Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за 3D феталната морфология?
Какво е мнението за Дуфастон и защо се предписва?
Какво представлява феталната морфология (ФМ) и кога се препоръчва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за 3D феталната морфология?
3D феталната морфология е вид ултразвук, който осигурява по-подробен изглед на бебето и неговите органи. Това изследване се предлага по желание и някои родители избират да го направят, за да видят бебето си по-ясно и да проверят здравето му. Въпреки това, това не е задължително проучване и зависи от личните предпочитания.
-
Какво е мнението за Дуфастон и защо се предписва?
-
Какво представлява феталната морфология (ФМ) и кога се препоръчва?
-
Какви са мненията за големите възглавници за спане по време на бременност?
-
Какво представлява 3D ехографията и кога се извършва?

С отрицателен ли си?
Извинявам се искрено и ни най малко не съм се обидила
Усетих се, че мога да си редактирам мнението вместо да пиша ново, но вече беше късно 

Аз чак на 11 окт. имам час за консултация. И моят термин все още не е 100% сигурен, та ако има промяна, ще я споделя след 10-ина дни.
Налага ми се да плащам осигуровките и на работодателя, за да ме водят на работа и да взимам майчинство след това. Реших, за да ми изплащат 90% от заплатата 9м, да се осигурявам в/у по-голяма сума от минималната раб. заплата. Сега се оказва, че 1/3 ще ми я кръцнат накрая. 
!!! Как ще се казва малаката грациозна госпожица