МНОГОДЕТНИ МАМИ 41

• 19 873
  • 345
  •   1
Отговори
# 135
  261uu   Срещичка ....СУПЕР ! Гласувах за Пловдив, макар че ако не ми мине котка път , ще довтасам и в София .

Цоци ,   bouquetблагодаря че се смили над нас  ....макар че като гледах снимчиците още повече ме загриза завист
И всичките тъй свежи и красиви .... Heart Eyes

pomilvana,много ти е хубаво семейството.Гледах и другите ти албуми  Blush
Такъв сладък този Лазар ...такъв щастлив татко ,....такъв грижовен батко .Какичките първи хубавици ( също като майка си ) и една много щастлива жена .Пу- пу- пу
Иначе да ти кажа , че от клуба имат тениски -пълна къща Питай ако искаш кой ще ти ги набави , че да ми кажеш после...щото и аз искам Wink

КаНиМа,бързо да оздравявате .Цуни бебка от мен  Heart EyesПоне сте в сигурни ръце.
Моята кръщелница я оперираха в тази болница и от тях бях чувала за тези екстри Но и обслужването и отношението били на светлинно ниво от масовото
То иначе и  в Бургаската  болница имало хубави стаи  -ВИП  , но хлебарките още не можели да четат и затова не ги заобикаляли  Laughing

Наслуки,тук тез търговци още не са пристигнали, обаче те са като въшки .... Ще чакам да разкажеш какво е казал директорът
За ме е ясно ..нечий джоб се пълни

mi6imadi, как е Ана ?

Весел следобед от мен .Пешеходке, Диди,Зимна приказка(много романтичен ник) Наденце  Hugи всички които не споменаях  Heart Eyes
Онази сладка бърборана Маминка къде е?

# 136
  • София
Добре,че е мама Цоци да даде отчет,че ние не сколасахме.Мамче,изпрати ми снимките и по скайпа,МОЛЯ.
Съжалявам,че не останах още малко и не се видях с Пиги,но с Джулката и Галин се срещнах на моста.А моя галеничък Анди сновеше из двора но детската с ръка в устата и почти разплакан,че мама я няма,когато той е свършил със закуската  ooooh! То бяха едни прегръдки... чудо.Та затова бързах,мили момичета,не че не исках да остана.

Канима,скорошно оздравяване!  Hug
А за клубчето , което ще правиш имаш и моята морална подкрепа, а за посещения,живи и здрави,също.Само че трябва да сваля мноооооооооооого килограми,за да си поскачам с Радето. Ти нали в Люлин живееш?Там ли ще е клубчето?

Тъщичке,мила,да са ти здрави и все така усмихнати девойките!

На Ани палавника също да расте здрав и все така непослушен,за радост на всички ни!

Диде,поздрави Ваня и дано да е за добро!

Зимна приказка, пиши на Галя или Кабо Алма и те ще ти изпратят нещата за членство в клуба.Сериозни неща мислихме,но нещо се поотпуснахме и тази година нищо не сме правили,май.Аз още чл.внос за тази година не съм платила  Embarassed , а Цоци вече и за следващата иска.

Помилвана,прекрасни сте!Всички сте толкова щастливи.

Миши,толкова съжалявам,че не си бяхме в София,когато роди Анна.Щях да дойда да те видя,това ни е кварталната болница  Wink И вие сте много сладки.Ти си изключително щастлива.

За срещата и аз за Пловдив се записвам  Wink да видят какво е  hahaha

# 137
  • Не съм от тук и съм за малко
Здравейте, момичета,

наистина срещата беше супер, много, много приятна. Мамче Ц., много си мила, как хубаво си ни  описала  Hug

Тъще, много хубави тез твойте ученички.  Hug
КаНиМа, бързо да се оправите и възстановите  Praynig  Пък за снимките на WC-то и аз чакам, загриза ме любопитството  Simple Smile
pomilvana много слънчево семейство сте. Надявам се да се срещнем скоро.  (И аз съм половин габровка, баща ми е от там.)  Grinning
Миши, твойте кукли да ги нагушкаш от мен, големи са сладурки   Hug

За срещата още не съм гласувала - в размисъл съм. Ходи ми се до Пловдив, макар че транспорта не е съвсем ясен, но София ми е по-лесно и сигурно. Ще мъдрувам и ще се консултирам с главата на семейството - и той да каже...

Лека и спокойна вечер  на всички   Hug

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 22:32 от albena

# 138
Благодаря за подкрепата, момичета   bouquet
Баткото вече е добре, но малката още ака често-често и не яде... Почти сигурно е, че баткото утре си отива, пък за нас - ще се види след сутрешната визитация.

Тедивас, да от Люлин ви каня на Клуб. Преди около 2 години, когато Първа Инвестиционна Банка си откриваха клон в Люлин и в тая връзка имаха една реклама за отпускане на ипотечни кредити за новодомци там (т.е. при нас), на билбордовете им пишеше : "На Запад се живее по-добре" (за незапознатите да уточним, че люлин е в западната част на София).
Та за бъдещото ми място за забавления ще се провикна: "На Запад се ИГРАЕ ПО-ДОБРЕ"

Големи идеи имам, ша знайтйе... Харесала съм си определено помещение на стратегическо място, ама пусто - вече повече от месец не мога да стигна до собствениците... Пък и има проблем, че идеи много в главата ми, но точно сга не трябва да се захващам с това - през декември имам едни много важни изпити и в малкото своободно време чета за тях - по  малките, по големите часове... Най-добре би било да се хвана от януари, да организирам и стартирам нещата през април-май, лятото да забавлявамдечурлигата от квартала (а те са наистина много, вервайте ми:)), и през септември да се  развихря с всичките си желания. Но да видим, то засега нямам отговор на основния въпрос - ще ли ме огрее това помещение, срещу какви пари месечно Money, кой и за колко ще го отремонтира за моите цели и т.н....

Иначе какво друго даа ви разкажа newsm78
От около месец и малко нашият тати е на доста строга диета, ходи всяка сутрин да тича и/или на фитнес, става все по-снажен (не че преди не беше, но все пак едно е да си 125 кила, а друго вече 105 като в последните има мнооого повече мускули от преди Mr. Green...) Иска всички да ядем само черен хляб, никакви вредни храни (разбирай нищо вкусно Joy),да търчим всички и т.н. То добре, ама ние сме 4 парчета на различна възраст, с различини режими и т.н... За сега се кея основно на това, че всяка неделя с батковците покоряват някой връх - вече два пъти бягаха до Черни връх Simple Smile Иде зима, но поне до Алеко и назад ще ходят Laughing.

Големият тръгна на подготвителни курсове в СМГ от трети клас. Записах го при една госпожа, която навремето ми преподаваше по биология, но явно се е преквалифицирала. Тя беше и си е останала Голям образ! Срещнах старата си класна, не можа да ме познае веднага, но все пак 18-19 години не са малко време... Но като се разговорихме много се зарадва и се разбрахме да ходим на кафе някоя от съботите та да си разкажем кой-какво-как през тези доста годиники е свършил. Аз ще разказвам основоно за моите Три , че какво друго по-важно  и съществено Joy

Малкият е вече първолак Peace. В класа са още 4 деца от неговата си група от детската градина, а с едно от децата са си най-близки приятели. Много им е добре, неперстанно са заедно и си прекарват чудено.

Госпожицата към края на септември направи първи стъпки в яслата. Ходи 2 дни и я спрях че се разсополяви. Оттогава сополите почти не са ни оставяли, а сега и този гаден вирус... Да видим кога пак ще посетим ОДЗ-то newsm78 Иначе като първи впечатления -
- на въпроса  "хубаво ли е, мами, в детската градинка при лелите",
- отговора е "Ошоо, ошоо....".
- "Защо бе маме, лелите не са ли добрички?",
- тя отговаря: "Ошии, ошии, каят цата"...

Няма да превеждам, всички бебешки знаете и сами рабрахте Joy

Хайде дописане, че пак ми донесоха лекарства за децата...

Целувки от нас за вас  bouquet

# 139
Честито на Натан на pomilvana(сватята )

# 140
Здравейте на всички,
Благодаря Тъща 3 за информацията и за комплиментите. Ето че сега вече съм ти по-ясен образ.  Embarassed
Тедивас, права си щастливи сме. Ама то щастлив не е синоним на безгрижен, нали знаеш. Важен е изборът да помниш кое е наистина важното и да вървиш напред.
Албена, и аз се надявам да се видим, да си сравним опашките на котките - коя е с по-малка  Laughing
КаНиМа знам, че не ти е лесно, но като си помислиш колко благословена си да си до тете си, когато то има нужда от теб! Пред време бхме в болница с малката дъщеря - едно детенце на годинка по цели нощи жално плачеше "Къде е мама-а-а? И така протягаше ръце по стъклото, че сърцето ми късаше. Майка му не дойде да го види, докато аз бях там...Тогава оцених възможността да съм до свидното си, въпреки, че то само трябва да пребори болестта, аз поне я гушках и можех да й разказвам приказки... КаНиМа, ти от Люлин ли си, че не разбрах нещо  newsm78 ? Поне една мама съкварталка да имам, де...  bouquet
Моят голям син днес става на 5 години. Искам да ви почерпя, ама не съм качвала досега снимки. Ако не успея, ще се примоля на сватята, пък по сватбено време ще компенсирам нещата...[/img]

# 141
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
       lovekiss  Flowers Four Leaf Clover newsm59   Натан  на pomilvana   newsm18    Веселина  Hug  Demetra    Tada    Ния на nyna_lemon   newsm59   Flowers Four Leaf Clover  baloni 
Весел празник, живи здрави, обичани и щастливи  Hug
Имам майстори из къщи  ooooh! сменят изметната врата към единият балкон с пвц-дограма и познайте каква кочина става...и как се моткат за да си уплатнят времето до обяд...пък аз трябва да ходя по задачки  Cry

# 142
Сега имам малко време да се включа и аз 
Тъща 3 ,много сати сладички девойките!И малките голям мерак имат за училище.

Дидка,уф,не искам да чувам скоро за ремонтна дейност!Сигурно много се изнервяш покрай работниците ...

КаНиМа ,звучиш по-добре!За което много се радвам. Hug

тедивас,леле,колко щях да ти се зарадвам,ако беше дошла до Родилно! Hug

Наша Мария е добре.ПОчти не кашля.Радвам се ,че всичко мина бързо и без АБ.

# 143
  Натан  на pomilvana , Demetra и Ния на nyna_lemon
                                  Живи , здрави и щастливи!!!

mi6imadi Ани само с инхалации ли я оправи????Много се радвам че е добре Hug

Така е Дидка....да не ти влезнат майстори в къщи Казвай какво стана с Ваня ...

pomilvana  bouquetЧестит ти рожденник ! Весел празник   cheers

КаНиМа, стискам ти палци. Да имаш късмет да осъществиш всичките си идеи  Praynig

За срещата още не съм гласувала - в размисъл съм
NaughtyЦЪ...такива да ги нямаме !
Вече стана една година имам да те черпя Ако и този път не те хвана , много ми се събира...Ще дойдеш разбира се, даже и с котето  Heart Eyes

За срещата и аз за Пловдив се записвам  Wink да видят какво е  hahaha
newsm62

Забравих да ви се похваля ...приятна отпуска карам.Малките са с конюктювит и са си в къщи . А какви планове имах самоооо Tired

# 144
Тъща ,не Ани ,а Мария беше болна.Да ,само с инхалации с вентолин и физиологичен серум и сироп за кашлица Флавамед.Освен това въврви и Есберитокс Н на  капки.Но е минала един деседневен курс с Бронховаксом ,а от вчера започнах втори.А за Инхалации имам небулизатор  http://www.microlife-bg.com/article_popup.php?mid=3&sid=1&aid=1 Това устрйство го купихме миналата зима ,че беше започнала да прави едни спазми ,едни чудесии и сега само да има нещо веднага го включвам!Парите не са толкова много за работата ,която върши.И при хрема също се употребява ,но само с физиологичен разтвор.

Такива са отпуските като сме с малки деца.Слагайте капките и се оправяйте бързичко.

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 13:44 от mi6imadi

# 145
  • Не съм от тук и съм за малко
  newsm59  Честит Рожден Ден на Натан! Да расте здраво и щастливо дете!happy bd
pomilvana честит празник   bouquet

......Ще дойдеш разбира се, даже и с котето  Heart Eyes

Това коте ли имаш пред вид?  Mr. Green

# 146
Pomilvana, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на порасналото ти момче!!! (на една възраст е с моите момчета  Hug), прекрасно семейство имаш, по снимките личи!  Hug
Наслуки, изумих се от това, което се е случило във вашето училище... Засега такива простотии не се случват при нас, в дълбоката провинция, но съм почти сигурна, че няма да закъснеят... Все си мисля, че две неща липсват най-много в нашата държава - контрол и санкции. Между другото - питаше ме за работата от новия ми офис... Засега не става от там. Работя предимно вкъщи. И е трудно, но така е при повечето работещи мами, нали? С чести "отпуски", като на Тъщичката и mi6imadi  Hug Миши, доста ме заинтригува твоя домашен инхалатор, защото Спас развива доста често "спасова кашлица", супер типична за него си, която минава само с инхалации с Вентолин... Дали ще убедя нашия татко да си вземем такъв уред вкъщи, или да си търчим всеки път до болницата...  newsm78
Цоци - благодаря за снимките от вашата среща, ти си най-верният кореспондент на форума!  Hug Heart Eyes
Аз съм на родителска среща в късния следобед, в детската градина. Единствено нашата остана без ремонт тази година (като имате предвид, че сградата не е ремонтирана откакто е построена, сигурно преди 25-30 години...) Директорката няма да присъства, казала всички въпроси към нея да бъдат в писмен вид, и ето ме мене, седнала на компа и мисля да пиша... Поне да ни рамонтират детската площадка, че ако видите в какво състояние е, ще се потресете! Тя е опасна за децата! Има три (3!!!) пързалки, до които учителките целенасочено не допускат децата, защото осъзнават, че са опасни. За игра остават два "пясъчника", пълни с пръст, 1 пързалка и две висилки... Толкова ми е болно, че останалите родители не реагират, като че ли им е все едно къде си оставят децата за целия ден. Вие, какво ще кажете, да пиша ли, или да си мълча, като всички останали? Иска ми се да им прочета писмото и, ако са съгласни, да ги помоля да го подпишат.

# 147
  • София
]ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ!!! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

Пак се нижат събитията тука с бясна скорост! ''Откраднах" и аз няколко минути, докато принцеската спи да ви изчета, да хапна един шоколад пред компа, че работа ме чака - ще ми се върнат момчетата от училище гладни като вълци, а в кухнята ми "бомба е паднала" ooooh!

За днеска - токоз! Минавам транзит да се заредя с приятни емоции и да ви пожелая хубав ден!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 148
Цитат
Миши, доста ме заинтригува твоя домашен инхалатор, защото Спас развива доста често "спасова кашлица", супер типична за него си, която минава само с инхалации с Вентолин... Дали ще убедя нашия татко да си вземем такъв уред вкъщи, или да си търчим всеки път до болницата...
Е,ние точно затова си го взехме!Само,че лекар трябва да ви напише как да дозирате Вентолина.

# 149

......Ще дойдеш разбира се, даже и с котето  Heart Eyes

Това коте ли имаш пред вид?  Mr. Green

dohДа- да , точно това  Embarassed

Тъща ,не Ани ,а Мария беше болна.
Тъщата днес нещо се е побъркала ...
Да са здрави и Ана и Мария

neleto,много е хубаво това дето си го замислила Пиши писмото и го подпиши . Сигурна съм че ще имаш доста съмишленици , и те ще разпишат след теб.  Успех ти желая. Ще чакам да разкажеш
Таз директорка много важна пък .... Close

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 15:23 от Тъща 3

Общи условия

Активация на акаунт