ПЛЕВЕН - 64

• 16 478
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Извинявам се за качеството и позите, ама Дикси искаше снимки.
Абеее......отбили сте номера само, ама хайде  Crossing Arms
Добре се вижда, че на Грета и се е усладило китайското   Mr. Green

# 136
Момичета, случайно попаднах на нещо супер клюкарско и тъпо - "плеймейтката" Златка обвинява Алисия в ... да не казвам какво. Ако не сте гледали Горещо, може да видите излагацията тук. Според мен момичето здарво е изтрещяло  #Crazy

http://www.vbox7.com/play:af745586

# 137
  • Плевен
Гледах аз шоуто на Азис с Алисия, обаче не вдянах за какво си говорят. А то какво било. ooooh!

# 138
  • Плевен
Момичета, случайно попаднах на нещо супер клюкарско и тъпо - "плеймейтката" Златка обвинява Алисия в ... да не казвам какво. Ако не сте гледали Горещо, може да видите излагацията тук. Според мен момичето здарво е изтрещяло  #Crazy

http://www.vbox7.com/play:af745586

Tess, ти сигурно не гледаш Dancing stars. Но там се "разигра" дуел на честта м/у Алиция и Златка.

# 139
Не, аз гледам ТВ само след 11 вечерта и явно съм изпуснала това безумие. Обаче не мога да повярвам, че занимават цяла България с подобни неща Shocked

# 140
  • Плевен
Не, аз гледам ТВ само след 11 вечерта и явно съм изпуснала това безумие. Обаче не мога да повярвам, че занимават цяла България с подобни неща Shocked
Невероятна простотия. Алисия изглеждаше много нещастастна,докато онова нещо Златна сияеше ooooh! Въпреки това си мисля,че може да е PR. Човек за пари е готов на всичко.

# 141
ПР може да е само за Златка, не виждам Алисия какво може да спечели. Но Златка е номер 1 в отбора на кухите лейки явно и определено няма да спре дотук.

# 142
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТЕСС и Теодора!  bouquet
Здраве, късмет, щастие, и много успехи пожелавам!
Весел празник! Hug

Аз не разбирам за какво си говорите /плейметката и другата 'убавица/, тъй като компа ми загуби звук и не мога да изгледам клипа. Денсин' Старс не съм гледала. Някой ще каже ли в резюме какво са си думали?

Срещата беше чудесна! Hug

# 143
Мерси на всички за хубавите пожелания!!!

Дивианка, скандала накратко тук Crazy

http://www.slava.bg/news/6266.html

# 144
Здравейте,мами.От скоро съм плевенчанка и една бъдеща мама ми каза за форума,ако може и мен да ме добавите във вашата листа.Обещавам да бъда редовна и да идвам на срещите. newsm51

# 145
  • София
mamanaMartin ,добре дошла сред нас! Hug

Честит празник,Тесс!
Здраве,щастие,любов и успехи в работата!  bouquet

Мериан,честито ти голямо момиче,на цели 17!
Желая и прекрасна младост,успех в училище и много любов Wink

Сигурно е доста трудно в днешно време отглеждането на големите деца,гаджета...едно друго Laughing. Hug

Аз да ви се оплача-снощи Бубка е повърнала при вечерята,за което естественно моя мъж не ми каза по телефона.Всичко после и е било ок,весела,през нощта също нямаше проблем,нито сутринта,обаче сега като я взех от градината ми казаха ,че повърнала при логопедката малко Rolling Eyes.Иначе си е била много весела,никакъв проблем.Вирус ли я мъчи,що ли.Дивее си вкъщи сега,иска да яде,ама аз не давам.Чудя се дали да я водя на лекар?

# 146
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,Tess    bouquet  newsm59

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  ТЕОДОРА   bouquet bdbaloni

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА !

За вчера - съжалявам,че не можах да дойда .Мира вдигна Т и повърна два пъти.Тази сутрин се изходи доста рядко.Днес не е вдигала Т,та дано се разминем само с това,че като чета какъв е упорит този вирус  ooooh!
 Снощи нали си бях в къщи и гледах Денсинг старс.Мисля,че беше супер тъпо от страна на продуцентите да съберат на едно място Алисия и Златка,пък камо ли да се съревновават пред публика.

# 147
Валенце,аз за сега няма да водя Мира на лекар,ще видя дали ще се оправи сама,само с диета.Дано този вирус е по-лек вариант.
Добре дошла на новата мама  Simple Smile

# 148
  • София
Ди,Мими ми поърна предишната седмица в понеделника веднъж и после нищо,след няколко дни пак веднъж и нищо,не е имала Т,нито разстройство.Сега гледами Бубка така...аз все си мислех,че е нещо от храната при Мими,ама сега и кака и..знам ли?

# 149
Уф,писна ми от вируси,тъкмо ще спрат лентите с разстройствата и повръщането и почват зимните с респираторните инфекции и кашлиците  ooooh!  Какво става със Здравко на Джина,изписаха ли ги от болница? Явно не са,щом не е писала още  Sad

Общи условия

Активация на акаунт