~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 172
  • 689
  •   1
Отговори
# 495
в бяло: не са първите двама, защото в спойлерите пише, че Орсън си чупи носа и хърка и Бри затова пие приспивателни. Не е и майк, защото по-надолу пише, че те двамата със Сюзан отново се замислят за чувствата си

# 496
по-важно е дали Дейв е причината за това

# 497
# 498
Как се пише в бяло, да напиша и аз кой умира според мен.

marish, виждам, че си прописала в бяло,  Hug но ето за всеки, който се чуди.

Код:
[glow=white,2,300][color=white]ТОВА, КОЕТО ИСКАШ ДА Е В БЯЛО.[/color][/glow]

Ето и моето бяло: Не е нито Орсън, нито Майк, които умират в пожара. Пише, че двойка ще загине, не просто двама човека.
И аз като Тина мисля, че докторът на Дейв запали метлата не защото си мисли, че нещо лошо се случва там, а защото не знае къде е Дейв.
И моля ви се, смешно е да се твърди, че когато някой си боядиса косата и няма да го познаят.
Алегра, аз мисля, че Дейв е подпалил пожара, въпреки, че полицията арестува няма-да-кажа-кой-пише-го-в-спойлерите
  Whistling

# 499
Мале колко много сте изписали и като ви чета все едно не съм гледала серията. Нищо не съм запомнила от нея. Този сезон ми е нещо безличен. Доста се поизчерпаха с тези загадки. Всеки сезон е едно и също, идва някой нов и цял сезон се занимават с неговата тайна. Дразнещо е, че махнаха персонажите от първите сезони и така и не се разбра какво се случва с тях и не завършиха завръзката около Закари, Пол и онази госпожа с отрязания пръст.
Бягство  от затвора е доста по-вълнуващ.

# 500
В_и_В_и, има нещо вярно Peace
а за онази с пръста наистина остана историята недовършена

# 501
На мен пък ми хареса епизодът. Peace
Портър бая оплете конците, а и хич не ме кефи тая неговата. Малко пресилена беше сцената с Линет в банята, но нека й.  Crossing Arms И аз умрях от смях в началото на епизода, когато Линет не знаеше за какво става въпрос и Том говореше глупости. Joy
Някак не мога още да си представя Майк и ...оф как й беше името. Много са ми странни заедно. Shocked
Андрю много ме кефи. Heart Eyes
А Карлос и Габи голяма беля си навлякоха с тази богаташка...

# 502
Джи от страницата на на авс може да го изгледаш епизода

http://abc.go.com

Мерси! Радвам се да те засека поне тук! Grinning

# 503
Момичета може ли да ви попитам кога излиза нов епизод ? Hug

# 504
Момичета може ли да ви попитам кога излиза нов епизод ? Hug

Кога излиза новата серия моми4ета?

Всяка седмица се повтаря този въпрос.  Tired

Сериите се излъчват от 9 до 10 ПМ източно американско време, което е от 4 до 5 АМ (демек сутринта) българско време.
Около 30 минути след края на всеки епизод, може да се намери по международните тракери. След още 30 мин до час и по българските.

ЕДИТ: За да не пускам нов коментар, пиша тук пак.

Напълно съм съгласна с Марчето,  Peace че дори и големи червени букви на първа страница няма да ориентират някои хора.  ooooh!
Същото важи и за субтитрите. По-лесно и по-бързо е да проверят в http://subs.unacs.bg/ или http://DMCA-removal-from-Google/ вместо да пишат коментари тук, но не! Едно си баба знае, едно си баба бае.  Tired

# 505
.................
а за онази с пръста наистина остана историята недовършена

Защо пък да остана недовършена? Жената си свърши работата, постигна набелязаната цел - Пол Янг в затвора, и си отиде. Зак понататък го видяхме да се радва на наследеното богатство.

# 506
След тази серия чакам Габи да яхне метлата и да пусне тежката артилерия срещу бабето със злобния поглед.
Линет наистина преигра, както и очакваше Том. Не че няма основание, ама чак на бой да налита...една словесна престрелка повече щеше да ми е интересна.
А Сюзън с нейните лигавщини и правила направооооо ме кара да си заскубя косата от яд. Скучни са ми любовните и истории, с изключение на голата случка в храста(там много се смях) в непомнякой сезон.
А забелзвате ли, че Иди почти не участва в този сезон. Вярно, че е второстепенна, но и преди беше такава, а сюжета се завърташе и покрай нея....Или тепърва ще я включат...

# 507
  • Paris
А забелзвате ли, че Иди почти не участва в този сезон. Вярно, че е второстепенна, но и преди беше такава, а сюжета се завърташе и покрай нея....Или тепърва ще я включат...
Или напълно ще я изключат.

# 508
Леле вие колко неща сте прочели Mr. Green Честно да си кажа, не искам пожари, не искам умирачки. Когато даваха епизода с торнадото искрено се разревах Shocked Confused

# 509
Леле вие колко неща сте прочели Mr. Green Честно да си кажа, не искам пожари, не искам умирачки. Когато даваха епизода с торнадото искрено се разревах Shocked Confused

честно да ти кажа с този подпис хич не ти вярвам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт