Мами от Банкя :)

• 15 725
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
за днес кафето, нали

# 166
  • София
Добре, че е Софи, много студеноооооооооооооо! На дали някой щеше да дойде, но съм длъжна да кажа, че ще заложа на здравия разум и ще си остана у нас!

# 167
пак се отлага значи  Rolling Eyes

# 168
Мерси, Софи   bouquet

В следващите дни ще се затопля. Ние сега излизаме, но само до магазина.
Така че, нека се стопли и   1stroller идваме ..

# 169
да, нека използваме лекото затопляне, че... по-жегаво нема да става

# 170
  • София
Ами ние днес бяхме ангаже около Ева, която беше първи ден на детска, та нямаше как да се включваме. Трябваше да съм на стража в случай на нужда да я взема по обед.

Ако всичко върви по план: утре-другиден и ние ще се вклчим.

# 171
добро утрооооооооооооооо

# 172
  • София
добро утрооооооооооооооо

Добър вечеееееееееееееееееер! Joy

Леле, един шемет (АЗ) беше пропуснал да плати нета и се мъчи, мъчи да влезе,ама  ooooh!

Днес бях на разходка в Мола, поради предстоящия ми рожден ден, мама ме разведе и ме насили да си купя разни неща за мен. Аз успях да надделея и купихме едно костюмче и за Марти. От както се е родил всяка стотинка давам за него, просто не се удържам. За мен си купих дънки, че нищо не ми ставаше и това е за 9 месеца!

Айде, лека нощ!

# 173
Хихи.. Лидия, много познато ми звучи. Преди две седмици ходихме в Пигис уж за легалце ... и край с превода ми от НОЙ  Crazy

Видяхте ли, ще си имаме жълти павета в парка Simple Smile А резиденцията нещо са я затворили за посетители... ние днес с мъжа ми понаобиколихме с детцката количка. и видяхме новините Simple Smile
Стискайте палци, утре сме на консултация, може би ще ни слагат ваксина, много ме е страх...

# 174
аз тия дни с парите от раждането взех ц.фотоапарат на момата. не й купувам дрешки, щото събра доста от погачата и от визитите преди и след това! Simple Smile но пък всичко отива за храна! на 3 дена кутия! така е - докато едни изхвърлят кърмата, други...
нищо, здраве да е! в петък сме за ваксина ние!
искрено ви завиждам, че имате коли или сте близо до центъра!  Rolling Eyes аз полудех тукааааааааааааааааааааа  #Crazy
а и мойта щерка проявява лъвски характер още от сега! тя е с асцедет скорпион и луна в овен! мани, нема оправия!  ooooh!
мерим си инатите яко!  Joy
а в събота е мача с цска. ако не бием,  #Cussing out

# 175
  • София
Добро утро!

Britt, стискам палци, дано понесе леко ваксината малката кукла!  Peace

Софи  Hug

# 176
лили, направо ме остави без думи

# 177
  • София
Днес подходящо ли е за кафе?  newsm78

# 178
  • София
Момичета, тръгвам към Банкя! До към 13:30 ще съм стигнала и ще се завъртя в парка около банята, ако някой може и иска да дойде после ще седана на Ипон да пия едно кафе! Ще ви чакам, най-вероятно до 15 ще съм там, ако не се скапе времето!

# 179
Мерси Лиде. Ние бяхме на ваксина. Голямо сърдене падна. Софи, ако слагаш Пентаксим в аптеката на пазара имат наличности. Може би и в другите аптеки около теб.

Точица е порастнала, удвоила е рожденното си тегло  Grinning

Вече тежим 5600 и сме 58 см  Laughing Докторката каза да продължаваме вигантола въпреки, че фунтанелата е малка .. Че ходим на ортопед и така .. Simple Smile
Не сме правили погача  ooooh! ще изчакам да си износи повечето дрешки и тогава Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт