Тук във слънчева Елада есента ни изненада (Гърция -13)

• 20 874
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Лейла ,какви вътрешни полети? Аз пътувам София-Атина. Имам билети почти до средата на догодина, купени на тази цена не знам, скоро проверявах за нашите и имаше на тази цена за малко след нова година. Аз по принцип изпитвам ужас от летене, но засега не мога да си намеря алтернатива за пътуването.

# 91
Ами аз съм от Варна Blush
Оказва се, че вътрешните полети са удобни само с Хемус-България еър. Колкото и да не ги харесвам (пооправиха се напоследък), тях ползвам. Има и новата нискобюджетна, не съм я пробвала. Иначе БДЖ ми е в черния списък вече, в автобус не издържам.
Трябва да се организирам за Коледа, ама както се туткаме, накрая ще пазаруваме каквото има на каквито цени има (ако има).

# 92
igi_toneva, честито дипломиране! Много успехи ти желая! Поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=oQGJZCAKM1c   bouquet

# 93
Въпреки голямото закъснение държа да честитя първия рожден ден на Стела на Теопр.
Да расте здраво и щастливо дете и много да радва мама и тати.
Честито и на всички други, които имат за честитене, нямам време да чета, много сте изписали от новата тема. Скоро свършва сезона и ще ви следя по-редовно. Ще имам и аз да задавам разни въпроси.

# 94
Здравейте момичета,може ли някой да ми каже как да гледам на компютъра ми филмите и с български субтитри?
С виста съм и с гръцките нямам проблем но бълг. ми излизат като  някакви странни знаци. Rolling EyesSimple Smile

# 95
Здравейте момичета,може ли някой да ми каже как да гледам на компютъра ми филмите и с български субтитри?
С виста съм и с гръцките нямам проблем но бълг. ми излизат като  някакви странни знаци. Rolling EyesSimple Smile
εναρξη > πινακας ελεγχου > Ημερομηνια,Ωρα,Γλωσσα και Τοπικεσ Ρυθμισεις > Τοπικεσ Ρυθμισεις και ρυθμισεις γλωσσας > Για προχωρημενους > Σερβια(Κυριλλικα) > Εφαρμογη

# 96
Лилянчо,  bouquet  bouquet  bouquet мерси много,стана.
А има ли начин да  мога да гледам и с гръцки и с български без да  да сменям настройките +рестарт ?

# 97
Сузи, и аз имам подобен проблем. Ползвам ХР и когато регионалните ми настройки са на гръцки, SA dictionary ми показва вместо български, йероглифи. Преинсталирах, слагах шрифтове, не ще и не ще. Ако се настроя на английски, работи, но тогава гръцките ми програми са с йероглифи, тоест не става да работя така. Ако някой има идея, ще съм много благодарна smile3525

# 98
единственият начин е да се ползват програми , написани с Unicode.
Това е програмен език  мисля, ама не ме питайте точно какъв:)
Знам , че програма , написана с него ми дава възможност да чета какво пише на бутончетата ,а и вътре  пък дори и да е на китайски:)
Очевидно SA dictionary не написана с него, така ,че Лейла сменяй я за нещо друго:)
 сузи, не знам коя програма ползваш, за да гледаш филми, но вероятно тя не е нито на английски, нито на гръцки.

# 99
Аз гледам филми с BS Player,там има опция за смяна на езика Wink

# 100
zdraveite,momi4eta az jiveq na Halkidiki ot 3 god,imam da6teri4ka na 9 meseca i polovina.kazvam se Silviq.Priqtno mi e da se zapoznaem.

# 101
sis79 добре дошла при нас Hug Hug Hug
и аз гледам BS Player

# 102
zdraveite,izvinqvam se,4e pi6a na latinica.Iskam da vi spodlq moqta istoriq.Omajih se 2006(balgarin)toi ot 9 god e v GR.Zabremenqh 2007 na4aloto,v 3-ti mesec bremenna povra6tah mnogo,prieha me v bolnica,6 dni na istemi(tova da povra6ta6 e normalno,taka sa mi kazvali moite priqtelki).Vseki mesec hodih na pregledi(ne iskam da strqskam nikogo,spodelqm s vas,sega pi6a i o4ite mi se palnqt sas salzi).v 8 mesec otivam na pregled i kazaha,4e beb4o ima problem,ima ne6to na glavata.Hodih pri 4astni doktori,edin ot tqh potvardi,4e ima ne6to.Izpratime v Sofia pri d-r Mazneikova(te se poznavali li4no),zapo4naha isledvaniq.V GR,mi predlojiha da mahna bebo i v BG nqkoi lekari sa6to.Mazneikova mi kaza,4e sled kato rodq,4rez operativen pat 6te otstranqt tazi torbi4ka(palna s te4nost)i vsi4ko 6te e na red.Rodih v Sofia,na 4-q den operiraha bebo(otstraniha torbi4kata).Na 21-q den 2-ra operciq,postaviha klapa na bebo na glavi4kata(Hidrocefalia).Sega e na 9 meseca i polovina,za sega vsi4ko e na red.Ne sajelqvam za izbora si,4e rodih,makar da mi kazvat,4e po-dobre da go mahna.Dekemvri ni prestoi pregled,6te pravim skener.Dai boje vsi4ko da e nared.E,momi4eta tova e,olekna mi.Pojelavam na vsi4ki nai-ve4e ZDRAVE to e nai-vajnoto.

# 103
sis79, добре дошла при нас! Аз също бих постъпила като теб! Съжалявам за трудностите, които си преживяла и ви пожелавам здраве и само хубави резултати при всички следващи изследвания! Целувки на малката!

Тази сутрин си имахме земетръс  #Shocked http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1241403 Събуди ме.

сузи, не знам друг начин. И аз гледам с БС плеър, но колкото и да ровичках не можах да се орпавя без тези настройки.

# 104
Лейла, честит рожден ден  Hug
Пожелавам ти само слънчеви дни в живота!
Били сме връстнички, и аз наскоро навърших същите години  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт