~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 195
  • 689
  •   1
Отговори
# 450

И аз съм убедена че беше така .

Прочети предишния ми пост. Peace

# 451
  • Варна

Съжалявам, публикували сме по едно и също време .  Simple Smile

# 452

Съжалявам, публикували сме по едно и също време .  Simple Smile

Hug

Аз бях написала върховната глупост преди малко, но изтрих навреме. Laughing Тия в уикипедия са толкова конкретни, че написали за Нора дата на раждане и кога е умряла, пък аз си помислих, че става въпрос за актрисата! #Crazy ooooh!

# 453
Вие май не си спомняте когато даваха първата бременност на Линет... Точно, когато е разбрала, че е бременна с близнаци за първи път, се запознаваше с останалите съпруги на уистерия....  Peace И беше шоу  Joy
Първо са близнаците, после е Паркър, накрая Пени. Кейла е по-голяма от всички!

# 454
  • Paris
Докато бяха по-малки, близнаците изглеждаха по-малки от Паркър. А сега той ми се видя много по-малък от тях. Нещо не е както трябва newsm78

# 455
Докато бяха по-малки, близнаците изглеждаха по-малки от Паркър. А сега той ми се видя много по-малък от тях. Нещо не е както трябва newsm78

Явно не е лесно да открият подходящите деца...

# 456
  • Измир
Цитат
Разбира се, че не очакваме да дават скавовите деца да играят с камиончета, но съгласи се, че те бяха доста централно място заемащи в предните сезони и сега изведнъж се оказа едва ли не, че Скаво имат само два близнака и толкоз. 
ПенИ се мерна, когато ЛИнет сложИ кИтарата на Том в гаража на земята за да я прегазИ. НалИ оставИ там една кукла за доказателство даже. Peace

# 457
Цитат
Разбира се, че не очакваме да дават скавовите деца да играят с камиончета, но съгласи се, че те бяха доста централно място заемащи в предните сезони и сега изведнъж се оказа едва ли не, че Скаво имат само два близнака и толкоз. 
ПенИ се мерна, когато ЛИнет сложИ кИтарата на Том в гаража на земята за да я прегазИ. НалИ оставИ там една кукла за доказателство даже. Peace

Е, то това беше толкова по между другото, че няма накъде, за 2 секунди се мерна...

# 458
Аз мисля, че Габи няма да стане предишната излъскана мадама. В този сезон я показват помъдряла и няма да й отива да я направят пак толкова повърхностна, колкото преди. Просто ще я направят нормално поддържана жена като Сюзън например.

# 459
Тино, къде си? Кажи ми какво каза доктора на Дейв накрая на епизода, щото ми звънна телефона и не чух. Ще умра от любопитство.
Обещавам да те черпя един уайт рашън.  Flutter

# 460
Кюбит: Hi, I would like to book the next flight to fairview. Не искам Уайт рашън, искам да изгледаш "Непоносима жестокост". Mr. Green

# 461
Извинявай, но т'ва твойто си е изнудване.  Mr. Green Нали си върнах стария ник, не ти ли стига.  Party

Мерси за последното изречение!   bouquet   bouquet   bouquet

# 462
# 463
Кюбит: Hi, I would like to book the next flight to fairview. Не искам Уайт рашън, искам да изгледаш "Непоносима жестокост". Mr. Green

Това от епизода, който днес излезе ли? newsm78

# 464

Това от епизода, който днес излезе ли? newsm78

Еми те са го гледали в х'Америка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт