ПЛЕВЕН - 64

• 17 040
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте !
ДеЩо,Джина е в болница със Здравко,затова не се включва.
Какво е станало,какво му е на детето?

# 46
За срещата:  Китайския на бул. Русе, четвъртък - 19 часа
1. Аз + 1
2.Mirama
3.Валенцето
4. sweetheart_bg
5.erota
6. нади_миши
7. Дивиана
8. didmo
Под въпрос - Tess, Atrakcia, slanced, bambukita, di_p, mama na Niagara
 В сряда мога да отида да запазя маса. Къде да е на горния етаж (непушачи) или на долния (пушачи) ?

# 47
  • София
Тина,на мен ми е безразлично на кой етаж,аз лично съм непушачка,но не ми пречи и сред пушачи. Grinning

# 48
За мен няма значение.И аз не пуша.

# 49
Дайте да се преброим пушачите Embarassed.Ако кажете,ще стискам няколко часа без цигарки,и разбира се трябва да се съобразим най-вече с бременелките.Така,че и за мен е без значение къде ще сме.

# 50
Горката Джина  и горкият Здравко, дано се оправят по-бързо, а и малката да не страда много без братче и мама.

Джина ми е писала на лични, че ми оставя телефона си, но не ми го е оставила, може ли някой да ми го напише.  Praynig

Пишете ми, ако има листове с подписка във вас.  Peace

Мерси на всички, които пратиха снимки. Нямаме обаче снимки на Девета и горе на парка 10 декември.

Да ви снеса малко инфо за Млечна кухня. Най-рано в края на октомври щели да отворят. Ремонта поприключил, но се чакат някакви машини за пакетиране на храната - вече щяло да е по европейските изисквания и да се запечатва в пластмасови кутии или нещо от сорта. Лично аз съм против това, защото не е екологично, но мен явно не ме пита никой. Европейците си рециклират пластмасата, за нас не е много сигурно по веригата какво се случва. Кажете Чао на бурканчетата. За хлебарките не е сигурно все пак.  Laughing

# 51
Милата Джина! Дано да се оправи по - бързо малчугана Praynig

# 52
  • Плевен
Здравко е с пневмония и са в Авис медика.Вливат му антибиотик.
Вече се оправя.Ще ги изпишат сигурно в петък.

ДеЩо, ще ти изпратя тел. на Джина на лични. Peace

# 53
  • Плевен
Включете и мен в списъка за Китайския.

# 54
А дали е оставила подписката на някого? Мисля, че тази в мен е само от Грета. За да не я притеснявам по телефона в болницата, но ако не е - ще и звънна.

# 55
Здравейте,
сега се чух и аз с Анито.
С двустранна пневмония е ЗДравко, Ивайла уж била добре, но следобед ще я води и нея да я видят.
Каза, че пет дни ще ги държат сигурно.
Ако някой иска телефона ще го дам.
Аз в петък й предох моята подписка и тя беше взела още една от някъде и нейната. Но каза, че няма телефона на Десито и че й е оставила нейния и чака да й се обади.

# 56
Бързо оздравяване на Здравко  Peace

Да ви представя новата ни детска площадка пред блока - http://i65.photobucket.com/albums/h227/diksi/DSC01248.jpg?t=1222763498
Май още не са я довършили, защото гледам, че днес е дошъл още един камион с тротоарни плочки...
Следя работата изкъсо, дет' се вика  Laughing

# 57
Включете и мен в списъка за Китайския.

Hug
1. Аз + 1
2.Mirama
3.Валенцето
4. sweetheart_bg
5.erota
6. нади_миши
7. Дивиана
8. didmo
9.valja
Под въпрос - Tess, Atrakcia, slanced, bambukita, di_p, mama na Niagara

# 58
  • Плевен
Дикси, май са те телепортирали на Сторгозия. В нашия край няма такава площадка.
Бързо оздравяване на Здравко. Peace

# 59
Дикси, май са те телепортирали на Сторгозия. В нашия край няма такава площадка.
Изгониха ме, Валя, кво да ти кажа  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт