~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 254
  • 689
  •   1
Отговори
# 135
Не мога да ги разбера селебрититата, и това си е. Скъсват се да ни убеждават, че е слух...само за да кажат след месец "официално съобщиха, че е...". Не за Лонгория само, по принцип...

Точно това, Тино, щях да пиша в предния пост, но отцепих и онлайн да търся бременна ли е все пак Joy и си забравих мисълта, та написах друго.

Иначе най-забавно ми беше с Дж. Лопез - ходеше с корема по турнета и отричаше да е бременна с близнаци. Добре че баща и се раздрънка, та се разбра, но тя до последно така и не го обяви официално.

# 136
Момичета, изгледах и аз най - накрая серията... След като изгледах и предишните сезони накуп...  Mr. Green
И мен много ме кефи Сюзън как изглежда в новия сезон... Може би са сменили и работата и с нещо по - доходно.. Изглежда ми като жена в просперираща фирма...  Crazy
Не можах някак си да приема близнаците Скаво да са чак такива големи  ooooh! Доста време ще ми трябва да започна да свиквам с тях. Интересно ми е да видя Пени  Heart Eyes
А докато четях вашите интерпретации за съпруга на Иди, на мен пък ми хрумна (в сферата на фантастиката  Crazy), че дъщерята на Том може да познава този мъж и той сега да преследва Линет заради нещастното и детство Twisted Evil  Mr. Green  И тя беше малка пеисохатка, която умело манипулираше всички....
А за завръщането на някой от персонажите, без да се замислям кой е най - интересно да се върне, мисля, че това ще е Фелиша с отрязаните пръсти...
Габи си е родила децата през тези 5 години, защото после се караха и за гените на Карлос.... Много се смях на репликата на Габи, че в семейния албум на семейството на Карлос били като стадо моркси лъвове, позиращи на скала....  Joy hahaha Joy
Бри е още по - красива и от преди!  Heart Eyes
Няма да пиша повече впечатления, че стана дълго.... Но всичко ще почне да си се нищи в следващите епизоди  Wink
By the way, дръпнахте ли вече новата серия, че аз малко позабравих тази сутрин...  Whistling

# 137
аз я дръпнах, ще я гледам днес по-късно Grinning

# 138
  • Бургас
Тук, в Щатите си е Ива Лонгория. Eva на английски се произнася Ива. Така я наричат навсякъде по медиите тук. Така съм свикнала, така я пиша, извинявам се за което.

По отношение на бременността и - както вече казах, в жълтите списания (и не толкова жълти) усилено пишат, че е бременна. До сега за която и актриса да са го написали, винаги след това е излизало вярно. Дори и слуховете за близнаци при Джоли, Лопез и т.н., още когато нищо не беше ясно. Въпрос на време е тя сама да го оповести, евентуално.

P.S. Цигарите Eve, които в Бг така упорито наричат ЕВЕ, всъщност са Ив. И т.н.....

Джи никой не спори с теб- просто в България и по списания и по вестници я пишат с Е и затова сме свикнали така. И аз смея да кажа ,4е владея езика доста добре и знам как се произнасят цигарите и т.н.Просто в Бг си я произнасят така- никой не спори  с теб,не го приемай така Hug

# 139
П.П. Пуснах си края пак, когато Дейв, новият мъж на Иди казва, че само един човек трябва да се тревожи. Камерата дава къщите само от лявата страна, които са на Mrs. McCluskey (най-близката къща), Katherine Mayfair, Bree van de Kamp, Mery Alice Young, Martha Hubert Послените две къщи са празни, ако не ме лъже паметта.
Значи остават Мисис МакКласки, Катрин и Бри (евентуално Орсън).
Но...   Party това са си мои разсъждения.

Май точно старата МакКлъски дебне!  Peace

# 140
Дано скоро направят субките Simple Smile

# 141
П.П. Пуснах си края пак, когато Дейв, новият мъж на Иди казва, че само един човек трябва да се тревожи. Камерата дава къщите само от лявата страна, които са на Mrs. McCluskey (най-близката къща), Katherine Mayfair, Bree van de Kamp, Mery Alice Young, Martha Hubert Послените две къщи са празни, ако не ме лъже паметта.
Значи остават Мисис МакКласки, Катрин и Бри (евентуално Орсън).
Но...   Party това са си мои разсъждения.

Май точно старата МакКлъски дебне!  Peace

ама и тя го задебна Mr. Green

# 142
Момичета, дърпам серийката...... smile3508 и после ще я гледам,в замунда вече я има. Mr. Green

# 143
  • Бургас
гледах новата серийка-супер е!

Майк и Сю си се оби4ат и ще го твърдя до края Mr. Green

# 144
без субтитри ли го гледате???? аз не мога по-приятно ми е да го чета, защото иначе се съсредоточавам много да си превеждам за да не изпусна нещо.

# 145
Не ми е останало време да гледам даже първа серия на новия сезон, но цопвам тук, защото ми се четат коментари (и бяло Mr. Green)!

# 146
без субтитри ли го гледате???? аз не мога по-приятно ми е да го чета, защото иначе се съсредоточавам много да си превеждам за да не изпусна нещо.

мда, без субтитри
и аз мразех да се съсредоточавам, но ми писна да разчитам на някого за субтитри
свиква се и изобщо не ми прави впечатление, че няма субтитри
даже и филмите почнах без субс да ги гледам...и без това понякога ги превеждат супер малоумно

# 147
И аз тази вечер ще изгледам новата серия без субове. Утре със!  Mr. Green
Откакто сценаристите стачкуваха гледам серията по два пъти....  Rolling Eyes Разконспирирвам всеки кадър...

# 148
Защо не го гледате с английски субс, много по-лесно е. И излизат още със самия торент. Аз така ги гледам и разбирам всичко на 95 %. Останалите 5 - по логика си ги наставям. И така не е нужно да чакам още 3 дни след излизането на новата серия.

# 149
Дайте линк към новата серия,  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт