Отговори
# 150
Ние пък имаме проблем с  буквата "В",много и е трудна...
Имаме си племенник и се казва Васко ,но малката му казва ..Даско,при втори опит, вече изнервена му вика Засскоо.,а на леля си и вика Дера,демек Вера...

# 151
# 152
Тригодишната ми дъщеря много се впечатлява от дядо Коледа: "Мама, виж - дядо Кольо, дядо Кольо!  hahaha"

# 153
  • София
след като наши приятели Ели и Иван ни бяха на гости и на другия ден моя Ники пита

"Мамо, кога Лели и Диван пак ще ни дойдат на гости?"

# 154
ХА, и моя син около месец говореше разни неща за дядо Кольо, а аз недоумявах кой е тоя. Ние просто нямаме такъв човек в рода. Оказа се обаче, че за дядо Коледа иде реч, ма кой да се сетиии  Crazy

# 155
Днес водих децата при дядо Коледа и дъщеря ми сяда в него и вместо да започне да му казва стихотворението което беше научила за него започва:
Ти не си истински дядо Коледа,ти си се преоблякал на него. Вземи и му кажи на истинския да дойде,че онзи ден в градината пак беше пратил някой друг,
кога вече ще видя истинския?Да ви кажа честно потънах в земята от срам Embarassed.Човека се видя в чудо с нас опита се да й обясни,че той е истинския,а тя си знае нейното.
-Добре,добре ти му кажи аз каквото ти казах.

# 156
  • Mediterraneo
Напоследък дъщеря ми обича да употребява думата смрад. В асансьора се засичаме с една съседка, която буквално смърдеше на пот( посред зима  ooooh!). Съответно с влизането си детето, след като учтиво поздравява с Добър ден, пита- Що за смрад е тук?! Казвам, че на нищо не ми мирише, въпреки че очите ми се бяха насълзили от ароматите  Mr. Green нашата обаче настоява и пита жената- Защо идва такава смрад от вас... Shocked
Не потънах в земята, добре асансьорът стигна партера  ooooh!

# 157
  • София
хихихи, Тарталета, страхотно се смях...изобщо няма какво да потъваш от срам, добре че са децата да им кажат на някои хора що за нетърпими смръдльовци са Laughing

# 158
  • София
Преди две години, с дъщеря ми пазаруваме, стигаме до касата и аз си вадя портмонето да плащам, в този момент от чантата ми изпада една превръзка. Аз смутена, бързо клякам да я прибера незабелязана от никого, но в този момент се чува Албена крещейки "Мамо, мамо паднаха ти памперсите".  Embarassed
Пак с Албена пътуваме в трамвай, по едно време един възраствн човек изпусна газове. Мойта щерка не се стърпя и започна да вика " Мамо, този дядо защо пръдна?". Аз се опитах да и обясня, че е нормално и на всеки може да се случи, а тя отново на висок глас " Ама то много мирише".
Гледат Албена и баща и филм. Главната героиня вика любимия си " Лайнъл, Лайнъл...", а Албена чула недочула "Тая к'во го вика тоя Лайно не вижда ли, че е мъртъв!".

# 159

Гледат Албена и баща и филм. Главната героиня вика любимия си " Лайнъл, Лайнъл...", а Албена чула недочула "Тая к'во го вика тоя Лайно не вижда ли, че е мъртъв!".

Joy Joy Joy

# 160
  • Mediterraneo
Като тръгна на градина и постепенно поопозна децата от групата, реши да ми казва имената им. Изброява, изброява и стига до Лайло. Абе, викам, нямате такова дете в групата  Thinking Тя настоява, че имат. Цяла вечер се чудих що за име е това и откога е детето в нашата група. Накрая ми светна, че всъщност момченцето се казва Ивайло  Rolling Eyes

# 161
А пък Калина не ми дава да плащам в магазините. Щом ме види да вадя портмонето и вика с цяло гърло: "Няма даваш паите ми, няма!"  Money После се прави, че посяга към касиерката да ги вземе и казва: "Ето, взех ги!"  hahaha

# 162
А пък Калина не ми дава да плащам в магазините. Щом ме види да вадя портмонето и вика с цяло гърло: "Няма даваш паите ми, няма!"  Money После се прави, че посяга към касиерката да ги вземе и казва: "Ето, взех ги!"  hahaha
Така се става милионер  hahaha hahaha hahaha
Или събира за колеж  newsm78

# 163
А нашият дядо Коледа е прекръстен на дядо Коле,всеки път и обеснявам,че е КолеДа ,но не  Коле Crossing Arms

# 164
  • София
А нашият дядо Коледа е прекръстен на дядо Коле,всеки път и обеснявам,че е КолеДа ,но не  Коле Crossing Arms

Това ме подсеща за моята крилата фраза като малка: "Казва се дядо КолеТ, защото носи подаръци!"  Mr. Green !

Общи условия

Активация на акаунт