Тук във слънчева Елада есента ни изненада (Гърция -13)

• 20 470
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
Ами зависи дали са за първи път в София или - не. Ако е първи път, то стандратната обиколка - центъра, Парламента, коня, Цум, Археологическия музей, градинката пред Народния театър, НДК,  Витоша (там много им харесва) може да се съчетае с Националния исторически музей в Бояна и вечеря във Воденицата над Драгалевци. Там много се кефят, защото има програма с нестинарки и храната е вкусна, само че трябва резервация. Добре, че вече почти всички роднини на мъжа ми са идвали в София, че ми беше писнало да обикалям този маршрут по едно време. Може и към Панчарево, планините с много дървета ги впечатляват.
Мъжът ми каза, че в Атина пишело във вестниците, че момичето ходело с бащата и със сина, и той поради това го е убил. Едва ли не, имал право  #Cussing out
съгласна сам(като типична гъркиня)
 може и на битоша да ги водиш,има една сладкарница романс..мноооого ми харесва там
 аз идвам другата седмича в софия за 3 дена!!

# 31
iou , надявам се да прекараш добре в софия, въпреки, че аз имам резерви точно към тази сладкарница. струва ми се, че напоследък много е западнала. и имай предвид, че тук е студено! Аз от 2-3 дни съм в софия и се намръзнах зверски!  Laughing
А има и друго, какви са интересите на човека, който идва. Например, с майката на моя мъж обиколихме всички църкви и манастири, със сестра му - всички шопинг центрове (на мен това най-ми хареса  Joy), а с едни приятели не излязохме от казината, един друг познат държеше непременно да иде на представление на софийската опера.
А за танците Хипатия е права. Трудно е да се опише това чувство с думи. Това е нещо, което го носят в кръвта си. Винаги се сещам за танцуващия Зорба

# 32
и аз винаги се сещам за танцуващия Зорба и най -вече за музиката към филма.
Романс-а и според моите наблюдения напоследък е западнал.
iou приятно изкарване в София!
Мисля че една типично българска кръмча също би ги впечетлила. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 33
мерси на всички!!за 3 дена отивам и сам сигурна че няма да се върна с повече от един лев!!!
 Joy Joy Joy newsm78

# 34
Привет момичета, другата седмица ми предстои пътуване до Атина Wink  Дали има разпродажби там по това време? Кои магазини или пазари бихте ми препоръчали? Къде бих могла да намеря парцалки на "Прилична цена".  И не на последно място, какви дрехи да набутам в куфара (престоя ми ще е от 6 до 12 откомври)?

# 35
top4eto  намират се тук там още намалени дрешки.Зависи какво търсиш. Wink
Вземи си и топли дрехи,вечер става хладно Wink

# 36
Мери, мерси  Peace   нищо специално не търся, квото падне  Simple Smile 

# 37
Ох и на мен ми предстои есенно попълване на гардероба. Мисля да посетя Mango и Zara, още не съм намерила в нашия район, в краен случай в центъра ще се ходи.
Момичета, вие кои марки харесвате? Местни марки за препоръчване?
Аз като гледам, при нас в квартала има доста хубави магазинчета за неизвестни (поне на мен) марки, но още не ми е останало време за shopping  bowuu
Летни намаления гледам все още има тук-там, но летните дрехи вече не влизат в употреба, а да се трупа за догодина, не виждам смисъл.

# 38
  • В подножието на планината
  Ето ни и нас отново, доста сте изписали.
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Стела на Teopr!!!
  Есента изненада и мен, и вече за втори път в разстояние на 3 седмици съм със зверска хрема и кашлица.Не се трае.
  Александър го измъчва пробиването на  кучешките зъби и внася допълнителен колорит към моите мъчения със среднощни концерти.
  Някой беше питал за Bexident bebe-ние го използвахме при пробиването на първите зъбки,не знам дали е имало ефект,той така или иначе си мрънкаше,мисля,че сладкият вкус на гелчето му харесваше.След 5-6 тубички ,цената от 8 евро за тубичка охлади ентусиазма ми да го купувам.
  За намаленията- има и на есенни дрехи от миналата година.И аз ще трябва да намеря време за шопинг тези дни.

# 39
Лейла, къде живеете?
Ние сме в Аргироупули. Аз дрехи си купувам предимно онлайн, но като ме хване настроение да ходя по магазините хващам Ерму. Там ги има почти всичките ми любими марки, и мога да изкарам цял ден. Като свърша забирам мъж ми от хотела и се прибирам с него. Така не мисля къде да паркирам по центъра.

# 40
Илион. Има една търговска улица с много магазини, пада се някъде около копките за новата метростанция, там обикновено пазаря, има Бенетон и разни други магазини. Рядко сякаш намирам нещо свястно. В центъра е по-добре, но си е цяла екскурзия дотам, с метрото, с кола е невъзможно. Онлайн откъде пазаруваш? Ама стават ли ти дрехите после Grinning това ме притеснява.

# 41
Някой дали може да ми даде сайта на толкова извесните торти Йотис.
Благодаря!

# 42
# 43
Илион май е доста далече наистина. Почти не съм ходила там, освен на път за един познат. Аз за 20-30 мин съм с автобуса до Синтагма. Все не мога да свикна на системата на такситата дето в един момент се събирате по 3-4 в колата като в рейса. Близо до вкъщи има един аутлет на Калвин Клайн и се каня от 100 години да отида, но все не стигам до него. До свекърва ми в Агиа Ана има Factory for shopping therapy и ходя отвреме на време. Иначе гръцки марки май не съм купувала. По принцип пазарувам основно от Ибей и за мен и за щерка ми, защото марките, които обичам ги няма почти нито в Гърция, нито в БГ, а и си умирам да се ровя и цената ми излиза много по-добра, отколкото ако си го купя в магазина. Виж, мъжът ми, ако не го пипне и види, не ще нищо да си купи. Като си знаеш номера не ми се е случвало нещо да не ни стане.
Всъщност, ако на някой му се идва към центъра за шопинг или кафе, като човек без много работа винаги съм навита  Joy

# 44
и аз като asioulini откак открих ибей се чувствам като дете в сладкарски магазин:)
Толкова голям избор и толкова евтино:)
Сега отвреме-навреме купувам по нещо и от реалните магазини, но само, когато е нещо спешно или не мога да го намеря в ибей.
Като дрехите на Рококо. Стила ми харесва ужасно много, а и качеството.
Другата марка, която харесвам е Стефанел- и тя трудно се открива онлайн

Общи условия

Активация на акаунт