~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 211
  • 689
  •   1
Отговори
# 285
Да бе да това не е възможно да го спрат моля ви се. НАЛИ ИМА 8 СЕЗОНА искам всичките да ги изгледам и по възможност да свърши как те са бабички, за да не ми е мъчно после Crossing Arms

# 286
Гледах я серията. Много хубава. Мисля в/у това дали Психото не гони всички.

# 287
Мисля в/у това дали Психото не гони всички.

Ха-ха-ха.  Peace И аз се замислих върху това. В тази серия беше необуздан към всички - Том, Майк, Иди...

# 288
шопинг листа на габи беше върхааа Mr. Green

# 289
Сега го тегля, но не знам кога ще го гледам така като няма субове...

# 290
в бяло писна ми все майк да преследват Crossing Arms

# 291
Според мен Дейв тепърва ще започва да преследва дивеча си! Том, Иди и Майк са само за докопване до баш човека!
Мислия си, че Дейв се опитва да събере съпрузите на нашите мацки за нещо... Да не забравяме, че след като прикани Майк за 'оркестъра си'  Crazy, ще викне и Орсън за клавир!  Wink
Възможно е Иди да разбере що за психар е мъжа, да спаси квартала от психо намеренията му и да стане обичаната от всички Иди  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Stop
Маклъски нещо я позабравиха в тази серия... А Линет ме изкефи как се напи  Joy  Heart Eyes Blush

# 292
Според мен Дейв тепърва ще започва да преследва дивеча си! Том, Иди и Майк са само за докопване до баш човека!
Мислия си, че Дейв се опитва да събере съпрузите на нашите мацки за нещо... Да не забравяме, че след като прикани Майк за 'оркестъра си'  Crazy, ще викне и Орсън за клавир!  Wink
Възможно е Иди да разбере що за психар е мъжа, да спаси квартала от психо намеренията му и да стане обичаната от всички Иди  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Stop
Маклъски нещо я позабравиха в тази серия... А Линет ме изкефи как се напи  Joy  Heart Eyes Blush
Абе все си мисля,че Майк не нашия човек.Другите са за прикритие.
Много труд положи човека да се добере до Майк.
Чак къща купи.

Не ми харесва Иди в този сезон.Много глупава и наивна са я направили.Как може да не вижда нищо.Всяка негова дума я приема за чиста монета.Това не е Иди , която ние знаем.

# 293
Дейв е страхотен психолог - обработва Иди както му е кеф, тя иначе е хитруша ама на една жена като й се завърти главата...

# 294
Субтитрите за 5 епизод http://subs.unacs.bg/get.php?id=44902

# 295

Супер, сядам да гледам  Crazy

# 296
Това не е Иди , която ние знаем.

Нито една от отчаяните съпруги не е себе си. Мисля, че това е идеята този сезон.
Връщането към себе си. А Иди и аз  я виждам да спаси положението в критичния момент.

# 297
...Пол и Мери Алис не мога да се примирят и Мери Алис убива Деидре...

Това не го знаех!! #Crazy

Аз още не съм гледала серията, утре се надявам да имам време, едва се сдържах да не прочета последните коментари! Grinning

# 298
Снощи го изгледах и ми хареса както винаги.. Grinning
Върха беше падането на детето на...ехх излезе ми от главата ся Laughing

# 299
Хубава беше серията. Само не ми е ясно какви ще ги върши Дейв и каква е ролята му в цялата игра.
Върха беше падането на детето на... Laughing

На мен пък освен това с падането на детето на Сюзън, ми хареса случката с Габриел и това как реагира детето й след обяснението им за "пчеличките".  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт