ПЛЕВЕН - 64

• 16 472
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Не са изписали Джина, приели са и Ивайла в болницата  Sad

# 151
Много, много гадно, дано само децата се оправят възможно най-бързо и да се приберат вкъщи! Praynig

# 152
Не са изписали Джина, приели са и Ивайла в болницата  Sad
Ох,много гадно  Sad  И тя ли е с пневмония? Горката Джина и двете деца болни  Sad  Дано бързо да оздравяват и да се прибират в къщи  Praynig

# 153
  • Плевен
Ди, най-вероятно и малката е с такава диагноза, защото снощи в ресторанта разбрахме, че и Ивайла е закарана в болницата. Дано поне да пуснат втори придружител за децата, защото на Джина ще й е доста трудно с двамата. Tired

# 154
Ей,това с Ивайла и Здравко много гадно. дано се оправят скоро, мъниците  Peace А за Джина не ми се мисли ,горката  Hug

# 155
Честит рожден ден на всички празнуващи,към който искам да добавя и моята половинка.Незнам как да ви почерпя виртуално,за това newsm38 ви предлагам скромно тортичка...и естествено най-добри пожелания на рождениците...
Благодарско пак за срещата вчера,за мен беше много приятно изживяване,за бебо също-не се спря да подритва през цялото време....и тя беше ентусиазирана....Още ми е в коремчето и явно няма тя да е подаръка на татко за рожденния ден.... Laughing

# 156
sweetheart_bg, реши ли къде ще раждаш?
Честито на половинката ти  newsm59

# 157
Да,ще си раждам горе във 2ра база,уговорила съм се с една лекарка...И нямам никакво търпение вече да си гушна бебчето....ама то няма мераци май скоро да се ражда....Това чакане ме побърква,повярвайте ми ooooh!

# 158
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН TESS! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕОДОРА! НЕКА КЪСМЕТА ДА Я СЪПЪТСТВА ВИНАГИ И СЕ НАСЛАЖДАВА ПЪЛНОЦЕННО НА ВСИЧКИ ПРЕКРАСНИ МОМЕНТИ В ЖИВОТА Й (особено в тази възраст)!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НА МЪЖА НА  sweetheart_bg !

Стискам палци на Джина и малките юначета, дано скоро оздравяват Praynig!

Валенце , di_p дано се размине само с това на вашите ппринцеси Hug

# 159
  • Плевен
Ди, най-вероятно и малката е с такава диагноза, защото снощи в ресторанта разбрахме, че и Ивайла е закарана в болницата. Дано поне да пуснат втори придружител за децата, защото на Джина ще й е доста трудно с двамата. Tired

Слава богу,Ивчето не е с пневмония,но е започнала да кашля и за всеки случай са я приели в
болницата за да и правят инхалации.До колкото разбрах(Здравко викаше докато говорехме) май утре ги изписват.
Надявам се излекувани добре този път. Praynig

# 160
Да подсетя бременелките-утре от 10 часа в "Иван Радоев" има лекция за кърменето,организирана от "9месеца".Има куверт 4лв,който включва и консумация.
Аз ще отида/да не се заричам- Laughing/.Ако някой има желание-да заповяда,все си мисля,че може да научим по нещо полезно.

# 161
Честит Рожден Ден, Диана! Монго щастие и любов!

Честит Рожден Ден и на Теди! Да е много весела!

Една среща си организирахме и децата да се изпоразболеят. Димана и Иван са с хрема и кашлица.

Дикси, аз на кой знае колко срещи не съм ходила, но на всички снимки все ям  Embarassed. То пък да ми личи  Cry. Напоследък отслабнах и дрехите са ми широки, та ми се иска да сложа някое и друго килце. Ама трудна работа. Тъпча се като за олимпиада и все 55 кила си стоя.

# 162
Тъпча се като за олимпиада и все 55 кила си стоя.
Дай Боже всеки му такава съдба, ама ей на не става.... Rolling Eyes

# 163
Добро утро!
erota благодаря за информацията  bouquetЗаписахме час даже,дано рожденичката се изненада приятно на това което сме и замислили hahaha

4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Пиер на мама Iskrica_Nadejda!!! newsm59

# 164
Тъпча се като за олимпиада и все 55 кила си стоя.
Дай Боже всеки му такава съдба, ама ей на не става.... Rolling Eyes
Е, а де, кой квот си няма...

Дикси, нощес съм те сънувала  Whistling

ЧРД на Пиер, живи  здрав!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт