МНОГОДЕТНИ МАМИ 41

• 19 875
  • 345
  •   1
Отговори
# 120
Радеток и аз съм от Габрово.Но за последните 9 години не съм ходила повече от 9 пъти. Градът се е променил, а познатите ми - повечето ги няма.
Сватя, радвам се, че е по-добре мишчицата.  Hug
Ей, мамита, да напълните форума с разкази как е минала срешичката и ако ви е харесала, направетее 1 скоро пак, за да се класират  и тези, които се чувстват прекарани, че не са могли  да дойдат на купона днес.
 Hug за всички.

# 121
Здравейте милички  Hug
Ивана и Бояна много ви благодарят за поздравите и пожеланията
Празника беше много весел ..и в детската градинка и в къщи . И аз разбрах от празник, щото милата ми свеки изми купищата чинии в края на вечерта . Обещавам да пусна някоя снимчица тези дни . Сега едни по- рано обещани

първолаче
и пак  и пак
...и аз съм първолаче

Раде какво да кажа за това безумие по пътищата ...само да не дава Господ  Praynig
Иначе пак ще повторя , че ми е хубаво че се завърна .Желая ти успех с учението  Flowers Four Leaf Clover
И дай да я видим таз кухна ..ама ако може на фона на сладките ти дечица  Heart EyesКой знае колко са пораснали ....

mi6imadi, много хубави снимки ....Четвърти брой ти се отразява много добре...все си си така хубава
Радвам се че кашлицата намалява Все пак е добре да я чуе чичо доктор
 Flowers Rose за Жанет Захариева

Дива ирландска пешеходка да не забравя да ти предупредя  Naughty някоя неделя , в деня на малките- големи готвачи , ме очаквайте  Mr. Green
 Потвърждавам -Дивнето е удивително красива  Heart Eyes

Дидка,вярвам , че ще вземете най- доброто решение за Ваня .Ох , много лоша таз възраст пубертета....пък като аз бях в него , друга ми изглеждаше картинката  Mr. Green А и с тоз нов закон ...

ani69,съгласна съм

Anaise, как сте днес? Разходка ? Добричка Ема?
и само да вметна- Ани 69 е мама на плувкинята

Цоци, съжалявам мила ...много ти се струпа ...сега и болничка си била  spoko
Ако знам че Софи и като човек  ще прилича на теб, ще имам едно притеснение по- малко .

Габи се загуби ...Някой знае ли нещо? Сериозно си притеснявам

Блещулка, много мили думи ...ще ги използувам в къщи за спечелването на някои битки .
обещавам да делим плячката  Heart Eyes

Не мога да се стърпя ...завиждам ви за срещата .Искам и ааааз !
Смилете се моля ....пълнен отчет и мнооого снимки

Албенка  Hug

# 122
Софиянките, защо не сте писали за срещата? Да не сте попаднали в задръстване?

Да ги изклюкаря.......Срещата мина много, много хубаво! Напълних си душата и въобще не съжалявам,че на мой гръб Лъчо мърмори до излизане от София...........Да си мърмори! Беше весело......Определени момичета са се превърнали в девойки - Председателката( Кабо Алма), Зам. Председателката( Галче ), Пиги, други пък - Албена и Юлка хич не им личат ни години, ни деца, Тедивас както винаги бе с широка усмивка и усмихнати очи, Титико - пълна с въпроси, а Шапчица - нали е шапка - чакаше ни предварително за да не се разминем(но се разминахме Party) и добре,че не е продуктивна колкото и приказлива,че иначе работа нямаше да има за ни един софиянец........Както разбрахте смяха се, хилиха се, пиха и ядоха дружно и весело - Галето, Цвет, Юлка, Пиги, Титико, Албенка, Шапчица, Теди и...естествено моя милост! Имахме и гости на събитието - лични гости на мен и Юлка.

Радвам се,че е имало девойки, които са ни завиждали.....Снимки се публикуват само срещу предварително подкупване на фотографката. В случая -   chef......

Аз от сега се подмазвам на Пиги за еклерите......

И да си кажа нещо сериозно.....Т.е. 2 неща важни......

1. Среща е предложено да има на дата 29.11.2008г. от 14ч.

2. Започна събирането на членския внос за предстоящата година....20лв. е, за тези, които имат желание да го платят.........който иска да даде и за тази година - няма да бъде върнат!

И трето нещо в момента реших:

3. Присъствието на всички мами не е желателно, а задължително! Елате за да се повеселим заедно, да се посмеем, да се забавляват децата ни и да си направим страхотен купон. Който не дойде ще съжалява цяла година.........

Пускам анкета за да уточним мястото..........София или Пловдив........

Без Пиги и Юлка - другите са налице

Ще се постарая да кача и другите до няколко минути.......

# 123
  • Пловдив
Ох леле - направо завидях за срещата!!!!
Нужно ли е да изтъквам предимствата на Пловдив за една такава среща?
Горе-долу е в центъра на страната - така че и мамите, които  са от източната част на страната( като милата ни тъща   bouquet) ще могат да дойдат.

# 124
Честит празник /с голямо закъснение/ на сладурите на Ани и Тъщата! Да са ви живи и здрави и много радост да ви носят! Hug

Ех, замалко да дойда на срещата, но не стана! Тази седмица се побърквам от работа. Но пък на зимната, задължително ще дойдем, където и да е - като отсега казвам, че искам в Пловдив. Само не разбрах как ще правим организацията - на срещи или тук. Heart Eyes

# 125
И аз гласувах за Пловдив, ама нещо май не работи анкетата - нищо не отчете, само Пловдив е болд-нат...

# 126
Дете нямаше за да изцапа Теди, но Тити бе наблизо....и после - цапа-пере!

Сериозна, когато тя говори......

....на другите не им остава нищо друго освен да мълчат и да слушат!

Техните деца не могат така спокойно да влязат в кадър ако са на  … как им завиждам!)

Какво ли е скрила Председателката?

От тези девойки само комплекси имам...друг път до тях за снимка - абсурд!

Подмазвачка .......едва дошла и с Шефката се здрависа!

Тази снимка що така не е усмихната?

Двете най-Убави моми на масата

На други 2 хубавици се подмазвам

Да се подмажа на Председателката аз, и на Тити......

Клечо и Мечо, но.....на нея се подмазах най-много,че после еклер … ...знам аз.......

Без пари - толкова! Юлка за лични снимки ще я изрекетирам на скайпа........

И аз гласувах за Пловдив, ама нещо май не работи анкетата - нищо не отчете, само Пловдив е болд-нат...

Направих я нарочно така.........резултатите ще са видими след края на анкетата, т.е. неделя, 21,36ч....До тогава - никой нищо да не знае!

# 127
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
   Flutter За Пловдив! За да е маааааалко по-удобно за пътуване от всички краища на страната , пък и предният път в София, сега е ред на Пловдив, догодина на Търново  Flutter
   Crazy лелееееееее че сте  вталени всички, бравос  Hug Цоци,ние с тебе ще показваме другата страна на женската хубоста явно  ooooh!

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 22:49 от Дидка

# 128
Здравейте, момичета  bouquet

За съжаление ние не се появихме на днешната среща - от понеделник "живеем" в "Токуда" Sad. Приеха ни в понеделник с две от дечурлигата - малката и средния. Карат подред широко разпространения стомашно-чревен вирус, но явно в по-гадна форма и беба (е, тя вече е 1г и 7м., та не е съвсем бебе), та тя беше приета по спешност, а покрай нея и батко й.
 Малката ни маца за по-малко от 40 часа (от събота вечерта до понеделник по обед)  "отслабна" с около 2 кг.... В понеделник и вторник бяха все на системи, днес не са ни слагали. Баткото вече не  е с разтройство (той се разболя миналия четвъртък) но беба още ака по 10 пъти на ден, а нищо не яде... Ще ни пуснат евентуално в петък, ако се оправим дотогава... baby_neutral

Сега по-ведро: вероятно мамите от София знаят, че таз боница е наистина чудна - ако ти трябва болница, това е мястото - чувстваш се наистина БЯЛ ЧОВЕК! Laughing
 В Педиатричното отделение лекарите и сестрите са почти изцяло кадри на Педиатрията (детската боолница на "Несторов"),  аз повечето си ги познавам по физиономия от предишни проблеми с батковците, оказа се, че и те ме помнели...
Пребиваването тук не е травмиращо, а напротив - стаята ни е чудесна, обзавеждането, апаратурата - всичко е ново. Има дори детски кът за игра на децата... Laughing Laughing

Но най-интерессна е тоалетната ни Simple Smile  Joy Снимала съм я и ще ви я пусна по-нататък Simple Smile)) Тя не е просто тоалетна, а Тоалетна с главно Т  #Crazy- има пулт за управление (електроника, японска му работа Simple Smile), като седнеш ти топли дъ-то, има опции за миене, пък с каква вода, пък колко и къде да "те мие", направо нямам думи Party... (Извинете ме, ако има по-напреднали майки, които вече са се възползвали от таково по рода си чудо на техниката. Извинете мен, изостаналата, обаче си мисля, че повечето са кат мен... изостанали Joy)
Храната тук е като на хубав ресторант - не че си избираш по меню, но готвят много хуубаво и в солидни порции.
Всички са усмихнати, доволни от работата си и в услуга на клиента (пациента). Peace

За радето и останалите от дружината - направо се считайте за допуснати до всички детски скачащи съоръжения - купонът ни чака!!! Пък и аз много на вас, многодетните ми посестрими, ще разчитам - да сте ми редовни клиентки, а че ще сте по "тънката тарифа" то е ясно!!!

Ще свършвам засега, че ми донесоха лекарства за децата да им давам в 24ч.. Много е гадно да ги будя за това посред нощ Sad, но...

Целувки  bouquet

# 129
КаНиМа,  Praynig , бързо да се оправят мъниците!
Добре че поне болницата е хубава - така по-лесно минават болестите, ако си в положителна атмосфера.

Момичета, от вчера съм бясна на училището на децата - вижте в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336799.0 Кажете как ви се струва да влизат в час рекламни агенти и да раздават на децата снаксове и албумчета за събиране на нещо-си? Аз ли нещо много се паля, или не е читава тая работа?

Съжалавам, че пропуснах срещата. Ама днес е сряда - ден за английски, точно по това време... Я, то станало утре! Хайде лека нощ!

# 130
КаНиМа, горките мъници - дано се оправят по бързо и вече да не ходите там, независимо от условията!
Наслуки, с тебе съм - подлудяват ме такива инициативи!

# 131
Гледам,добре сте си изкарали на срещичката! WinkИ доста документи предоставихте.Всичко е разгледано и запечеатано.Че току виж срещна някоя от вас някъде.
Цоци стига с тези еклери ,че ....и на мен много ми се хапват.Но няма д атръгна да ги правя - нали знаете ,че н есъм от перфектните домакини,а по приготвянето на сладки неща - да бе, аз съм сладкарка!

КаНиМа,голяма гадост са тези вируси!Знам за какво говориш.Този дрислово- повръщателен вирус  е  Sick Дано бързичко да се оправите! Praynig

На моя син ,пък в училището раздавали шоколади и супи на Маги.

# 132
  • Пловдив
Ееееех,
добре че имаше снимки - сякаш и аз съм била там.....
Направо се размечтах за среща......  Peace
Айде идвайте, идвайте......  Hug
Канима - да оздравявате по-бързо, че наистина е мнооооого гаааадно.........
А снимката на тоалетната я чакам с нетърпение - и за подскачането ме брой  Grinning Wink   bouquet
На агентите не им се впрягам - ами билбордовете какво са? Ами рекламите по телевизия, радио, интернет и каквото още се сетите...Всички знаем какво е рекламата и налагането на дадена марка. За съжаление живеем в този свят. Така като им дават нещо - се измъквам - нали вече сте го опитвали  Sunglasses

# 133
Ей, мамита,  Hug
Колко се радвам за вас, че сте си изкарали страхотно на срещата. И снимки сте пуснали, да ви видим и завидим. Да ви кажа честно, радвам се, че ви има и че си обичате семействата. В това абсурдно време, човек се оглежда за себеподобни и като ги намери ... става му по-слънчево, някакси.
Само ми е чудно защо да не си направим нещо специално - например чаша за кафе с надписа на Пълна къща, или "Многодетни мамита". Абе, който кара влака да предложи. Да се пита кой ще иска, да пратим парички със запис и за Рождество да се почувстваме по-заедно с топлото кафенце в "нашите" си чаши.
Сега като ви видях, може пък да ви заприказвам, ако ви срещна в София ( макар, че без бой си признавам - не съм физиономистка). За да е честно и аз ще ви покажа моето фемили на изписването на последното засега отроче.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277224&pid=8184916
Желая здраве на болничките, усмивки на тъжните и хубав ден на всички!  Hug  bouquet

# 134
Здравейте момичета!

То била много сериозна организацията при вас. Peace

По точките на Мама Цоцоланка:

1.   Много се радвам, че ще има среща, за да се запозная с вас. Не съм гласувала в анкетата, ще се опитаме да дойдем където е, само да сме здрави. За целите семейства ли става дума? В смисъл, майки, татковци, деца....
2.   Може ли на лични повече информация за членския внос? Кога, къде и на кого?
3.   Добре.

Прави ми впечатление, че много пътувате и правите много хубави и жизнерадостни снимки! Много ви се радвам! Hug Hug Hug

КаНиМа
, стискам палци на дечицата да оздравяват бързо! Praynig

Наслуки, и в нашето училище са раздавали такива албуми, че и на някои деца са им дали някакви жетони, които се събират в албума, а на други – не. Thinking Снаксове май не са раздали или пък мойте не си признават newsm78

Общи условия

Активация на акаунт