~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 194
  • 689
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • Бургас
Кога излиза новата серия моми4ета?

Всяка седмица се повтаря този въпрос.  Tired

Сериите се излъчват от 9 до 10 ПМ източно американско време, което е от 4 до 5 АМ (демек сутринта) българско време.
Около 30 минути след края на всеки епизод, може да се намери по международните тракери. След още 30 мин до час и по българските.

ЕДИТ: За да не пускам нов коментар, пиша тук пак.

Напълно съм съгласна с Марчето,  Peace че дори и големи червени букви на първа страница няма да ориентират някои хора.  ooooh!
Същото важи и за субтитрите. По-лесно и по-бързо е да проверят в http://subs.unacs.bg/ или http://DMCA-removal-from-Google/ вместо да пишат коментари тук, но не! Едно си баба знае, едно си баба бае.  Tired

съжалявам  Embarassed Embarassed Embarassed
 smile3525 - в моя защита Peace

# 272
Завъртяха се нови интриги пак!  Mr. Green В серията имам предвид.  Wink
Ще се въздържа от коментари, за да не издавам. Само ще споделя, че много ми хареса и ме накара доста да се замисля за някои мои хипотези.  Flutter

Не се въздържай, а пиши в бяло Praynig! Някои доста изостанали в гледането хора като мен ще са ти благодарни!

# 273
Хубава серия, както винаги. Едно нещо ме човърка - имаше ли някаква връзка между Мери Алис и Майк? Зак?

# 274
Хубава серия, както винаги. Едно нещо ме човърка - имаше ли някаква връзка между Мери Алис и Майк? Зак?

ами нали Зак беше негов син, а Мери Алис го бяха отвлекли или нещо подобно. но и аз вече не помня... Rolling Eyes

# 275
Мери Алис е майката на Зак. С нейния глас започва и свършва всяка серия.
Определено започва да става ясно към кого се е  насочил съпругът на Иди. И се опитвам да намеря мотив, в тази насока са ми разсъжденията и търсенето на връзки.

# 276
Аз свалих торента от арена-та, но е бъгав нещо #Cussing out
А в замунда нямам регистрация Cry

# 277
Мери Алис е майката на Зак. С нейния глас започва и свършва всяка серия.
Определено започва да става ясно към кого се е  насочил съпругът на Иди. И се опитвам да намеря мотив, в тази насока са ми разсъжденията и търсенето на връзки.

Зак е рожденното дете на бивша наркоманка - Деирдре, която пък по това време е била гадже на Майк. Мери Алис и Пол взимат детето от наркоманката, за да го отгледат. Няколко години по - късно Деидре се връща, за да си иска сина, но Пол и Мери Алис не мога да се примирят и Мери Алис убива Деидре...
Майк разбира, че има син - Закари, чак, когато започва да разследва смъртта на бившата си приятелка... Това е историята с връзката помежду им с 2 думи!  Peace

# 278
Благодаря, kafe.
Сега ми хрумна, че този на Иди(все не му запомням името) може да е някакъв на Деирдре...

# 279
Съмнявам се....  Confused Онази история отдавна приключи със смъртта на бащата на Деидре, Пол в затвора, майк с нова жена Simple Smile и Зак богат наследник...
Но! Този Дейв може да е някакъв на Фелиша Тилмън  Thinking и сега да издирва убиеца и... Макар тя да не е мъртва...  Crazy

# 280
А коя беше Фелиша ?

# 281

Сестрата на Марта Хюбърт... Марта, която Пол Янг уби... Фелиша - по - лудата сестра, дето почна да се гаври с Пол Янг и накрая инсценира убийство, си отряза двата пръста и замина за някаква планина.

Аз затова изгледах всички сезони преди да почне новия, за да се сещам по-лесно какво се е случвало.
Баси лудия сериал - всяка серия по много нови неща....  Party  Crazy
Кофти само, че догодина го спират.....  Confused
Уж щеше да е 8 сезона....

# 282
Кафе, златна си  Hug

# 283

това къде го прочете?

# 284

това къде го прочете?

Еми май в предишната тема.... В някакви новини, някакви спойлери.... Четох, че ще го спират през 2009г. Друго не помня.

Общи условия

Активация на акаунт