~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 272
  • 689
  •   1
Отговори
# 105
Коя беше Фелиша? newsm78 Дано не върнат Бети или Пол, защото не ме кефи тяхната история нещо...

# 106
Фелиша беше сестрата на Марта Тилман. Фелиша е била колежка на Мери-Алис Иънг и изнудваше  Пол и Зак. А Марта ги изнудваше преди това. Марта беше убита (коя я уби?  newsm78 Пол?) и тогава се появи Фелиша за погребението и остана да живее там.

За Карлос бях писала още преди първия епизод, че ще си възвърне зрението. Също и че Габи ще си оправи видаPeace

# 107
ААААА верно ли Габи е бременна... бе и на мен ми се стори, че е бременна ама мислех, че в сериала така са я направили ! Ихаааааааааааа!!!!!

# 108
А кой каза, че Габи е бременна?  newsm78 Аз ли нещо съм пропуснала?  Thinking

# 109
Да бе, верно. Сериазно ли е бременна. Май и аз съм пропуснала.  newsm78

# 110
Да бе, верно. Сериазно ли е бременна. Май и аз съм пропуснала.  newsm78
Еха ако е така това е супер и аз не знаех  Shocked Hug

# 111
Не мисля, че е бременна!  Peace

# 112
Не мисля, че е бременна!  Peace

E. Е.  Wink  Засега в жълтите списания, скоро и в официално изявление. Не е било досега бременна селебрити да не я изтипосат първо в Пийпъл, Стар и Ок и после да не се окаже вярно. 

За Ива Лонгория говорим, не за Габи, нали - в реалния живот т.е.?

# 113
Ааааа, аз за Габи говорех, че не е бременна, не за Ива. Т.е. героинята не е бременна.  Grinning

# 114
Искам и аз да се запиша в темата, макар че още не съм гледала епизода. Но веднага тръвам да свалям Crazy

# 115
А коя беше Бети?

# 116

Мисля, че беше тази, която си отряза 2 пръста на ръката, за да натопи Пол, че е убил Марта.

# 117

Мисля, че беше тази, която си отряза 2 пръста на ръката, за да натопи Пол, че е убил Марта.

това май беше Фелиша

# 118

аз мисля, че беше афроамериканката дето свиреше на пиано и единият й син беше бавноразвиващ. беше убил някого и тя го държеше затворен в мазето. другият й син имаше връзка с дъщерята на Бри

# 119
  • София
И аз мисля, че беше афроамериканката.

Общи условия

Активация на акаунт