~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 264
  • 689
  •   1
Отговори
# 120
Аз мислех че не героинята е брем.,а точно актрисат  ooooh!,но както и да е.Все хубаво  Hug
А тя не се ли казва Ева Лонгория а не Ива Лонгория newsm78

# 121
Аз за актрисата знам,че е бременна,не за героинята и.
Не си спомням къде съм го чула/чела.
Надявам се,че не се бъркам и не ви давам подвеждаща информация,но така ми е останало в главата.

# 122
В темата за звездни компромати коментирахме наскоро дали е бременна или не и стигнахме до извода, че не е, въз основата на пресен снимков материал.
Ама никой не знае де - всичко е до доказване на противното Laughing

# 123
  • Бургас
кога мислите ще изле зе новия епизод в замунда? newsm78

Ева е да,макар и да ми се искаше да ми е адашка- УВИ! Mr. Green

# 124
А тя не се ли казва Ева Лонгория а не Ива Лонгория newsm78[/color][/center]
Ние си й викаме Ева, ама се чете Ива на инглиш Crazy

# 125
А тя не се ли казва Ева Лонгория а не Ива Лонгория newsm78
Ние си й викаме Ева, ама се чете Ива на инглиш Crazy

Мисля, че в случая и на инглиш се чете Ева...
Като Ева Мендез, никак не ми звучи Ива Мендез.. newsm78

# 126
  • Бургас
Ева си е...колкото и да не ми се иска Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 127
Честно казано, объркана съм Thinking
Направих справка тук: http://www.howjsay.com/index.php?word=Eva&submit=Submit
И двата варианта можело да се чете.
В това интервю я наричат Ива - http://www.youtube.com/watch?v=LHOHoVUm19g&feature=related

# 128

Мисля, че беше тази, която си отряза 2 пръста на ръката, за да натопи Пол, че е убил Марта.

това май беше Фелиша

Бети е афроамериканката, а Фелиша е тази, която си отряза пръстите.
http://en.wikipedia.org/wiki/Betty_Applewhite

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 17:45 от cubbit

# 129
Интересна ми беше серията, обаче като гледам нещата вече не са толкова розови и приятни, дано да стане по-забавно нататък.

Забравила съм, ако може някой да ми припомни, за какво са простили на Иди, какъв беше случая в края на предния сезон?

# 130
  • София
Иди разбра, че Бри не е родила детето и заплаши, че ще я издаде. Това и бяха простили.

# 131
Тук, в Щатите си е Ива Лонгория. Eva на английски се произнася Ива. Така я наричат навсякъде по медиите тук. Така съм свикнала, така я пиша, извинявам се за което.

По отношение на бременността и - както вече казах, в жълтите списания (и не толкова жълти) усилено пишат, че е бременна. До сега за която и актриса да са го написали, винаги след това е излизало вярно. Дори и слуховете за близнаци при Джоли, Лопез и т.н., още когато нищо не беше ясно. Въпрос на време е тя сама да го оповести, евентуално.

P.S. Цигарите Eve, които в Бг така упорито наричат ЕВЕ, всъщност са Ив. И т.н.....

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 23:38 от Джи

# 132

Айде да се сложи край.

EVA LONGORIA - PARKER: 'WE DON'T WANT TO HIDE PREGNANCY'
-Posted by: Jen

VA LONGORIA PARKER's sports star husband TONY PARKER has repeated denials his wife is pregnant, insisting the world would know as soon as she was expecting - because the couple wouldn't want to keep the happy news from anyone.

The basketball star admits people won't stop gossiping about his wife's recent weight gain for her role in hit U.S. show Desperate Housewives, but he insists she's not with child, reports ContactMusic.

He says, "We don't wanna hide it. I don't know why people keep asking us."

http://www.eva-longoria.net/

# 133
О, аз изобщо не настоявам да е бременна. Laughing Даже не ме интересува особено, ако трябва да съм честна.

Казвам какво настоятелно пишат насам натам и казвам, че обикновено излиза вярно. Сега чета обаче, че натрупала маса заради ролята си в Отчаяни съпруги. Чета същевременно и това. Ще стане ясно все някога, или поне в близките до 9 месеца.  Crazy

# 134
Не мога да ги разбера селебрититата, и това си е. Скъсват се да ни убеждават, че е слух...само за да кажат след месец "официално съобщиха, че е...". Не за Лонгория само, по принцип...
 Хайде, отивам да гледам записа на новия епизод...

Общи условия

Активация на акаунт