МНОГОДЕТНИ МАМИ 41

• 19 876
  • 345
  •   1
Отговори
# 105
Миши, с теб сме. Бог да благослови малката Мария и да й даде здраве. За двете ви  Hug Hug.

# 106
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Докато пишех не съм погледанала  ooooh!  че си имаме много рожденници, на непоздравените тия дни  Heart Eyes от сърце желая да са здрави   bouquet на днешните рожденници   newsm59 Тони  на ani69   Flowers Four Leaf Clover  Ивана и Бояна  на mama3  Flowers Sunflower  Ния - Катерина  на Neve Flowers Four Leaf Clover желая весел празник и да са здрави,весели,засмяни newsm35
mi6imadi недей да изчакваш ,ами отивайте на лекар   costumed050 и да се оправя бързичко Мария
Тъщичке....голямо шетане те чака днес  newsm06  Tada

# 107
  • Не съм от тук и съм за малко
Честито на  рождениците Ивана и Бояна, Тони, Ния-Катерина!
Да пораснат добри, умни и красиви момичета и момчета
за радост и гордост на семействата си!

И специално за мамите

Миши, дано се оправи скоро Мария.  Praynig

...вече имам две шестици и една петица  Embarassed и съм за пример на децата  Joy
Дидка, ти си нашата гордост, не стигат всичките ти задължения и дейности, ами и изпитите с отличие взимаш   bouquet

# 108
Тъщооо, да знаеш.........така както е снимана София...много ми заприлича на ..... Embarassedмен Embarassedкато дете!Без майтап! Само аз дето никога нямах дълга коса, защото майка ми винаги я постригваше на стълбички........И от тогава не долюбвам фризьорите......

Честит Рожден Ден на Ивана и Бояна!

Много здраве, безгрижно детство и щастие им желая!

Честит Рожден Ден на Тони!

Да порасне здрав, силен и умен мъж!

Мои  Тъща и Ани - честити празници и да бъдете горди с децата си!

# 109
честито на всички рожденници !  здраве и успехи им пожелавам ! честито и на всички празнуващи, които съм пропуснала. за 3 дена сте писали бая и не мога да ви обърна персонално внимание защото зверовете ме побъркаха днес от рев. на Ема даже и падна така гласа че не може и думада каже и само шепне  Shocked ама то иска всичко с рев да се налага - е не може. и аз съм страшно изморена и вместо да ги изведа аз се замотах, бебето се приспа и останахме в къщи а Ема се изнерви. абе...  ooooh!

# 110
Честито и на Тони - Бонбони 

# 111
Благодаря ви момичета от името на Тони.Малка почерпка от мен.Точно в този миг преди 3 години родих

http://farm4.static.flickr.com/3199/2763000187_b91daf94c4_o.jpg

Тъщичке да са ти живи и здрави момите.Може пък някой ден да се сродим и децата освен астрални близнаци да станат нещо друго.Знае ли човек

# 112
Да са ни живи и здрави днешните рожденници! Тони, да е все така жизнерадостен, а майка му да ни радва по често с новите му бели, кой знае може някой ден и кмет на Льонеберя да стане newsm78... Laughing! Слънчицата на Тъща-та, да са умни и красиви (като майка си), да са късметлийки (като баща си) и здрави като камъчета!

Самуил - 28 януари 2007г.

Ауууу! Кой ще ми плати авторските!?
 Laughing Диди, много се радвам - един съименник на големия ми син да се запише тука! Мога да ти прошепна идеи и за следващото бебе, но само на уше - да не се залеем с Кардамовци и Дивни... Joy

# 113
# 114
  • Пловдив
Ихааааааа, колко рожденници имаме днес!!!

newsm38 Пожелавам на всички само хубави неща и много много да радват семействта си!!!! nbirthday

Много се радвам да ви чета момичета.
Дидка - да оздравяваш, като и другата Дидка де....
И аз кърмих до годинка двамата големи и наистина смятам, че това е неверояно преживяване - няма с какво друго да се сравни!
За третото трябваше да ми оперират един зъб и 3 дни го гледаше майка ми на село - пазих си кърмата изцеждах се... но като се прибрах при детето( беше на 7 месеца) майка ми успя да ми наговори куп бабини деветини и да ме убеди, че не е добре за детето да продължи да суче.... Много ме е яд, че се поддадох......А тя( майка ми) е сукала до почти 3 годишна......
Така че съвет от мен - давайте докато може......
Дивнето наистина ме уДИВИ! Каква красавица е станала!
Да се оправят мъжете ви, че е трудно инак... Нашия татко нали счупи ръка лятото при каскада с ролери.... та знам колко е гадно....

Да ви споделя нещо  Embarassed - купих си пердета за пръв път в живота си.... В магазина много ги харесах, но сега, като отидох да ги взема, имаха ново зареждане и ... спрях да ги харесвам.... Мъжът ми ме нахока( те наистина са си хубави ) и така имам си перденца в спалнята и отново си ги харесвам  bowuu
Добре, че само за едната стая си купих -  за другите ще си избера по-хубави.
От сума време молих мъжът ми да ми сложи дървени корнизи, ама той се дърпаше - сега, като видя пердетата - хайде да слагаме дървени корнизи... ама те са вече ушити да падат от тавана... та така.

# 115
Раде, аз имах дървени - махнах ги и сложих най простите (е, слагаме ги още, де Wink) щото много прах се задържа отгоре и трудно се закачат на смотаните (не знам дали аз или те) кукички. Пък и самите кукички се губят много лесно, а намират трудно.... Та, подех офанзива за смяна - тези (новите) са зашити за пердето и не се разпиляват, пък и мога сама да ги махам! Толкоз за пердетата, само да питам ... да не са от " розовите"... Joy

Миши, мноу хубави тез деца, беееее! Все още чакам да ги видя....
Дидке (баба попадийка), що така решихте, бе? Не е ли по хубаво училището в Троян? Или Ванчето нещо не го харесва? Ти си наша гордост и радост, наистина си ми пример!

Морето догодина и ние така го планираме - след 24 май, на някой гръцки къмпинг. Други желаещи?

На къмпинг -  Naughty, отходих си вече моето, но ако наблизо има приличен хотел... ( не държа да е лъскав, само да е чист и с топла вода)..

а за моренцето - предлагам на пролет когато цените са още що годе прилични да организираме едно огромно море за многодетни семейства...... ще пътуваме в колона с флагче отпред и с надпис - многодетни че да плашим тези фърчащите с 200км?час по магистралата Joy Joy

Чудесна идея! Бих се включила...

Карай бавно- многодетни семейства!

# 116
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Дива ирландска пешеходка преместихме я, защото с тая обща стегнация ни излиза много скъпо, освен това там в училището нямат парно и мръзнат, в общежитието същата картинка, много -много не наблягат на общообразователните предмети, пишат 6...а нищо незнае #Crazy, стола не е на ниво,яде сухо-развали си стомха..в смисъл неможе да ходи в тоалетната  smile3550редовно,започнаха едни обриви , все се чеше ,едни големи пъпки ,ама то не е точно пъпки ами като гъбки си излизат по тялото и тя чеше ли чеше, м общежитието външни лица си влизат и никакъв контрол...напиват се с водки и бири по рожденните дни.....и като цяло е по-добре да се върне тука  да си учи пак същото ,а конкретно керамиката ще я практикува на Самоводската чаршия в ателието -чупи-купи  Flutter
ani69 направо ми изтекоха очите по почерпката  Joy както ми се е дояло сладичко и сиропираничко  Flutter скоро някоя беличка няма ли за споделяне  bowuu
Поразгледах снимки зареждащи с настроение.....и вече мога да се мятам по прозорците    261uu...кръста потмина малко.....времето се оправи и аз съм на ход   clean clean wash hang newsm28 newsm75 1ironing sweating
Започвам да ходя да спортувам два пъти седмично  jump че иначе само с ограниченото хранене и чая няма да се получи  badscale добър ефект
Сега изчезвам към Търново, и по обяд като напече хуууубавичко и се прибера....започвам да се вихря на домашният фронт
Хубав ден на всички
Миши, как Мария?
Габи не се е появявала поради ред причини, моето вече  Hug момченце нещо се беше поразболяло , дано вече е по-добре  Praynig и то!
радеток че покажи ги тия перденца де
Anaise желая ти сили и нерви да удържиш на ревливият  cry натиск и да не се поддаваш Mr. Green

# 117
Привет!
Кашлицата на Миши намаля значително и днес е по-добре.Но инхалациите правим с голям зор.И сополите дърпаме също с рев иписъци,а аз се чувствам като инквизитор.Добре ,че нямаме съседи ,че ще си помислят ,че нещо го мъча това дете.

Дидка,кога и за спортуване ще намериш време ?Кажи какво ново из Търново?

радеток - я да видим перденцата!Аз нямам никакви у дома.Само щори.Ще снимам и ще ви покажа.

Пешеходка ,не съм те забравила!Как беее...нали сме от една порода!Само да не беше чак в Бъкстон. ooooh!

ОО днес е срещичката  - аз ще чакам снимките от нея! smile3509

Цитат
Карай бавно- многодетни семейства!
Дали не можем да си направим стикери за кола с този надпис? newsm78

# 118
открих нещо за мама The Winner - Жанет Захариева беше майка на три деца и съпруга на мъжа си Тодор. Тя беше още прекрасна сестричка на брат си Юрий, радост и подкрепа за родителите си. Не я познавах. Научих за нелепата й смърт от една тема в БГ-Мамма. Оказа се, че Жанет се е регистрирала преди време в темата на многодетните майки. Трагедията е трагедия независимо от това дали познаваме човека или не, но дори мимолетният виртуален досег изважда личността от анонимността на новините и придава на загубата по-лично значение.

Жанет Захариева загина в катастрофа при с. Долни Богров на 27 януари 2008г. Съпругът й Тодор Захариев внезапно загубил съзнание за 10 секунди, които се оказали фатални. В колата освен родителите са пътували и трите деца. Бащата и децата са живи, макар и с наранявания, но Жанет е починала на място.

След катастрофата се установява, че Тодор има тумор в мозъка, който е и причината за внезапната загуба на съзнание. На него му предстои тежка операция, а психическата травма за децата е огромна.

Трагедията на сем.Захариеви ни разтърси дълбоко. Сигурна съм, че на всяка от нас й е минало през ума "Това можех да съм аз". Защо Господ отреди такава съдба на тази любяща майка? Това ли й беше писано- да загине в една нелепа катастрофа, катастрофа без виновници, предизвикана от скрито досега заболяване?

"Боже,колко мъка има по този свят,Боже!"

# 119
  • Пловдив
Вчера докато пътувах Пловдив - Карлово около 40 мин висяхме на пътя заради много тежка катастрофа...
Много тягосно ми беше за тези хора...А жената, която стоеше до мен в автобуса, каза че сутринта пред нея блъснали дете на пешеходна пътека.... Докато момчетата на седалката зад мен си говореха -че били любители на високите скорости и леките жени  Cry - какво повече да кажа за начина на шофиране и мирогледа на подрастващото поколение....

Дидка, ако имате подобно училище - наистина е по-добре да си я пиберете - и аз мизерствах една год в габрово- точно 91-ва, когато олиото беше с купон и една сесия ядях само нектар и кисело мляко....
Ама това си имаше и хубава страна бях 48кг  Laughing
Пешеходке- направо ме успокои за корниза - много щеше да ме е яд да бърша прах над корниз.....(сякаш си нямам друга работа)
Пердетата- мислех да ги снимам, ама довечера . Свекърва ми сега е в САЩ - като се върне след 2 месеца ще видим дали са "розови"  Joy
На този етап са бледо жълти  newsm78
Тя сигурно ще ги забележи, защото все ме врънкаше - че нямам пердета... Ама наистина не опирах до купуване на перде...
То, май  заради нея реших, че ми трябват.

Та така - днес още повече си харесвам пердетата...
Дори започнах да си харесвам и новата кухня, макар че бях бясна че ми сложиха по-малка мивка - ама когато имам възможност ще си я сменя - че като трябва да мия голяма тенджера или тава - е мноооого неудобно.
Стига съм се оплаквала - супер е че имам нова кухня и пердета!
Болните - да се оправяте по-скоро!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт