~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 179
  • 689
  •   1
Отговори
# 465
Не беше особено интересна тази серия...

# 466
А Карлос ще прогледне ли някога?

# 467
Е, съмняваш ли се? Ние шарена сапунка ли гледаме, или какво?!  Laughing

# 468
Доста безличен епизод, бих казала.

# 469
На мен пък ми хареса.
Потър се забърка здраво. Габи и Карлос също.
Много неща се случиха.

# 470
  • в мъжки прегръдки
Аиде давайте в бяло, де.

# 471
и на мен ми хареса серията.
в бяло: не мислите ли, че не е случайно това, че майк и катрин се свалиха? все пак катрин е една от най-старите обитателки на фейрвю?а дейв явно ще извади нещо доста старо

# 472
Мисля, че не е Майк обекта, защото той не е кореняк във Ф. А лекарят определено беше чувал Феървю и историята, защото подпали с двеста натам да се намеси. Все повече мисля, че Дейв гони всички. Бабите ме разочароваха този път.

# 473
И мен ме разочароваха.Те са много по добри от това, което показаха в тази серия.

# 474
Е, така като гледам, май не съм изпуснала фатална серия, че имахме гости и се сетих за филма чак тази сутрин. Тинке, я драсни една бележка, ако ти се занимава, с бърз рикап. Heart Eyes Мерси!

# 475
Айде стига с гоненето на Майк, де....  Twisted Evil
На мен ми хареса раз...връзката с Портър, особено началния разговор на Том и Линет  Mr. Green, не ми се понрави обаче бабето покрай Карлос..... "Аз им казах да ми викат 'бабо'  #Cussing out" А това, че докторът е отпрашил с 200 към Феървю, не значи, че нещото е ставало точно там!  Peace По - скоро докторът не знае къде е Дейв, а трябва да знае, предвид, че са го пуснали 'под гаранция' и срещу телефонни обаждания, на които той явно не отговаря, защото може да се справи сам с гнева си.... Нищо още не е ясно... Историята с Катрин и Майк ми стана тъпа...  Confused И пак започнаха да въртят нещата около любовния живот на Сюзън, като можеше да измислят нещо различно Айде стига толкова първи впечатления!  Hug

# 476
Успях този уикенд  да изгледам най-накрая 6те епизода на един дъх и очаквах с голямо нетърпение 7мия  Laughing

И аз се питам кога ли Карлос ще прогледне и да се обръсне  Laughing!

Габи пак беше на мястото си  Peace,

Малко "хеви" ми се стори случката с Линет в банята  Grinning

# 477
Не пропускайте следващият епизод! В него ще се разбере кого преследва Дейв.  Peace Ще умре една двойка, заради пожар и ще се случат други интересности.  Wink Карлос ще прогледна след 3 епизода - това го пиша за незнам кой път и все още има хора, които питат дали ще прогледне. ДА!  Peace

Джи, ето ти съмъри на епизода. http://desperate-housewives.tripod.com/id32.html

# 478
Ще умре една двойка и ще се случат други интересности.  Wink

Не точно - "I'm hearing there will be a couple deaths"

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 00:24 от ДаниМакс

# 479

Mерси, Кюбит, много!
Тинке, не пиши биляшкъ. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт