~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 176
  • 689
  •   1
Отговори
# 480
Джи от страницата на на авс може да го изгледаш епизода

http://abc.go.com

# 481
Не пропускайте следващият епизод! В него ще се разбере кого преследва Дейв.  Peace Ще умре една двойка, заради пожар и ще се случат други интересности.  Wink Карлос ще прогледна след 3 епизода - това го пиша за незнам кой път и все още има хора, които питат дали ще прогледне. ДА!  Peace

Джи, ето ти съмъри на епизода. http://desperate-housewives.tripod.com/id32.html

Кюбит, моля те, пиши такива работи в бяло!...
Ние си играем още да си забелваме постовете на вече излезналия епизод заради тези, които не са го гледали и не искат да четат, а ти си писала за 2-3 епизода напред!  Peace

# 482
Чета спойлерите нататък и гледам на кой имената не се съобщават, за да разбера кой умира, но не мога да се сетя. Някой има ли предположения?
Аз мисля, че Дейв е стар жител на Уистерия лейн, защото психиатърът му реагира доста стреснато. Просто никой не може да си го спомни, а и тази изрусена коса, може би е с цел да си смени физиономията.

# 483
Чета спойлерите нататък и гледам на кой имената не се съобщават, за да разбера кой умира, но не мога да се сетя. Някой има ли предположения?
Аз мисля, че Дейв е стар жител на Уистерия лейн, защото психиатърът му реагира доста стреснато. Просто никой не може да си го спомни, а и тази изрусена коса, може би е с цел да си смени физиономията.

Stop Stop Stop Айде ти като си боядисаш косата и никой да не може да те познае... Стига, моля ви се!  ooooh!

# 484
Нямам предвид само това, просто това може да е едно от нещата. Може част от хората, които са на улицата, въобще да не са били там, ,когато нещо се е сучило. Не напразно в една от сериите се припомняше кой кога е дошъл на улицата. Но аз смятам, че той преди е живял там , защото по-нелогичният вариант е да каже на доктора - човекът , който мразя живее на Уистерия. ПО-скоро, след като има минало на луд, докторът е запознат с целия му живот и причината да е луд. Може да е някакъв роднина на мъжа, който Катрин застреля. Но може, с оглед на това, че имаше скок във времето, да е нещо несвързано с миналите серии, нещо което въобще не знаем. Може ли да е роднина/близък на майката на Кайла?

# 485
Може!
Ама и това го дъвкахме вече и викам да оставим Дейвчо до следващия епизод, когато явно ще се разбере...  Peace

# 486
  • Бургас
Четох спойлерите, за да разбера кой умира. : Мисля, че е близък на Сюзън. Само Джаксън и дъщеря и не се споменават. В началото мислех и за малкото, но той няма работа в нощен клуб. Дано да греша и за двамата.

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 14:45 от Sesana

# 487
Как се пише в бяло, да напиша и аз кой умира според мен.

# 488
Ох , не знам при вас как е, но докато гледам Габи к'ва е кифла в този сезон, а тук тече една реклама с Ева Л, ама не помня на какво и си мисля - как може да се променя така една жена! От някаква супер фатална жена в латино домакиня.
И то без очевадно много килограми натрупани. Сори за офф-а.

# 489
Как се пише в бяло, да напиша и аз кой умира според мен.

Напиши ми го на лични, аз ще го постна от твое име в бяло, че не ми се обяснява и може да не обясня като света!  Peace

# 490
Аз мисля, че Дейв е стар жител на Уистерия лейн, защото психиатърът му реагира доста стреснато.
   Бяло: В опита си да изкопчат информация от психиатъра, дъртите оплескаха нещата и плямпалото Маклъски се изпусна къде се намира Дейв в момента. Явно и той е искал да разбере това. Просто информацията му "дойде" изневиделица. Mr. Green.

# 491
  • Бургас
Eй голямо ровене направих. Даже и снимки от епизода сравнявах и видео. Та какво видях: Джаксън въобще не се мярка на снимките и видеото. Та няма как да умре, защото не се вижда в клуба до Сюзън и в бандата. За сметка на това дават как Майк пада на земята и потъва в пушек. Също докато Сюзън е навън и изглежда много притеснена той влиза в горящият клуб. Никъде по снимките я няма дъщеря и. Според мен се връща за дъщеря и. Но пък в Спойлерите за епизодите след този се пише, че Майк и Сюзън ще правят разбор на отношенията си. От видяното си мисля, че ще загине дъщеря и. Но вторият човек, кой е не знам.

# 492
в бяло: И аз мисля, че това ще е дъщеря и и кандидат - зетя на Сюзън, нали в тази серия пише, че и идват нагости.

# 493
Ебаси!  Confused

# 494
в бяло:
според мен Майк ще умре и вероятно Орсън защото в имдб пише, че Бри почва да взема приспивателни след пожара за да забрави трагедията. но възможно е и синът й да загива

Общи условия

Активация на акаунт