Мами от Банкя :)

• 15 721
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Хайде, Добор Утро!

Britt,  браво за мерките на малката, явно добре си хапва Party, все така да е! А за ваксините, няма как боли ги и ги е страх и си плачкат! Ще мине и ще се забрави!

За вчера, разходих се из парка, видях бъдещите жълти павета  Laughing, пих едно кафенце. Имаше само още една мама с бежова количка, но след моето упорито заглеждане тя не поддаде и си бях сама. Е, с Марти разбира се!

Хубава ден от мен, отивам да плащам данъци  Close

# 181
Ех, такива писъци бяха вчера, скъса ми се сърцето.  #Cussing out Направо не знам дали да слагам следващите ваксини Sick

# 182
наливи се бях оплакала, че Евичка е със запек от нан-а. та взехме нутрилон, че изпражненията били по-меки като на кърмените деца. лелеееееееееееее, 3 дни съм я хранила с това, веднага диария, а вчера беше и с невероятни болки в стомаха! сигурно е надревала Точица!  ooooh! снощи, а и сутринта беше някакъв кошмар!  Rolling Eyes
сега ще купим хумана, дано от нея няма проблеми детето!  Praynig че сутринта всички сме ревали с нея!
а ние утре трябва да идем да ни бият ваксините!

# 183
  • Sofia
Здравейте и от нас!
Разбра ли някой нещо за детската кухня?
Нашият татко се върна и затова нямам много време за нета, но ще гледам да наваксам.
 Hug Хубава вечер!

# 184
  • София
Съжалявам, още не съм ходила до кухнята, че с тази детска...все едно аз съм тръгнала  ooooh!

А и малкият взе нещо да ми стачкува много с яденето, а купешко пюре не иска да вкуси, стига да не е на Гербер. Та в момента си готвя сама.

# 185
  • София
Хич не е утро, за това няма да поздравявам!   Tired

Britt,  на право сърцето ми се скъса, а дори не съм била там. Спомних си как след всяка ваксина на Марти си тръгвах от кабинетa с треперещи крака, той милия се успокоил вече, а а з още треперя.

Софи, как е с хуманата! По принцип всяка смяна на АМ дразни стомахчето и води до дискомфорт. според мен, ако кажеш на педи, че детенце е доста неспокойно ще отложи боцкането с няколко дни   Thinking. Иначе ако много плачка давай да я гушкаме, така ми се гушка малка бубка  Blush

Gaiushka, от къде се е върнал мъжа ти?, ако не е тайна! Simple Smile

MIA, трудно ли се адаптира към градината? А за готвенето и аз готвя сама, но по собствено желание. Много ми харесва гозбите!

Айде, лека нощ!

# 186
  • Sofia
Здравейте!
Лидия, изобщо не е тайна! Беше в Португалия за 2 месеца. Мноого ни беше тъжно и трудно без него. Следващия път съм категорична, че тръгваме с него.  Mr. Green
Днес много ми се разхождаше в парка, но така не ми се слиза пеша с количката. Надолу  - ок, ами нагоре newsm78...
Сега малчо спинка в количката на верандата. А на мен ми е едно такова сънено и мързеливо.... :blus
Как сте вие? А бебоците?
Софи, аз бих отложила ваксината с няколко дни, докато се успокои детето.

# 187
  • Sofia
Ето какво ми отговориха по имейла от общината:

"Детската кухня ще започна да функционира в най-скоро време. Записванията стават в сградата на Детската ясла. Там ще получите подробна информация.

Съобщение има залепено и на сградата на Районната администрация."

# 188
вече втори ден хумана яде и е много добре детето /пу-пу да чукна на дърво/!!!  Praynig
биха ни ваксините, не плака много, дори бих казала, че малко плака! личната й лекарка й действа много успокоително!
дори вече е 5900 гр. ламята Спаска!  Joy
лили, а щом ти се мачка малка бубка, идваш и я мачкаш!  Peace

момичета, знаете, че тези ваксини са много важни! по-добре децата ни да реват сега по 2-5 мин вместо после цял живот да ревем всички!

# 189
  • София
Лили, ние за детската яко я бяхме "подковали". Тя с такова нетърпение чакаше да тръгне. Е тръгна, но май не е във възторг  Confused Не плаче, не мрънка, събужда се сама, едва днес сутринта си позволи да каже, че не иска да ходи. Нооооо, не си е като при мама и тати. Вероятно е заради дисциплината, все пак там театрите и не минават и има ред, но пък има и дечица за игра, ще види, в понеделник какво ще мисли по въпроса.

galiushka , благодаря ти, че си направила усилие да проучиш  Hug Мен днес ме сви шапката и скиторих като лудите из Банкя с количката, ама пуста глава изкуфяла, да се бях сетила и за детската кухня  ooooh!

И за финал да ви разкажа, как тази вечер се натръгнахме до Люлин, че там щели да откриат куклен театър. Щерката се маскира като принцеса (по случай хелоуин), уговорихме се с други дечица....и като отидохме там се оказа, че сме се объркали и откриването е утре. Е седнахме в цар картоф на по биричка за утеха и така...

# 190
поне разкарването не е било напразно! напротив дори е било приятно!

# 191
 Здравейте момичета!И аз да се включа.Нашия компютър е на ремонт и затова не съм писала скоро.Ужасно съжалявам за всички лошотии които са се случили на Хриси.Дано никога не се повтаря вече.
Радвам се че бебките са добре наддали.Относно лъвския инат Софи да знаеш оправия нема.Аз съм лъв с асцендент овен направо огън и жупел Simple SmileАма нали ти казах и това си има позитиви Simple Smile
 А за храната в яслата аз бях питала лятото и категорично ми казаха че няма такова нещо може сега да са размислили трябва да проверя макар че Алек е в период на гладуване и едва ли ще се впечатли.
На всички ви желая всичко най-хубаво!

# 192
  • София
Добро утро!

Galiushka, много е гадно, когато най-близкия ти е далече, но щом имаш вариант да заминеш с него  Peace!

Софи, това като покана го приемам Blush Grinning!

...
момичета, знаете, че тези ваксини са много важни! по-добре децата ни да реват сега по 2-5 мин вместо после цял живот да ревем всички!
За с две ръце  Peace

MIA, къде е цар картоф? newsm78

Мони, добре, че се разписа, че вече щях да пускам запитване!   bouquet

Да се похваля, вчера си взех готовите перденца за детската стая и ги сложих, стоят разкошно! Остана една дъска и обиколници и стаята е готова да посрещне новия си собственик - Марти. Живот и здраве другия уикенд!  Party

# 193
момичета, за чистата молитва се сетих да ви споделя - на една моя приятелка са й искали 40лв плюс задължително купуване и освещаване на икона! в красна поляна в черквата е със записване и струва 15лв. а тук в Банкя попът каза, че НЯМА такса за това! АКО искаш, оставяш в кутията за дарения колкото искаш!

Лилиииии, много правилно го приемаш Grinning!

май и тая седмица ще е топло и после Sad

# 194
Момичета,имам слинг  newsm44
Ако Точица свикне с него ще сме супер проходими Simple Smile Мисля днес да се пробвам да отида до социалните да и взема акта за раждане. С количка е невъзможно...

Общи условия

Активация на акаунт