудно беше, но нито за миг не съм съжалявала. Сега тя е една млада госпожица на 17 и всеки ден ме кара да се гордея с нея! Пожелавам ти го и на теб от все сърце, прекрасно чувство е!
А земетресението и ние не усетихме, но беше близо до селото на мъжа ми, та звъняхме на роднини рано рано.
Тия дни имам здравословни тревоги по мъжа ми, та нещо не съм много в настроение  Sad

# 109
Лейла,
честит рожден ден и от мен:)

И аз чух ,че имало земетресение, но били объркали в информативния бюлетин магнитуда му.
Казали ,че е 6.6 по скалата на Рихтер мисля. Не се заслушах точно колко:)
sis79, Spender надявам се и пожелавам любимите ви хора в най-скоро време да оздравеят.
Само ,когато се сблъскам с болест , разбирам ,че всичките ми други проблеми са маловажни.
Аз бях с лощо настроение , защото дъщеря ми ми скапа един много важен хард диск, ама сега ,четейки постовете ви си викам, много важно- нека само тя е добре:)

# 110
Blagodarq vi momi4eta za podkrepata,tova sa beli kahari,4e pravqt beli.Neka da sa jivi i zdravi.

# 111
Ох аз много се изплаших от това заметресение.Последваха и 3 малки след него.Последно казаха,че е било 5.1.
sis79  добре дошла и от мен Hug Разбира се,че си взела правилното решение 1stroller Цунки на бебока Heart Eyes
Лейла жива и здрава.Весело прекарване на празника ти и много усмивки smile3525

# 112
  • Най-зеленият остров
Извинявайте, че се намесвам във вашата тема, но искаме между 13 и 16 ноември да си направим екскурзия из Гърция и по точно - Солун и Халкидики. За първи път ще стъпвам на гръцка земя и не знам дали сме избрали подходящо време, повечето хотели затварят в края на месец октомври и това малко ме притесни. Ако може някой да пише дали времето, което сме избрали е подходящо за пътешествие?   bouquet

# 113
Лейла,честит рожден ден!Здраве,щастие и дълголетие са моите искренни пожелания!
SIS79добре дошла и от менПожелавам ви всико бързо да остане просто спомен.Къде на Халкидики сте?
igi tonevaестито дипломиране и успешна кариера!
За съжаление напоследък нямам много време да се включвам,но ще порастне и малката маймука-после няма ли да имам време да си седна на дупето?Като станат на каква възраст се случва това ако въобще се случва? newsm78 #Crazy
kaeyanenна Халкидики ноември месец почти няма какво да се прави,но Солун си струва през всики сезони.

# 114
Ivataso-Kasandra.          kaeyanen-Tuk na Halkidiki ve4e po4ti vsi4ko e zatvoreno,vsi4ko zatihna.Solun kipi ot jivot.                                                                                          

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 08:51 от sis79

# 115
  • загубено
Привет и от мен Hug

sis79,вярвам че всичко при вас ще е добре Hug
Добре дошла.

Иги,честита диплома  bouquet
Успешна реализация след това.

Лейла,Честит рожден ден! newsm59  ura Tada
Жива и здрава  bouquet

Лили,как сте вие?
Как е малкият човек? Hug
Аз не съм усетила земетресението.Спали сме с дребчо.

Лек ден  bouquet

# 116
  • Най-зеленият остров
ivataso, sis79 благодаря за бързите отговори. Явно ще променяме маршрута. Мислехме да минем транзит през Кавала, но май ще я разгледаме по обстойно.

# 117
sis79, Spender надявам се и пожелавам любимите ви хора в най-скоро време да оздравеят!
Лейла, честит рожден ден / на патерици/. Желая ти  здраве и много красиви моменти!
Как сте момичета? Как се чувствате след като ви поразтресе?

# 118
Хипатия, igi_toneva , благодаря ви за пожеланията. Наистина здравето е най-важно, еле пък като става дума за дечица като при sis79. Другото всичко се оправя и преживява. Благодаря ви от сърце, момичета

# 119
  • загубено
http://www.dnes.bg/article.php?id=59018

Момичета вижте на какво попаднах днес.

Общи условия

Активация на акаунт