ПЛЕВЕН - 64

• 17 040
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Тина,а къде са тези хора Simple Smile  искам много да ходя,дай да се разберем нещо ,за да знам да оставя Боби на баба му докато съм там. 

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 01:02 от black_cherry

# 91
Добро утро на всички станали вече kaffeetrmker_2Тия срещи съм сигурна ,че са много приятни и на мен ми се иска  да дойда,но няма кой да гледа детето Sad
Знае ли някои в Авис медика дали пробиват уши и на каква цена?За една девойка питам.

# 92
  • София
Благодаря за телефоните,сега ги записвам! Hug
arita ,специални благодарности на теб и се включвай по-честичко. Hug

# 93
Добро утро момичета. )))

sisa788, би трябвало да пробиват уши, но на мен не ми се е налагало да ходя там. ))

Аз да спомена и тук, че имам едни боти от ларедут, 40ти номер, но са ми големи. Ако някой проявява интерес да ми пише на лични. )
http://www.laredoute.fr/vente-low-boots-on-n-est-pas-des-anges.a … tegoryid=41562830

# 94
Добро утро!
Аз не съм сигурна за срещата, но май няма да дойда.

# 95
  • Плевен
Здравейте момичета, за съжаление и аз отпадам от срещата,дано другия път ме огрее Peace.
И да питам някой случайно да знае къде може да се намери кожа от тези кравешките с дългият косъм(трябва ми черна).

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 10:12 от bambukita

# 96
Тина,а къде са тези хора Simple Smile  искам много да ходя,дай да се разберем нещо ,за да знам да оставя Боби на баба му докато съм там. 

Първата репетиция ще е във вторник - в салона на "Цветан Спасов"   Peace

# 97
Добро утро и от мен...
Нощес бебо ме хвърли в оркестъра....голямо засичане на контракции беше,и като ми е за първи път.... Embarassed Ама ми се размина.....интересното в цялата работа беше,че нито се стреснах,нито нищо...а съм се смяла,и то доста....И ако ми каже някой,че това е нормално...?
Иска ли някоя мама от Сторгозия да се разберем да ходим заедно на срещата?Нямам вече търпение да се запозная с вас Laughing

# 98
Добро утро и от мен...
Нощес бебо ме хвърли в оркестъра....голямо засичане на контракции беше,и като ми е за първи път.... Embarassed Ама ми се размина.....интересното в цялата работа беше,че нито се стреснах,нито нищо...а съм се смяла,и то доста....И ако ми каже някой,че това е нормално...?
Иска ли някоя мама от Сторгозия да се разберем да ходим заедно на срещата?Нямам вече търпение да се запозная с вас Laughing

Аз съм на Сторгозия. )) ШПК-3, до ЛВТто. )

# 99
Тина, кой вторник? 07.10 ли??? и аз искам да дойда ! ... дебеланки приемат ли  Mr. Green къде може да се намери повече инфо, за да не ти досаждам с въпроси 

# 100
Да - 7.10 - Повече инфо  - в Северняшкия ансамбъл. Приемат всякакви   Hug
064/802679  и 0885/314991  - тези телефони имам.

# 101
Преди 1 месец сложих обици на Симона.
В Авис Медика пробиват уши,20 лева е цената,но една приятелка ми каза че тогава нямали медицински обици и ме заведе в медицински център "Звезда"/мисля че така се казваше/.Намира се до закуските на Мончев,на 2 етаж-жената е много внимателна и усмихната и ми я препоръчаха.Струваше 12 лева.

# 102
Mirama аз пък съм в 65блок,ако искаш пиши на ЛС направо да се разберем нещо?

# 103
  • Плевен
И да питам някой случайно да знае къде може да се намери кожа от тези кравешките с дългият косъм(трябва ми черна).
Не знам дали ще ти свърши работа :ЖИВОТИНСКИ КОЖИ ЗА ДОМАШЕН ИНТЕРИОР
Директен внос на животински кожи за домашен интериор.
цени от 500 до 900 лв.
-специално подбрани
-естетично форматирани
-подлепени и без липсващи части от материала
За магазини цени по договаряне.
САЛВО ООД
София \ Бизнес Център Сердика \
ул.Гюешево 83
тел. 0898 552 833
0878 700 888
e-mail: salvo@dir.bg

# 104