Магическата зелева супа

• 60 253
  • 522
  •   1
Отговори
# 450
незнам,но зелева супа+ Инхуа =на цял ден в  smile3550 #Crazy
Да ти имам късмета...мен защо никога нищо не ми действа   Toilet

Elence здравей Simple Smile. Пасираш супичката,сипваш я в шише и си готова за зелеви подвизи Grinning Laughing  bouquet
Супер идея - толкова простичко, а не съм се сетила. Мерси много   bouquet
Здравейте и от мен  Hug

Аз вече започвам да се отчайвам .... от почти 10 дни не съм яла никакви въглехидрати, ама никакви! Пия си чайчето, включих и спорт, въобще стриктна отвсякъде! От вчера - супичката.
Обаче не мърдам нито грам  Cry Каква е тази работа не знам. Днес съм втори ден на супичката, ще видим. Обаче тази липса на резултати много ме обезсърчава, направо губя желание.

Elence с теб сме много близо по данни, аз в момента съм 50 кг, гоня 46. Дали ще ги стигна обаче, не знам.  ooooh! ooooh!
И аз ту се насърчавам, ту депресивно се обезсърчавам  ooooh! Явно са много трудни тия килограми между 5-цата и 4-ката на кантара  Mr. Green Аз спирам за тая седмица, няма смисъл от изключение след изключение...  Embarassed
Чакайте ме от понеделник, с пасираната супичка в шише ( имам още от днес - чай от инхуа, крем за отслабване Аура слим, мед и етерични масла за самомасаж, утайка от кафе, фолио, карта за фитнес   Crazy кой като мен - съвсем съм се побъркала  Joy )

# 451
Днес съвсем са уплесках .. срам-срам-срам
Сега отивам да си напрая един чай сание и да спя спокойно, че поне 1/2 мазнини ще ги изхвърля без да са абсорбирани

# 452
Здравейте залчици,хайде на кафенце и супичка. Ето мойте резултати:днес трети ден -2кг newsm44 newsm68 Чакам и вие да споделяте и успех  bouquet

# 453
здрасти KOTE,да те питам,от колко време пиеш Сание и доволна ли си от него,аз съм на Инхуа Grinning

# 454
 Hug   galaUSA   Това е рецептата, пропорциите са ориентировъчни. Един съвет - направи си по-малко количество, прясно приготвена е по-вкусна, пък и следващият път може да промениш вкуса с други подправки.  Успех!!!!   Hug

# 455
  • с трима мъже :)
Hug   galaUSA   Това е рецептата, пропорциите са ориентировъчни. Един съвет - направи си по-малко количество, прясно приготвена е по-вкусна, пък и следващият път може да промениш вкуса с други подправки.  Успех!!!!   Hug

благодаря ти
аз си я направих снощи и сега я ям пред компа
няма сол и ми липсва солта, обаче да си призная, очакваш да е по-голяма гадост

е, след няколко дни може би пак ще си мисля така  Simple Smile

ШЕРИ, а бе гледам ти снимката - моля те, кажи си мерките и килата, че се сравнявам с тебе, а пък ти ми изглеждаш много някак си ... не знам .. елегантна... фина една такава... женствена ... Ти за какво отслабваш точно, че не разбрах? Имам предвид, какви кила гониш и къде искаш да стопиш???? Сори, че те питам, ама снимката ти много ми харесва, и като гледам сме горе-долу една фигура. Виж, в излишното ще има да ме гониш  Simple Smile

# 456
Здравей galaUSA,в момента съм 50кг,висока съм 1,56. Тази снимка ми е от миналото лято и когато е правена бях 45 кг,които са нормални за ръста ми и точно към тях се стремя   Sad. По принцип съм с много развита мускулатура и с тези 5кг от горе съм като щангистка,в момента няма и помен от този финес,който виждаш на снимката Simple Smile

# 457
Здравей galaUSA,в момента съм 50кг,висока съм 1,56. Тази снимка ми е от миналото лято и когато е правена бях 45 кг,които са нормални за ръста ми и точно към тях се стремя   Sad. По принцип съм с много развита мускулатура и с тези 5кг от горе съм като щангистка,в момента няма и помен от този финес,който виждаш на снимката Simple Smile

Simple Smile пожелавам ти скоро да се отървеш от тях, ама като гледам само как бързо махна 2кг. от супичката  Simple Smile - поздравления!

Аз също съм нисичка - 1*62 см. Все по токове се катеря. Че и моят мъж пък висок, висок ...

аз имам да махам много, бая килца ...вече им изгубих бройката...
по принцип съм била винаги 52-55. Обаче след като се ожених, веднага забременях, а и това стана като бях на 28г., т.е. квото и да си говорим ЕГН почва да си добавя килца самичко ...
Не знам. След първото раждане се върнах в много добра форма, но не и както преди. Варирах към 60-62кг. С втората бременност започнах от 65кг. В началото отслабнах, после, към края качих малко и това беше. Н аизписването си бях като в началото на бремеността. Но се засилих в яденето у дома, докато си бях с малкия вкъщи, а и нещо хормонално ме налегна май, понеже кърмех, и стигнах до 92кг. през януари, миналата година. И оттогава, от 10 януари, почнах полека-лека да намалявам храната и да тренирам, когато мога. Сега съм 70кг. Искам да стана 60кг. и спирам вече всякакви вариации. Най-добре съм си на 55кг, но истината е, че и кожата ми става тъмна, жълта, изпита... Лицето ми отслабва. Не искам да съм манекенка вече. Ама не ща и такава свинка да съм. 10 кила са си 10 кила, квото и да си говорим. Много са!

# 458
galaUSA,мила аз много добре те разбирам,че тези кила  ти пречат по всякакъв начин и ти желая най-искрено да ги свалиш,а със супичката  ще успееш Grinning newsm10. То и моя мъжо много висок 1,92см #Crazy,аз до него като джудже Joy. Аз още нямам бебче  Cry и за това се боря само с 5кг  bouquet

# 459
galaUSA разгледах ти профила и видях,че живееш в Х.Димитър,аз също,е поне до преди 8 месеца,но там съм отраснала Grinning

# 460
galaUSA разгледах ти профила и видях,че живееш в Х.Димитър,аз също,е поне до преди 8 месеца,но там съм отраснала Grinning
може и да сме се засичали в квартала, знае ли човек  Simple Smile

Така...
изядох си супата, ама много трудно ... мнооооооого

как я ядете вие, не знам  Sad
Ама без сол никак не върви ... ooooh!

# 461
може и да сме се засичали в квартала, знае ли човек  Simple Smile

Така...
изядох си супата, ама много трудно ... мнооооооого

Направо вече ми се Sick от нея,ама няма начин Wink                                                                                                                                                                                                                                                   

# 462

Правя я люта. Пак без сол, но не е така блудкава.

# 463

Правя я люта. Пак без сол, но не е така блудкава.

аз й сложих черен пипер, защото така пишеше в рецептата на първа страница, и действително с пипера е по-добре  Peace
но солта липсва  Sad То и аз като ям сол на цвят  ooooh!

# 464
  • Бургас
Момичета ,аз за кой ли път вече пиша ,но защо се мъчите с безсолна супа  newsm78 Никъде досега в оригиналните рецепти не се споменава ,че е безсолна ,нали се слага бульон или подправка.Аз имам няколко варианта и никъде не пише да е безсолна диета.

Иначе за протокола аз съм вече на "блажните" дни и мога да се похваля,че иначе малко съм сеуеверна -имам около 2-2,5 кг досега ,предполагам ,че толкова ще си останат ,толкова свалям по  принцип за 7те дни .После ако имам воля ще направя малко японско чудо докъдето успея.

Лятото бях стигнала до 56-57 кг,а целта ми беше 55 кг ,защото и аз съм 163 висока ,обаче ми се струва ,че няма да мога да ги задържам.Струва ми се ,че малко под 60 е оптималното ми тегло вече Confused,защото в момента ,в който се отпуснах и почнах да качвам и в момента пак съм над 60  Cry

Общи условия

Активация на акаунт