Магическата зелева супа

• 59 989
  • 522
  •   1
Отговори
# 465
Момичета аз приключих със супата. Минавам на безвъглехидратна и може би от 1 април ще направя още един цикъл супичка. Не съм се теглила, трябва да си купя батерии за кантара че се скапаха, но определено има ефект, усещам как ми висна  анцуга Peace
 Подправки слагах всякакви, всеки ден различни,не мисля, че толкова много пречат на отслабването, а определено става по вкусна.

# 466
Сутринта бях -4 от началото, но тази вечер прегреших зверски..  smile3511
Та утре може и пак да са само -3 и да се върна в изходна позиция от началото на седмицата

# 467
и аз прегреших smile3514,но ми стана много лошо,ама много и хапнах една обикновена вафла smile3511 smile3515 smile3516 smile3502

# 468
Здравей беба28 Simple Smile да те питам ако е удобно,колко кг свали със супичката  newsm78,аз до момента 2кг за 3 дни,но вече не издържам ти как се справи?  Sad

# 469
  • с трима мъже :)
Момичета ,аз за кой ли път вече пиша ,но защо се мъчите с безсолна супа  newsm78 Никъде досега в оригиналните рецепти не се споменава ,че е безсолна ,нали се слага бульон или подправка.Аз имам няколко варианта и никъде не пише да е безсолна диета.

Иначе за протокола аз съм вече на "блажните" дни и мога да се похваля,че иначе малко съм сеуеверна -имам около 2-2,5 кг досега ,предполагам ,че толкова ще си останат ,толкова свалям по  принцип за 7те дни .После ако имам воля ще направя малко японско чудо докъдето успея.

Лятото бях стигнала до 56-57 кг,а целта ми беше 55 кг ,защото и аз съм 163 висока ,обаче ми се струва ,че няма да мога да ги задържам.Струва ми се ,че малко под 60 е оптималното ми тегло вече Confused,защото в момента ,в който се отпуснах и почнах да качвам и в момента пак съм над 60  Cry

бе има си нещо с годините ... килата си се покачват

дет ми вика шивачката - кои са твоите килограми? Тя все така пита. И жената няма предвид на кои килограми се чувствам най-хубава и най-готина, а за периода конкретния, от живота ми, при нормално хранене, дори и с диети и ограничения, на какви кила съм, принципно. И разбирам колко е права... Килата на човек са моментни, според годинките. За съжаление ...

# 470
Много бих искала да пробвам и аз тази супичка, че имам да свалям 10 кг.  Blush Досега успях да сваля 2,5, но тази седмица съм заковала на едни килограми и не мърдам от тях, а всеки ден правя по половин час упражнения на степер и тилни лекове.  smile3511Е, то като се замисля само това ми е движението. Моля, пробвалите вече да кажат като се свалят килограмите не се ли получава увиснала кожа или нещо такова?

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 00:18 от arabella

# 471
Много бих искала да пробвам и аз тази супичка, че имам да свалям 10 кг.  Blush Досега успях да сваля 2,5, но тази седмица съм заковала на едни килограми и не мърдам от тях, а всеки ден правя по половин час упражнения на степер и тилни лекове.  smile3511Е, то като се замисля само това ми е движението. Моля, пробвалите вече да кажат като се свалят килограмите не се ли получава увиснала кожа или нещо такова?
  Здравей arabella  заповядай при нас на супичка Hug.Относно това,че си в застой със свалянето можеш да си засилиш метаболизма с един въглехидратен ден,за да го подлъжеш да започне отново да гори Wink,а кожата няма да увисне,ако сваляш бавно Sunglasses. Аз съм решила като свърша супата да  съм три дни без въглехидрати и един със и т.н.пък да видим  bouquet

# 472
не съм качила, не съм качила след вчерашното плюскане..
Днес гледам да съм редовна Simple Smile

# 473
 и аз  не съм качила  newsm44 ура,че вчера 1 вафла и като за капак семки  Embarassed да днес и аз ще съм стриктна,или поне ще се опитам Crazy

# 474
не съм качила, не съм качила след вчерашното плюскане..
Днес гледам да съм редовна Simple Smile

Hug ехо ти какво папка вчера? Simple Smile

# 475
амииии спагетки.. Поне се удържах да не пия алкохол

# 476
амииии спагетки.. Поне се удържах да не пия алкохол
Joy Joy Joy Joy Laughing ,кой ден ти е днес?

# 477
шести, вчера ми са полагаше нещо месно.. ама и гледах да обера само плънката, ама и тя да не мислиш, че беше свръх диетична

# 478
хаиде успешен ден и дано днес сме стриктни Hug

# 479
 newsm44 newsm44 newsm44  Отчет - тази сутрин -1. Вчера  бях ІІ ден  и не съм прегрешавала - салатка от марулки/ с кис.мляко, олио и малко сол/, супичка, Инхуа, кафе и сокчета.

Общи условия

Активация на акаунт