Споделете 80

• 26 099
  • 990
  •   1
Отговори
# 855
Пъзел, предпоследният ти пост кво е? И не си само ти, иначе да съм те намазал с мед до сега. Нашествието от спама и отчетните и вонята на стайлингът им тук е мега дразнещо и изнервящо. Адски тъпо ми е, да има нови публикации и те да са само къси пасчета,  подсвирквания, кафенца и шоколадчета, поздравчета с повод и без повод, сякаш ние сме малоумни и не ни работи търсачката в ютубата. Има ЛС, има айсикю, има скайп, преоткрийте нета, моля ви, не ми споделяте неща, които интересуват един или двама тук. Или си ходете в спама, там и без тва никой не чете другия. Или Татти да събере двете теми. Или да забърше тази.  Аре, аман!

# 856
  • UK
Само не знам защо като стане дума, все тази го отнася, като е доста по смислена от спама поне на места, пък и е тук от по отдавна?

# 857
Тц, тц тц, лоша работаааа, ей, лоша.
Това, 17 градуса разлика от вчера до днес, не е шега.
П.С. Не ме мажи с мед, моля, ако иде реч за СПА-предпочитам шоколад, благодаря.
Споделих.

# 858
Тони, овакантило се е свободно място за джедай ли?
Кажи, и аз да се включа. Знаеш, мерак ми е. Mr. Green

# 859
O, гневний Сопрано!

Споделям, че темата е своеобразно кошче за форyмски отпадъци. Ако не е тя ще завалят теми без край из целия форyмски свят. Ти го знаеш, де, не веднъж сме го обсъждали.
Присъединявам се към твоя зов!

# 860
Всъщност сливането на спама и споделете може да се окаже доста плодотворно.

# 861
Да хвърли камъка пръв този, който никога не е спамил. Моля.

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 18:34 от Julie

# 862
Eдва ли има такъв, но можем да опитаме да е в минимално количество  Grinning

# 863
Умирам от студ и отново съм наметната с бебешкото ми одеяло. Ееей, ама много съм привързана към някои неща. Слушам новата песен на Петър Салчев и се кандърдисвам да направя лазаня. Онзи ден рових за рецепти. Чудя се, дали ще намеря онази рецепта, дето ми харесва. ББ дудне нещо по ТВ. Нямам нерви да го слушам. Скарах се на детето, ама много лошо му се скарах. Нетърпим е понякога! Или пък аз съм нетърпелива... Полудявам като чуя поредното моля, моля, моля, моля, моля, моля!!!! Изприщвам се. Кожата на лицето ми е изпръхнала от студа. Бях забравила какво е дерматит. Дали се размрази каймата?

# 864
Вчера беше 22 градуса, а сега ми светна някаква снежинка на таблото - 5 градуса.... Баси, това са 17 градуса за един ден. Дано не се спука къщата.

# 865
   Човек наистина се обърква в тази тема Mr. Green
В предните 2 страници прочетох доста за вариациите на шоколадите Милка, последният път когато аз написах тази марка тук, бях порядъчно забърсана.

Вчера беше 22 градуса, а сега ми светна някаква снежинка на таблото - 5 градуса.... Баси, това са 17 градуса за един ден. Дано не се спука къщата.
Съвпадна с анонса на Нова.

# 866
Какво е анонс и какво е Нова?

# 867
Анонс е кратко съобщение. Например при игра на бридж - две пики.
Нова ТВ. Май е телевизия.

# 868
  • Варна
Сопрано е прав.
Хубавото на проливния дъжд е, че когато те намокри до кости спира да ти пука дали ще прескочиш бързейчето покрай тротоара. И нас днес ни изненада дъжда. При това - далеч от какъвто и да било заслон и без чадър. Отдавна не ми се беше случвало и с кеф шльопках из локвите. Беше ме страх само за телефона, но съм успяла да го опазя.

# 869
Пак не остана време за смяна на дограмата. Някакъв невероятен ветрилник е при нас.
Само се моля да не отнесе керемиди от къщата на село, тая пролет сменях след
един тайфун, не е работа.

Общи условия

Активация на акаунт