Магическата зелева супа

• 60 250
  • 522
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, събота и неделя се поотпуснах, така че сега трябва да се стягам здраво!!! Старите панталони все още не ми стават  Blush Blush Blush това значи че ми трябва повечко воля!!! Hug Hug Hug
Пожелавам ви успех!!!!
  chef

# 91
  • бургас/софия
хайде на супата. аз днес съм - 200г. вчера ядох 1 супа с пилешко по обяд а после 1 дюнер навън защото бях много гладна! Simple Smile) ааа и чай сутринта!!!!!

# 92
  • Пазарджик
Здравейте, момичета!
Айде да пребутам темата на първа страница.
Аз съм на режима на Дюкан и постигнах невероятни резултати, но последните кг - ми са най-трудни и не се дават. Та затова си направих зелевата супа, между другото и Дюкан я препоръчва и я нарича чудодейна. Преди две седмица изкарах 7 дни и свалих 2,2 кг, но супата ми беше много гадна на вкус. Онзи ден пак я направих и резултата е 1,5 кг досега, но сега стана много хубава и даже свърши, защото и мъжът ми ме пояжда. Утре слагам още една тенджера да се свари.
Та това е от мен. Супата действа. Много съм доволна. Пия и зелен чай.

# 93
  • бургас/софия
и аз съм доволна от супата, малко по малко свалям като ям и други неща и нито гладувам, нито се лишавам от нещо..слагам си кашкавал в пасираната супа и бавничко си отслабвам Simple Smile

# 94
отвратително нещо е това

# 95
zdraveite momicheta.do sega samo 4etqh,no s tazi supka ..........hmm.Ot utre i az q po4vam.imam da svalqm dosta okolo 17 kg.po vreme na bremenosta ka4ih mnogo blizo 40kg(s bliznaci)vednaj q zapo4nah ,no izdarjah edva 2 dena.kompleksirah se ot tez kila nosq drehite na maja mi  Embarassed.imali i drugi koito sa bili kato men.molq pomognete :pray:a da ne govorim za celulita koito mi ostana Embarassed smqtam da hodq i na fitnes ,sauna i djakuzi.....  Cry.daite nqkakav savet   predvaritelno  blagodarq i uspeh na vsi4ki s tazi supka

# 96
  • Пазарджик
Здравей, jemelos!
Аз свалих от края на март 2008 г. 34 кг, качени по време на бременността, а и след това. Положението беше трагично. Вече се виждах вечно дебела. Тогава попаднах на режима на Дюкан тук в БГ МАММА. Видях невероятните снимки на момичета и повярвах, че е възможно да стана отнова каквато бях. Последните 10 кг., които искам да махна падат много трудно, затова пробвам и със супата и съм много доволна, още повече, че и Дюкан признава нейните чудодейни качества. Започнах да пия зелен чай, от няколко дни играя в къщи Тае бо, свалих си го от нета. Мисля, че е успея. Това е от мен, дано съм ти помогнала. Ако имаш въпроси, питай.

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 09:51 от Бубулинка

# 97
BUBULINKA S DIETATA NA DUKAN LI OTSLABNA TOLKOVA.AZ SEGA 6TE PROBVAM S TAZI SUPKA PAK 6TE VIDIM.BLAGODARQ TI :hug:ZNA4I MOGAT I DA SE SVALQT SAMO VOLQ SE ISKA,KOQTO NA MEN MI LIPSVA.DNES MI BE6E PARVI DEN SAS SUPATA .6TE DOKLADAVM ZA SVALENI KG SLED EDNA SEMICA.I AZ MISLQ DA Q KOMBINIRAM DIETATA S MALKO SPORT,AKO MI OSTANE VREME

# 98
  • Розовата долина
Здравейте,момичета!!!
И аз реших да пробвам със супата от вчера я хапвам,нооо многооо е гадна....Все пак вчера издържах,днес съм си приготвила моркови,и супичка,разбира се.Дано да успея.Аз съм по-съгласна да не ям супата,само другите добавки,но няма начин нали тя сваляла килата.Иначе имам да свалям около 7 кг.,дано успея Praynig
Хайде лек и успешен ден!!!

# 99
moga li da go naprabia s po malko luk

# 100
Хайде и аз сред зелевките  Laughing
Накратко, от лятото насам с Дюкан свалих около 10 кг, но с прекъсвания. Като свърша със зелевката минавам пак на Дюкан.
Проблема ми мен е, ча като ударих 30-така, и килата мнооого по-бавно вървят надолу. Старост - нерадост  Grinning
Днес ми е втори ден, аз съм от понеделнишката партида.

На тези, на които не им е вкусна супата - аз я правя с праз-лук и настъргани домати 2 или 3, и става за ядене. А, и я подправям с малко копър - сушен, нали знаете, зелето и копъра вървят ръка за ръка  Wink

Хайде ползотворно слабеене от мен.

# 101
Здрасти и от мен на всички зелчици  Laughing
 Днес ми беше първият ден и мога да се похваля ,че устисках . В началото много ми се ядеше направо ми идеше да се навра в хладилника .Бях убедена , че от супата ми се е отворил лъвски апетит и в чудо се видях.Сега вече нещата се нормализираха и освен ,че корема ми се е поддул вече не съм гладна.  Laughing Супата не ми беше противна .Дано да устискам и да сваля някое и друго килце
Отзивите от Дюканките са много добри ,затова смятам от Нова година да мина на нея.
Успех на всички и имате моята подкрепа  Peace Hug Hug

# 102
Засега съм доволна, в четвъртък сутрин кантара показа минус 2, надявам се в оставащите 3 дни още едно да отиде надолу.
Ама супата я ям. Явно в нея е трикът, пък и ми се струва, че добре отводнява.
А, и да ви кажа, че прегрешавам с диетична кола.

# 103
ОООООООООХ МОМИЧЕТА ТАЗИ СУПА Е МНОГО ГАДНА ПИШЕТЕ ЗА ДРУГА ДИЕТА Cry Cry Cry Cry

# 104
ОООООООООХ МОМИЧЕТА ТАЗИ СУПА Е МНОГО ГАДНА ПИШЕТЕ ЗА ДРУГА ДИЕТА Cry Cry Cry Cry
Тази тема се нарича "Магическата зелева супа", следователно тук се говори само за нея! АКО искаш други диети, просто се поразрови във подфорум - "Диети, отслабване, поддържане на фигурата" - там има достатъчно други разнообразни диети!  ooooh! Crossing Arms

П.П. супата си е много хубава! Не знам защо мислите че е толкова ужасна??? Rolling Eyes Аз например много съжалявам че я спрях, не по друга причина - просто ми се активира обострен гастрит, който бях лекувала преди години! Доволна съм от диетата, смъкнах килограми от нея, сега продължавам с друга диета - не толкова жестока към стомаха ми  Blush

Общи условия

Активация на акаунт