Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са температурите в Гърция и София?
Има ли налична информация за случая с българката, убита в Гърция?
Какви са опитите за изясняване на случая с убитата българка в Гърция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са температурите в Гърция и София?
-
Има ли налична информация за случая с българката, убита в Гърция?
-
Какви са опитите за изясняване на случая с убитата българка в Гърция?
-
Какви са препоръките за пазаруване в Атина?
-
Какви са вашите преживявания при пазаруване на обувки от интернет?
Аз затова още като бяхме гаджета, заявих на моя мъж, че втори път за мъж, който няма да ме издържа не се женя, и той пък взе че ме взе и сега му се налага да ме издържа
безумие

услугите за частни лица няма как да се считат за разход..
така би трябвало да е и с пиреос банк..от сметка в бг да се тегли в ГР без допълнителни такси, но пък може да има някаква врътка, че в БГ сметката е в лв, пък се теглят пари в Гр в ?,. Но аз без такси тегля пари и като съм в Лондон.. . А понеже Citibank нямат клон за частни лица в Бг и съм ги питала тук, ако тегля пари в БГ, каква такса ми слагат. Отговора беше, че те не ми вземат такава, а банката в Бг взима такса., въпреки,че тея в БГ ми казват, че не те налагат таксата, а моята си банка.
... 
За АФМ актът за раждане преведен и легализиран в БГ или може само легализиран в БГ и преведен тук?