Мами от Банкя :)

• 15 782
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Добър и усмихнат ден! Simple Smile

# 151
Моят ден мили момичета никак не е добър-И сега да си кажа мъката-ставаме сутринта с мъжа ми  за да тръгва на работа,и какво да види-през ноща някой му е разбил колата и са откраднали касетофона +кората отзад със колоните,за какво им е касетофон без панел?Това става пред нашата къща.  Sick
Е кажете ми момичета това сега честно ли е ? #Cussing out Тъкмо вдигнеш глава и те вземат ,че те върнат в първи клас.Малко ли ни бяха проблемите през изминалите месеци,та сега и това? Направо незнам къде се намирам от нерви.Вече не издържам-Каква е тази каръщина дето ни е подгонила незнам! #Cussing out
Друг път ставам поне 5-6 пъти през нощта,но тази нощ съм спала като труп.Даже и алармата не сме чули.
Извинявайте,че стана толкова дълго,но съм Бясна и няма на кого да кажа освен на Вас.
Лек ден !

# 152
леле, ние си оставяме колите отключени на улицата. Извадили сме късмет. Вече ще ги прибираме в двора и алармата ще пускам. Аз не вярвах на съседа като ми обясняваше, че ще ни откраднат нафтата... Може би е било масовка нощес, понеже чух някаква аларма и си мислех, че е мойта, но след това се сетих, че тук не я пускам ( досега), за да не ми хаби акумолатора. newsm78
Хриси, според мен е наркоманска история. Трябва наистина да си голям идиот да вземеш касетофон, особено без панел. Аз за 95 лв си купих мп3 със CD, SD и USB. През пролетта в София ми счупиха стъклото с бирена бутилка. Още има стъкла и от време на време някой е убоден ..

Гледай да не се ядосваш!

# 153
  • София
Хриси, много гадни хора ей! Тъкмо да си направиш нещо и да се отпуснеш и хоп. Какво да ти кажа: Не се ядосвай, ама как като си е за яд. Да ти мине бързичко и повече да не ви се случват лоши работи! 
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 154
лили, благодаря за комплиментите!  Embarassed

хриси, наистина прекрасни подаръци си получила!
а за откраднатия касетофон не се коси! това са излишни нерви! нали семейството ти е живо и здраво!

що се касае до кухнята! ако храните децата с пюрета, проверявайте хубаво за стъкла вътре! един приятел е намерил такъв  сувенир в пюрето  ooooh! а и МИА беше достатъчно убедителна, че да стоя до печката всеки ден, за да знам какво точно яде детето ми!

# 155
Аз се замислям да си направим зеленчукова градина в двора, хем да хапва бебчо до година хубави неща, хем дадо ми да му е кеф да се занимава.

# 156
  • София
С мъжа ми тази нощ сме гаджета - без бебе (мама го взе)  luvbed  Blush

Извинете, ама нямаше как да не се изфукам!   Party

# 157
  • София
Лили, прати майка си да вземе и нашите две бебета  Wink

А на  Britt дядо и да дойде да се развихри и в нашата градина  Mr. Green
Много сме я занемарили ей, ама нямам време, пък и не съм много добра в земеделието. Преди няколко дни се опитвах да копна една дупка за един корен смкиня и скачах, скачах върху лопатата ама то кореняци, то камъни и се отказах...не ставам за градинарка  Crossing Arms

Днес не успях да стигна до детската кухня. Малчо се е разкиснал ужасно: не иска да яде, не иска да спи, само мрънка, нервничи и иска на ръце. Изнервих се ужасно.
Хайде пак се започна...

# 158
лили, ние всеки уикенд сме гаджета. мама я взима в петък и в неделя я връща. тази седмица я взе още вчера.

# 159
  • София
Софи, освен да ти завидя!!!  smile3516

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

Шегувам се, супер е, че си имате такава отмяна, нашите много го взимаха ама като беше по-малък, сега от 2-3 месеца никой не го беше взел. Та накрая си го изпросих! Ама ни беше едно хубавоооооооооо!  Blush

Брит, давай, прави градина пък ние ще идваме да помагаме срещу някой и друг домашен домат Simple Smile!!!

# 160
домашни домати няма от къде да намеря  newsm78
а домашна ракия брои ли се  Joy

аз смятам, като стане на 9 мес, да се връщам на работа, така че май тогава аз ще съм отмяната на мама за уикендите  Twisted Evil

# 161
Ех да бяхте казали за доматите. Така изгниха.. много ме е яд. Дядо се беше погрижил, но никой не ги яде у нас ..

# 162
брит, много сте хубави, мила   bouquet  bouquet  bouquet

# 163
ако има празнуващи, да им е честито

# 164
  • София
Добро утро!  Hug

Едно кафе, дали ще спретнем, този път ще дойда  Embarassed. Мони беше споменала, че се навърта към 13 в парка, по този повод аз също ще съм там към 13, ако се намерим с нея супер и ще чакам още, който иска. Софи, като решиш звънни да ви взема!

Общи условия

Активация на акаунт